reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Lilka ja już też mam ALE śpiworki :tak::tak::tak: tym razem siostra mi fundnęła :-p

misiu ja już też coraz bardziej nastawiam się na cc ... tyle, że w środę dowiem się co i ja :crazy: mebelki SUPER :-)

Women komoda śliczna ... tyle, że ja nie mam już miejsca w pokoju :no:

joile zazdroszczę takich teściów :tak: ja byłabym dumna gdyby moi chociaż zadzwonili i zapytali się "jak się czujesz???"

Ladina czekamy na wieści po wizycie u gina :tak:

Kajuniu to masz kochana siostre:-)
tutaj w Norwegii najtansze kombinezony jakie widzialam to z 200zł w gore:szok:
wiec kupuje w PL

no i tez mam podwojny wydatek bo dzidziolkowi i Milenie musze kupic:-)

Kajunia a jaki masz rozmiar?

Ale naprodukowalyscie:-D
Przeczytalam , ale nic juz nie wiem;-)
Zaraz lece na kontrole;-) Pojawie sie pozniej.
Lilka
mi sie wydaje, ze jednak 68 rozmiar tego kombinezonu:tak:

Lilka słodkie te kombinezonki:tak: Kurcze tez musze zacząc sie za nimi rozgladac...

Jolie moi teściowie też zasponsorowali wózek, fajnych mamy teściów, oby tak dalej!:-D

Ladina
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze na kontroli:tak:

reklama
Witam!
Ale sie rozpisalyscie:szok::-)
I mi przyszlo dolaczyc do nieprzespanych nocek:sick:oprocz tego mam za soba dwa dni przymusowego lezenia na kanapie.W niedziele brzucholek zrobil sie jak glaz,kregoslup chcial mi odpasc ze o nogach juz nie wspomne.Mialam wrazenie jakby obie pchaly sie w dol!Wystraszylam sie jak diabli!W nocy wstawalam co pol godziny do toalety+zgaga.Rano nie moglam podniesc sie z lozka a jak juz wstalam to tylko po to zeby wylozyc sie na kanapie,pomyslalam ze nieprzelewki.A do szpitala mi nie teskno i nie moge sobie pozwolic ze wzgledu na mala.
Na szczescie caly dzien lezenia zrobil swoje i dzisiaj czuje sie zdecydowanie lepiej co zreszta widac.Male kopia jak wsciekle,brzucholek wiruje i wszystko wrocilo do normy.Ufff!
Lillka
Ja pieke dwa placki bo owszem jeden mozna przekroic na pol ale dla moich lasuchow to za malo;-)
Ladina
Czekam na wiesci od gina.Gratuluje wybory wozka,my jeszcze sie nie zdecydowalismy.
Kajunia
wspolczuje tej wysypki!Dobrze ze do czasu do czasu schodzi.
Misia
U mnie bedzie tak jak i u Ciebie.CC dwa tygodnie przed planowanym terminem.

ide zajrzec na blizniakowa!

Do góry