reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

ogolnie ja tez NIC nie mam dla dzidzi :no: i troche schizuje no bo jakby cos wczesniej wyszło pfu pfu to stoje i kwicze :sorry2:

dzisiaj dzwoniłam do Poznania na Polna do szpitala sie dowiedziec szczegołow usg 3d
no i wiem juz ze oprocz nagrania w tej cenie jest ocena dziecka co mnie ogromnie ucieszyło :-)

reklama
...od oklolo 15.00 czuje dziewczyny lewy jajnik. To normalne? Nie boli, ale go czuje, takie lekkie populsowanie i mija i tak co jakis czas. Ma tak byc??

hihiii mają mają :-D
mojemu mezowi to tesciowa mi opowiadała ze mogła dredy robic po urodzeniu taką mial bujną czupryne :-)

a to synek mojej kolezanki (razem mialysmy wywoływanke i u niej poszło a u mnie nie :-p )

ja juz nakupowałam ciuszkow i nawet nie mam ich gdzie zmiescic:-)a teraz czeka mnie pranko:-) ale jakos jeszcze czas

No i zamowiłam łozko do sypialni maja zrobic do 4 tyg juz nie moge sie doczekac:-)

koniecznie się pochwal łóżkiem potem :tak:

mnie też czeka pranko, wszystko czeka poskładane rozmiarami po Wiktorze, czekam tylko na ostatnie zakupki z Londynu co mi ma siostra przywieźć, naciągnełam ją na zakupy w Early Days ;-) no i jak mi to przywiezie za jakies 2 tyg to biorę sie do prania - niech mi to ładnie wyschnie na słoneczku a potem będę sobie to powoli prasować.

ja mam już wszystko kupione ... wyprane i wyprasowane :happy2: a to tylko dlatego że niedługo idę do szpitala i nie chciałam obciążać wszystkim mojej mamy :sorry2: a było tego mnóstwo :zawstydzona/y:
do kupienia zostały mi tylko nożyczki do obcinania paznokci dla maluchów ... no i pampersy :sorry2:

no nic dziwnego Ty musisz być przygotowana z tym wszystkim podwójnie ;-)

Co do pakowania torby do szpitala to na razie wiem gdzie ona jest, tzn leży sobie w pawlaczu :rofl2:

Lilka no ja też musze zadzwonić w sprawie tego 3d, kolejne 150 zł do wydania no ale oby się wszystko wyjaśniło z tą pozycją mojego malucha...

ja mam torbę do szpitala spakowaną od ostatniego pobytu :zawstydzona/y: wszystko wyprane i wyprasowane ... dokupione wkładki laktacyjne ... tylko jeszcze podpaski mi brakują :sorry2: no niestety muszę być w gotowości - ostatnio jak byłam na Izbie przyjęć nie myślałam że mnie zatrzymają i mama na szybcika mnie pakowała :zawstydzona/y: także teraz wolę być przygotowana na szppital - chociaż lekarz i tak już mnie uprzedził, że trafię na oddział i zostanę aż do porodu :crazy:

mnie też ciekawi czy Olivierek już się przekręcił główką w dół :rofl2: chociaż wczoraj miałam potworny ból tam całkiem na dole i czułam jak tam maluchy świrują :sick: miałam silne skurcze i o mały włos nie pojechałam do szpitala :zawstydzona/y: dzisiaj maluchy już niej szaleją :happy2:

hehe no takie wloski sie zdazaja:tak:moj maz tez takie mial jak sie urodzil,hehe
co do rzeczy dla dzidzi to ja jeszcze nic nie mam przygotowane:zawstydzona/y:
widze ze wy juz cos tam sobie pierzecie czy kupujecie a ja... hmm nie wiem w zasadzie na co czekam,moze jestem troche przesadna:baffled: nie wiem ale chyba w koncu sie odwaze i zaczne wyprawke dla malenstwa:rofl2:
misia ty bedziesz miala cesarskie ciecie??cos mnie chyba ominelo na forum?

reklama
normalnie szok :szok::crazy: Nie widzialam jeszcze taaaaakich wloskow u dzieciaczkow :rofl2: po porodzie.

to mój misiek obrośnięty 1,5 h po porodzie:
wiktor1.jpg

Kathhe no tak, doczytaj ;-)

Do góry