Lilka
Fanka BB :)
witam chwilowo spowrotem :-)
mialam ochote na prysznic i poszłysmy z Milenka sie wykapac
zrobiłam sobie peling twarzy i maseczke i jest oki
Larvuniu,my przez kredyt hipoteczny wyjechalismy zagranice...
nie mamy swojego M i musielismy wynajmowac...a to utopione pieniadze...
staralismy sie rok!!! o kredyt w roznych bankach....specjalnie slubu nie bralismy bo Karol mial jako kawaler całą wypłate na siebie wiec i szanse wieksze na kredyt anizeli jako utrzymanek jedyny rodziny,bo to co ja tam zarabialam to grosze i nic by nie wniosło...a zaszkodziło...
no i domek na wsi znalezlismy tani....i banki ciagle cos nie i nie...jakies dodtakowych zyrantow chcieli
jak qrde chate dajesz to w zastaw az nie splacisz to powinno im starczyc 
ale nie!!!
wymeczeni sytuacja ...po roku postanowilismy wyjechac zagranice by sie dorobic bez jeb...ego kredytu
no i tak jestesmy tu gdzie jestesmy....i wyszło na lepsze :-)
takze nie łam sie ino głowka do góry
my tez mielismy czasami tak ciezkie miesiace ze szok....to potrafiła byc wegetacja od pierwszego do pierwszego...zadna radocha z zycia...
eee nie łam sie :-) kupicie Juniorowi lepsza spacerowke na nastepny rok i odbijecie sobie ;-)
a z ZUSem tez jestesmy nie do konca rozliczeni....jedna zaległa skladke mamy na 800zł
splaci sie kiedys tam
to prawda ze ceny tez sa kosmiczne
ale mialam pare razy ciuszki tej firmy i sa swietne gatunkowo
no i jak sie bedzie chciało na All sprzedac to tez lepiej idą
mi tam zalezy na jakosci teraz...by było dla trzeciego maluszka kiedys tam
mialam ochote na prysznic i poszłysmy z Milenka sie wykapac
zrobiłam sobie peling twarzy i maseczke i jest oki
...na dodatek mam pierwsza rocznice slubu juz neidlugo, tez chcialam ja spedzic na nowym mieszkanku.... ciagle pod gorke...
Larvuniu,my przez kredyt hipoteczny wyjechalismy zagranice...
nie mamy swojego M i musielismy wynajmowac...a to utopione pieniadze...
staralismy sie rok!!! o kredyt w roznych bankach....specjalnie slubu nie bralismy bo Karol mial jako kawaler całą wypłate na siebie wiec i szanse wieksze na kredyt anizeli jako utrzymanek jedyny rodziny,bo to co ja tam zarabialam to grosze i nic by nie wniosło...a zaszkodziło...
no i domek na wsi znalezlismy tani....i banki ciagle cos nie i nie...jakies dodtakowych zyrantow chcieli

ale nie!!!

wymeczeni sytuacja ...po roku postanowilismy wyjechac zagranice by sie dorobic bez jeb...ego kredytu

no i tak jestesmy tu gdzie jestesmy....i wyszło na lepsze :-)
takze nie łam sie ino głowka do góry
my tez mielismy czasami tak ciezkie miesiace ze szok....to potrafiła byc wegetacja od pierwszego do pierwszego...zadna radocha z zycia...
nawet juz zapomniałam o moim wymażonym wózku:-) niestety Junior na zimę nei będzie miał tego co chciałam:-) ale co tam wszystko przez ten pierdzielony ZUS...nienawidze go:-)
eee nie łam sie :-) kupicie Juniorowi lepsza spacerowke na nastepny rok i odbijecie sobie ;-)
a z ZUSem tez jestesmy nie do konca rozliczeni....jedna zaległa skladke mamy na 800zł

splaci sie kiedys tam
Lilka przejrzałam ofertę "Pchełki" i sliczne mają te rzeczy ale niektóre w trochę kosmicznych cenachAle z drugiej strony dosyć porządnie wygladają
![]()
to prawda ze ceny tez sa kosmiczne
ale mialam pare razy ciuszki tej firmy i sa swietne gatunkowo

no i jak sie bedzie chciało na All sprzedac to tez lepiej idą

mi tam zalezy na jakosci teraz...by było dla trzeciego maluszka kiedys tam