reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Sabinko tobie tez zycze wytrwalosci!!! Oj te pieniadze szybciej uciekaja niz przychodza!!!! To strasznie boli i wkurza!!!!

reklama
Lilka przejrzałam ofertę "Pchełki" i sliczne mają te rzeczy ale niektóre w trochę kosmicznych cenach:happy2: Ale z drugiej strony dosyć porządnie wygladają:tak:

A nam sie akurat teraz autka zaczely psuc, zrobilismy barierke na balkon z nierdzewki i to tez pozarlonasz budzet!!! Szkoda ze to te nasze maluszki musza byc na dalszym planie zakupowym, przeciez one nie sa niczemu winne!!!!

no dokładnie Krecik:-) a Larvunie żebyś juz tak całkiem się nie załamała to Ci jeszcze powiem ze w sobotę ide do naszych super znajomych na weselicho no i znów pieniażki....ehhh niby mówią że szcześcia nie dają ale jak uciekaja jak mówi Krecik to dopiero jest masakra:-) Larvunia i wszystkie mamcie co mają jeszcze niewiele dla maluszków:-) nie poddamy się:-) a jak juz na sam koniec kupimy wszystko to bedzie sie czym pochwalić

Witam!

Jakos ostatnio nawala mi komp i jak cos napisze to sie zawiesza:-(

Na ostatniej wizycie z Adasiem wszystko ok, rozwija sie prawidłowo, jutro ide na usg to dowiem sie czegos wiecej bo jestem ciekawa jak bede rodzic czy czeka mnie cc:-)

Ponadto mamy juz nowe łozko dla Maciusia i Macius juz awansował teraz spi na swoim dorosłym łozku a łozeczko czeka na maluszka:-)

no dokąłdnie Kreciku maluszki biedne maja przez te cholerne pieniazki nie to na co zasługują :-) ale ja cały czas mówie do brzuszka że jak już skończe z tym Zusem to mu kupie superaśne ubranka:-) i zabawki i wogóle:-)

reklama
hehe, wteyd to nakupujemy na raz tyle ze nie bedziemy wiedzialy z czego sie cieszyc! Ja coprawda mam troche po Allanku ale niestety nie da sie wszystkiego tak zrobic zeby pasowalo! Allanek mial same body z krotkim rekawkiem bo urodzil sie latem a Colinekbedzie dzieckiem zimowym!!!
Oj nadrobimy to!!! Juz sieciesze na takie wydatki!!!

Do góry