reklama
A
Anitt
Gość
Aha i wiek malego sie troche zmienil, wg USG jest o tydzien starszy, ale lekarz nie zmienil daty mojego porodu bo mowi ze te rozmiary wskazuja raczej na to ze dziecko jest duuuze
A do tego wszystkiego ja do tej pory przytylam ok 2-2,5 kilo wiec nie wiem jak to sie dzieje ale sie ciesze
A do tego wszystkiego ja do tej pory przytylam ok 2-2,5 kilo wiec nie wiem jak to sie dzieje ale sie ciesze
A
Anitt
Gość
Kajunia dzieki bardzo, czekamy na dziewczynki jakies Ile ich jest 2??
Misiaq dla mnie imię Irenka jest fajniutki i wcale nie wydaje mi sie jakies "stare" moze dlatego ze mam ciocie o tym imieniu która stara nie jest ;-)
No i macie racje, dawajcie takie imiona które Wam sie podobaja i czujecie ze beda pasowaly do dzieciaczka. Jak zaczniecie patrzec na to ze jednemu to sie nie podoba a innemu tamto to dziecko bez imienia zostanie!!! ;-)
No i macie racje, dawajcie takie imiona które Wam sie podobaja i czujecie ze beda pasowaly do dzieciaczka. Jak zaczniecie patrzec na to ze jednemu to sie nie podoba a innemu tamto to dziecko bez imienia zostanie!!! ;-)
Pati26
Mama Marcela i Samuela
Dobry wieczór mamusie:-)
im bliżej tego usg 3 -4d to mam większe obiekcje czy potwierdzać wizytę:sick:
przede wszystkim szkoda mi 350zł wydać,teraz kiedy Samuel do szkoły idzie i remont w domu mamy to jednak spory wydatek
a poza tym mój mąż mówi że dzidzia na tych fotkach z 3d jak kosmita wygląda,więc po co mi to w sumie
ach sama juz nie wiem co mam myśleć,straszny bałagan mam przez to w głowie a musze w srodę wizytę potwierdzić lub zrezygnować:dull:
ja z witaminek biorę feminatal ale magnesik tez jutro zakupię bo w nocy dopadają mnie takie skurcze łydek ze masakra
przede wszystkim szkoda mi 350zł wydać,teraz kiedy Samuel do szkoły idzie i remont w domu mamy to jednak spory wydatek
a poza tym mój mąż mówi że dzidzia na tych fotkach z 3d jak kosmita wygląda,więc po co mi to w sumie
ach sama juz nie wiem co mam myśleć,straszny bałagan mam przez to w głowie a musze w srodę wizytę potwierdzić lub zrezygnować:dull:
ja z witaminek biorę feminatal ale magnesik tez jutro zakupię bo w nocy dopadają mnie takie skurcze łydek ze masakra
kajunia
bliźniakowa mama :)
dziewczyny powoli idę się kąpać i spać :-) mam nadzieję, że chociaż tę noc spokojnie prześpię pięciu nocy nie mogłam spać łapał mnie potworny kurcz łydek - raz rozryczałam się w głos, że zrobiłam domownikom o 2.00 pobudkę, bo nie wiedzieli co się stało no i pozatym standardowo wstaję w nocy conajmniej 3-4 razy do kibelka
jeżeli chodzo i witaminy to ja biorę calibrum mammi 2x1, wit.C i magnez - dodatkowo 2x1 duphaston i scopolan 3x1
dobranoc
jeżeli chodzo i witaminy to ja biorę calibrum mammi 2x1, wit.C i magnez - dodatkowo 2x1 duphaston i scopolan 3x1
dobranoc
Pati26
Mama Marcela i Samuela
podpisuję się pod słowami InesMisiaq dla mnie imię Irenka jest fajniutki i wcale nie wydaje mi sie jakies "stare" moze dlatego ze mam ciocie o tym imieniu która stara nie jest ;-)
Ines ależ Tobie córcia urosła,śliczna Mariczka
wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny:-)
Anitt kochana gratuluje synusia! :-)
Dzięki Ines :-)
Pati powiem szczerze, że gdybym miała tyle kasy zapłacić za to badanie to bym po prostu żałowała na to. Ja mam to usg we Wrocławiu za 150 zł i to jest jedna z tych droższych cen. W życiu bym nie dała 350 zł, zrezygnowałabym i wolałabym coś do wyprawki kupić maleństwu albo starszemu wyprawkę do szkółki jak w Twojej sytuacji... strasznie zdzierają. Skąd jesteś?
Dzięki Ines :-)
Pati powiem szczerze, że gdybym miała tyle kasy zapłacić za to badanie to bym po prostu żałowała na to. Ja mam to usg we Wrocławiu za 150 zł i to jest jedna z tych droższych cen. W życiu bym nie dała 350 zł, zrezygnowałabym i wolałabym coś do wyprawki kupić maleństwu albo starszemu wyprawkę do szkółki jak w Twojej sytuacji... strasznie zdzierają. Skąd jesteś?
reklama
kajunia
zapytaj w takim razie w srode ginekologa czy nie musisz brac wiecej magnezu,
ja biore dwa razy dziennie, ale tez zlapal mnie skurcz lydki,
Pati
ja bylam na Usg 3d jak bylam z corka w ciazy (jeszcze mieszkalam w Polsce),
niby fajnie, mam cd, ktore gdzies tam lezy i sie kurzy;-) W kazdym badz razie jakbym miala teraz ze swojej kieszeni za to zaplacic to bym nie poszla, bo jakos nawet nie odczuwam potrzeby (wtedy poszlam bardziej z ciekawosci). Mysle, ze za te pieniazki tez wolalabym kupic cos dzieciom
zapytaj w takim razie w srode ginekologa czy nie musisz brac wiecej magnezu,
ja biore dwa razy dziennie, ale tez zlapal mnie skurcz lydki,
Pati
ja bylam na Usg 3d jak bylam z corka w ciazy (jeszcze mieszkalam w Polsce),
niby fajnie, mam cd, ktore gdzies tam lezy i sie kurzy;-) W kazdym badz razie jakbym miala teraz ze swojej kieszeni za to zaplacic to bym nie poszla, bo jakos nawet nie odczuwam potrzeby (wtedy poszlam bardziej z ciekawosci). Mysle, ze za te pieniazki tez wolalabym kupic cos dzieciom
Podziel się: