reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam!
Z witaminek to biore Prenatal 1 dziennie i Magnesium Verla 3x1.W pierwszej ciazy (mniej wiecej w polowie sie zaczelo)skurcze lydek budzily mnie w nocy non-stop.Az wylam tak bolalo.Powiedzialam ginowi,zwiekszyl dawke magnezu a dodatkowo przepisal masc Voltaren Emulgel i zalecil wcierac w lydki przed snem.Pomoglo!
Budzilam sie i owszem ale juz nie z placzem.
Women
Pierwsze slysze o szkodliwym dzialaniu magnezu:eek:
Trzymamy kciuki i nie boj sie!Bedzie dobrze!!!
Kajunia
Spokojnie.To nieprzyjemne i bolesne ale nie grozne.
Anit
Gratuluje synka!!!

..co do imion to ja jeszcze sie wstrzymuje,chodza mi po glowie rozne pomysly ale chce zaczekac do wizyty az dowiemy sie KTO tam mieszka;-)

Ines i Misia g -dziekuje bardzo za ciepłe słowa.
Dzis rutynowa wizyta,z badaniami wynikami morf i mocz i usg.Jesli chodzi o wyniki amniopunkcji to dzwonilam pol godz temu do dr.Pasińskiej lecz na wyniki jeszcze trzeba poczekac okolo tygodnia.

No niestety wiem ze na amniopunkcję czeka się dlugo... dla matki STRASZNIE DŁUGO, CAŁĄ WIECZNOŚĆ TO TRWA... :sick::-:)-:)-:)-( i nie da się przyspieszyc bo oni tam hodują coś i badają określoną liczbę dni...

Misia
Mialam zapytac...
Jak tam Wroclaw po burzy?

hehe, w porządku, przynajmniej w naszej części miasta. W nocy strasznie śmierdziało szambem, prawdopodobnie to przez te ilości wody i wybiło szambo do góry, no ale wielkich strat nie ma ;-)
A jak u Ciebie?

A co do tabletek i witamin:
Wszystko w nadmiarze szkodzi :tak:

Women ja jakoś nie mam ochoty na ciacho. Zjadłabym kukurydzę gotowaną z masełkiem i solą :rofl2::happy2:

ja własnie wcinam czeresnie...mniam mniam:-)

Women trzymam kciuki aby na wizycie było wszystko ok:-)

A ja jutro ide na usg:-)

Ines masz w 100% racje.Amniopunkcja własnie polega na hodowli i to jest ta dłuzsza 3 tyg hodowla ktora wyklucza juz wszytskie choroby i jest najbardziej wiarygodna.Czas oczekiwania na wyniki to kurcze wieki.Ale coz nikt tego nie przeskoczy,ja w duszy i tak mysle ze bedzie wszytsko dobrze,maly Junior jest taki pilkarz ruchliwy ze szok wiec dlaczego sie martwic na zapas.
Misia to teraz wymysliłas z tą kukurydzą,naszło mnie jak niewiem co,gdzie teraz ja kupic cholerka hehe chyba w KFS serwują.hmmmm zjadłabym hihih
Kunda co do czereśni to jest to podstawowe dani mojego dnia hih wcoraj prawie 1kg zjadłam,mniami.Napisz jak tam na USG bylo.

reklama
Misia
Ach co za zapaszki!:-)
U mnie wkolko klepia o burzach ale zadnej jeszcze nie bylo.Z Wroclawia jest moj maz a ja uwielbiam to miasto.Zarazilam sie od niego;-)Rynek jest dla mnie miejscem magicznym.Odwiedzam Wrocek za kazdym pobytem w PL.

O!Zapomnialam o kukurydzy.Wczoraj mialam wielka ochote jak zobaczylam w sklepie wiec kupilam a potem mi przeszlo.Teraz zrobilas mi smaka:tak:;-)

Do góry