reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kajunia strasznie mi przykro i bardzo Ci współczuję! Nie ma tam u Ciebie innego szpitala? Z całkiem skróconą szyjką w tak wczesnej ciąży nie ma żatów!!! :no: Jeszcze piszesz że masz teraz skurcze a to nie jest prawidłowo!!!! Przepraszam że troszkę Cię strasze ale tu chodzi o zdrowie i dobro Twoich dzieci. Ja przy skurczach i zgłądzonej szyjce leżałam plackiem w szpitalu i i tak cudem udało się TYLKO o mięsciąc poród opóźnić a byłam niemal cały czas na silnych środkach rozkurczowych podawanych kroplówą!!! Kajuniu nie zostawiaj tak tego, może jednak jest inny szpital gdzieś w pobliżu który nie strajkuje? Zadzwoń do swojego gina, poprś o pomoc!!! No i konicznie leż leż leż!!!! Toaleta TYLKO i to wtedy jak już musisz wolniutko i ostrożnie!
Zachowania lekarzy nie skomentuje... @#$@#$@#%#$%&^&_*)%_"%@):angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Women, strasznie współczuję że nie masz jeszcze wyniku :-( Wiem jakie to nerwy przy oczekiwaniu...

reklama
Witam mamuski:-)!Ale sie wkurzylam czytajac posta Kajuni:wściekła/y:,co oni sobie mysla ,ze maja do czynienia z krowa rozplodowa???????!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestesmy ludzmi do jasnej ciasnej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a w naszym stanie to jestesmy pod specjalna ochrona:crazy:.Swiat zwariowal:szok:.
Kajunia ,lez duzo i wypoczywaj,jak mus to mus , wiesz przynajmnioe dla kogo to robisz.Bo chyba nasi lekaze nie bardzo wiedza dla kogo pracuja ani jakie maja obowiazki.Zaczynam sie cieszyc,ze bede rodzic w Irlandii,tu calkiem inaczej do ludzi podchodza ,personel w szpitalu ze do rany przyluz,o wszystkim z toba porozmawia i pocieszy jak sie smucisz lub badz martwisz , a nasi to by tylko pieniadze brali:angry::angry:.Nic sie nie martw zadzwon do swojego gina i sie poskarz albo co, bo sama nie wiem co moge jeszcze poradzic:-(.

Kajunia może naprawde powinnas jechac do innego szpitala tak jak pisze Ines,kurcze to nie przelewki z tego co czytałam w poście Ines.Jezu ja bym zwariowała.

Kajuniu kochana, piszę tutaj, ale wyślę Ci zaraz smska: jeśli masz skurcze muszą Cię przyjąć na oddział! Z tego co piszesz skurcze sie zaczęły po badaniu, więc jak tam przyjechałaś to ich jeszcze nie było. Wal do nich! Jak trzeba to nawrzeszcz, to jest zagrożenie ciąży i muszą ratować Twoje maluchy! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Misiaq gratuluje Synusia :-) no cóz do 3 razy sztuka ;-) Moze nastepnym razem bedzi Irenka :tak:;-):-p
Co do Kajuni to nie moge o niej i jej chłopcach przestac myslec :-( Martwie sie bardzo.... :-(Misia napisz jej smsa zeby tego nie lekcewazyla... Powinna trafic do szpitala pod fachowa opieke i na podtrzymanie ciazy jak najdłuzej sie da. Oby sie wszystko dobrze skonczyło...:sick:

Misiaq gratuluje Synusia :-) no cóz do 3 razy sztuka ;-) Moze nastepnym razem bedzi Irenka :tak:;-):-p

hehe, obawiam się że trzeci raz będzie dopiero za 10 lat, jeśli w ogóle... ;-)

Co do Kajuni to nie moge o niej i jej chłopcach przestac myslec :-( Martwie sie bardzo.... :-(Misia napisz jej smsa zeby tego nie lekcewazyla... Powinna trafic do szpitala pod fachowa opieke i na podtrzymanie ciazy jak najdłuzej sie da. Oby sie wszystko dobrze skonczyło...:sick:

juz jej napisałam :tak: mam nadzieję że tam pojedzie...

reklama
Anulko widzę że macie kłopoty z wykończeniem chałupki... trzymam kciuki żeby panowie się wzięli do porządnej roboty! :wściekła/y:

Women ale dostałaś speeda :rofl2: tylko się nie przemęczaj ;-)

Larvuniu
to cudownie że będziesz miała własne M. :-)

idę przerobic suwaczek :-)

Do góry