Beata34
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamcie:-)
ja juz po robotce jestem zadowolona bo zaczał ład panować w moim nowym miwejscu pracy tylko szkoda że jeszcze jesteśmy tam we dwie
ja juz po robotce jestem zadowolona bo zaczał ład panować w moim nowym miwejscu pracy tylko szkoda że jeszcze jesteśmy tam we dwie
Anulka to ja myslałm że jestem niezła w te klocki jeśli idsdzie o ilość wózków a tu proszę który to?Bira... zdjec ze sniegu jeszcze nie zgralam ale wrzucam jakies z fotoksiazki;-)
Beatko, u nas z obiadami to w ogole jest roznie jak gotuje zupke to jemy 2-3 dni... a jest albo zupa albo drugie
a tak w ogole to sprzedaje nasze wozki na allegro... i jeepa i chicco... jeep super, ale nie ma ruchomej budy a jednak na wiatr super sprawa... a chicco jest za maly... tzn, nie ma szans na zalozenie spiwora i ubranie Oskara w kurtke, zeby wygodnie sie oparl... po prostu waskie oparcie... idealem jest casualplay s4... pompowane kola, duze wygodne siedzisko i zamykana budka takze w przod... a folia p/deszczowa jest dopinana na zamek, dol ma z materialu... ma okrycie na nozki itp... wiec sprzedaje
Kathe ja nie anulka to dam ci namiary na tych co ja robięa jakiego typu sa to kalendarze tzn czy robicie tez kalendarze np ze zdjeciami dzieci?:-)bo szukam kogos kto zrobi taki wiekszy kalendarz ze zdjeciami malej dla dziadkow
ale u nas zima