reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Pusia a moze pogadajcie ze znajomymi może ktos pracuje w banku towtedy jest duza szansa na wynegocjowanie lepszych warunków
Bira Olka tez nie bardzo na ten snieg a najlepiej lubi oglądaćteraz biały taras przez okno balkonowe :tak:A zupki akurat lubi miksowane bo ja drugiego dania jak we trójkę jestesmy raczej nie gotuję:-pchlebek gryzie zabkami:tak:

reklama
Bira... zdjec ze sniegu jeszcze nie zgralam:zawstydzona/y: ale wrzucam jakies z fotoksiazki;-)

Beatko, u nas z obiadami to w ogole jest roznie:-p:tak: jak gotuje zupke to jemy 2-3 dni... a jest albo zupa albo drugie:-p

a tak w ogole to sprzedaje nasze wozki na allegro... i jeepa i chicco... jeep super, ale nie ma ruchomej budy:baffled: a jednak na wiatr super sprawa... a chicco jest za maly... tzn, nie ma szans na zalozenie spiwora i ubranie Oskara w kurtke, zeby wygodnie sie oparl... po prostu waskie oparcie...:dry: idealem jest casualplay s4... pompowane kola, duze wygodne siedzisko i zamykana budka takze w przod... a folia p/deszczowa jest dopinana na zamek, dol ma z materialu... ma okrycie na nozki itp... wiec sprzedaje:tak::tak:

Czesc dziewczyny chcialam wam tylko powiedziec DOBRANOC nie mam sil juz dzisiaj pisac, wykonczyla mnie corenka dzisiaj papapapapa

Beatko, pytalas jakie robimy kalendarze - hmmm, scienne (trojdzielne), biuwary (planery) na biurko i inne, zalezy co klient chce - wszystko z indywidualnymi projektami - logo firmowym itp... teraz zbieramy zamowienia i robimy projekty a na poczatku grudnia rusza druk:tak:

a jakiego typu sa to kalendarze tzn czy robicie tez kalendarze np ze zdjeciami dzieci?:-)bo szukam kogos kto zrobi taki wiekszy kalendarz ze zdjeciami malej dla dziadkow

ale u nas zima:-p

Witam po weekendzie:tak::tak::tak:

Amandzi urodzinki można powiedzieć że były udane oczywiście były małe niedogodności po tytułem teść ( najeb... w 3 d..py:szok::wściekła/y::wściekła/y:)
na szczęście siadł w koncie i nie robił awantur gorzej było jak zaczął śpiewać:baffled::crazy:
ale teściowa kazała mu sie uciszyć i jakoś się posłuchał:dry::crazy: a później chodził co 15 minut na dwór ale już nie zwracał na niego uwagi:dry:

Moich rodziców nie było niestety bo moja mama chora, szwagra z bratową również bo Julka ma jelitówkę :confused::confused: ale mają się pojawić jak wszyscy zdrów będą:tak::tak:

Ciasto które pierwszy raz w swoim życiu robiłam o dziwo wyszło ale jakby sirka nie przyjechała zająć się w piątek moim rozdarciuchem to pewnie by się nie udało tak tego przygotować na sobotę:dry:

Niedziela minęła spokojnie małż poszedł z Amandziuchą na spacerek sam i miałam chwil;ę spokoju dla siebie:-D:-p

a dziś pobudka w nocy pierwsza o dziwno była o 6.30 a potem do 8 Amanda spała już ze mną na łóżku:rofl2: po czym jak się obudziła próbowała mnie oskalpować i oczy wydłubać:baffled: :baffled::szok::szok:

reklama
dzien dobry

wpadlam sie tylko z wami przywitac kochane, przepraszam ale nie mialam czasu na bb, w weekend szkola a w tygodniu jak mialam chwilke to się uczylam bo ciezko jest, mialam 2 lata przerwy i prawie nic nie pamietam, a profesorzy strasza kartkowka :sorry2:no i ogolnie teraz juz przygotowuje sie do urodzinek davidka i przyjazdu kochanego.
Juz od ponad tygodnia mamy zamowiony tort - oczywiscie z kubusiem puchatkiem :-D:-D wybralam najdrozszy jaki byl :zawstydzona/y::-p:-):-)
U nas wszystko w porządku, Davidek juz sam wstaje i chodzi a mi jakos zycie powoli mija, naszczescie juz w srode danny przylatuje :-):-) a wczwartek impreza

Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze i imprezy urodzinowe sie udaly :tak::-):-) postaram sie zagladac, ale nie obiecuje bo zawsze cos........ (moja mama)

Do góry