reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej dziewczynki;-)
Aluśka ja też cos mam dzisiaj problem z koncentracją:baffled:ale jestem lekko podziębiona i mam goraczkę a gardło płonące:baffled:ale co tam
Coś mi nie zaznacza postów:wściekła/y:i nie mogę Elbra wysłać na priva maila mojego bo ja też poproszę chociAŻ ZASYPIANIE U NAS JEST OK GORZEJ POTEM:baffled:

u nas to znaczy jak mieszkam z mężem to na zmiane gotuje,raz jedno danie raz drugie.Bo mój Antek uwielbia zupy,a maż nie bardzo.A mi mojej roboty nie smakują :dry: dziwne,nie?

Mąż w czwartek przylatuje ;-)
A ja na piątek się umówiłam do fryzjera jupiii.W końcu :-D
Jade do teściów jak będzie maż na 4 dni..a ,że juz wieki nie miałam kontaktu z dziewczynami z Lubina niewiedziałam do jakiej fryzjerki pójsc.Bo jako fryzjerka jestem okropna jak ide do kogoś z takim samym fachem :-D
No i poszperałam troche po niecie,poczytałam opinie i mam nadzieje,że sie nie pobije z fryzjerka :baffled::-D
No i poszaleje sobie troche po sklepach
Dzieciakom buty,kapcie musze kupic,sobie buty zimowe i dzinsy bo wszystko wisi na mnie :sorry2:
Beatko to dobrze,że wszystko wchodzi na właściwe tory :tak:
Wisienko współczuje natłoku zajęc,ale nauka to potęgi klucz...czy jakoś tak :dry::-D
Anineczko mnie tez moje gotowanie raczej srednio podchodzi wolę jesc u kogoś:-D
Czyli szykują się zakupki jak mąż wróci :tak:fajnie tak się wyrwać:tak:Teraz jesteśmy w takiej samej sytuacji bez dzieci nie można się nigdzie ruszyć dlatego jak wracaja męzowie to można poszaleć co?:-D
hej dziewczynki

aluska no to super ten twoj tesc:no:ale dobrze ze chociaz dalo sie nad nim zapanowac. czekamy na fotki urodzinowe;-)

beata poprosze te namiary na ten kalendarz:tak:
vido poczytaj sobie ten temat https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/ tam jest napisane jak wklejac suwaczki
Kathe proszę wysyłasz maila ze zdjęciem i adres na jaki mają wysłać
grafika@pro-art.net.pl tel 032-228-46-22 lub 501-451-634 to do oddziału w siemianowicach śląskich:tak:

Witam !

Pusia mam pytanko...długo trwało zanim nauczyliście Kacperka spać samemu wg tej książki co pisałaś? bo ja dziś zaczęłam młody płakał na początku a potem mu przeszło i sie położył i zasnął (po 10 min:dry:). ciekawe ile czasu minie zanim nie bedzie wogóle płakał i zaśnie sam (o ile wogóle).
ale w domu mieszkam z teściami i nie wszytstkim się "podoba" nasze usypianie:wściekła/y:
A ku... co im do tego.wrrrr ale jestem wkurzona. Nawet dziecko źle usypiam:baffled:
No nic jakoś muszę dać rade mimo ich krytyki......bo ten mały zbój znów zaczął sobie z nami jaja robić przy zasypianiu:angry:

A i mam jeszcze pytanko do wsystkich. Kupowała albo kupuje któraś z was kosmetyki Avon na allegro? bo szukam jakiegoś dobrego sprzedawcy bo potzrebuje kilku rzeczy. a mało kto ma wszytsko z katalogu.
może możecie kogoś polecić?
Bo ja kupowałam zawsze od tej samej dziewczyny ale nie ma narazie nic wystawione.
Zawsze moja siostra zamawia nam:tak:
Bira ale fajnie macie tak cieplutko u nas za dwa dni ponoć aż 12 stopni az nie chce się wierzyć bo teraz u nas zawierucha śnierzna
Jolie kupa lat zdrowiejcie z Tymkiem:tak:
Ide na inne wątki;-)

reklama
Wisienka powodzenia na kartkówkach:tak::tak::tak:
i udanej czwartkowej imprezy urodzinowej życze:tak::tak::tak::-D
My też mieliśmy tort z Kubusiem Puchatkiem:tak::-p
Gratulacje dla Davidka za samodzielne kroczki:tak::-):tak::-):tak:
Anula fajny jest ten wózek casualplay s4 ale cena za wysoka jak dla mnie:sorry2:
co do ruchomych budek to mi się ostatnio z podobał wózek Graco Quattro de lux no i przy drugim bobo a planuję se zrobić:-p kupie właśnie ten model:tak::tak:
no chyba że mi sie znów odmieni zrobienie rodzeństwa dla Amandy:-D:-p

Dobry wieczor:tak:

Po pierwsze odpisuje co do kalendarzy, wiec my robimy na wieksza skale, dla firm min. 50 szt... wiec dla 1-2 polecam male agencje reklamowe czy allegro:tak: ale jak juz widzialam eatko napisala namiary na ta firme;-)

Jolie, witaj Kochana - zdrowka Wam zycze:tak::tak:

Bira, jak wyglada s3??? Bo ja widzilam tylko s6 i s4... my juz kupilismy Oskarowi s4, dzis wyszedl kurierem... moze jutro bedzie:tak::tak: a nasz Chicco poszedl juz na allegro, jeepa licytuja... wiec nie jest zle.:tak: Noi ogolenie Osakr smigal juz 3 wozkami - a ten bedzie 4... ale w sumie dobry biznes z tym kupowaniem i sprzedawaniem - :-D:-D:-D

ALuska, kiedy planujecie rodzenstwo dla Amandzi??? bo my casuala kupilsmy z gondola nawet:-D:-D:-D:-D:-D

ANineczko... ja tez musze myknac do fryzjera... zrobic odrosty... moze do moich blondow dlozyc kilka pasemek czerwieni, tak dla ozywienia:-p

U nas Oskar juz sam pieknie biega, doslownie biega:-D:-D:-D ja oczywiscie panikuje, bo nie wiemkiedy tylko bedzie bec na podlodzie...:sorry2::sorry2: ale radochy ma moj syneczek no i duma go rozpiera:-D:-D:-D
poza tym zimno, szaro i nic sie nie chce... choc jak pomysle, ze za miesiac swieta to mi lepiej:tak::tak:

kochane ja wpadam na chwilke i wszystkie was sciskam-nasze listopadowe babelki rowniez-popisze co u nas jutro w drodze do pracy, a wieczorkiem skopiuje i wrzuce-ogolnie mam dosc no ale coz :( buziaki ogromne!!!!

p.s strasznie tesknie :(

Tak na szybko piszę i zmykam do wyrka:-p:tak:
czesc mateczki :-);-)
Liluś jak się masz?:confused::sorry2:
hehehe....ja jak schudłam to tez wsyztsko poszło najpierw z cyculów:crazy:
a jak tam u ciebie wsyztsko oki tzn chociaz w miare???? bo niewiem czy coś sie stało czy ak po prostu nie możesz się skupić?:dry:
Ściskam!
Elbra chyba przez to że skończyłam karmić piersią chyba mi hormony szaleją czy cóś:confused::szok::confused:
Ciągle jestem głodna i z kuchni bym nie wychodziła do tego wszystko mnie drażni :no::no:
no jednym słowem dziwnie się czuję:no::baffled::crazy: może to menopauza już mnie dopadła:szok::szok::szok::-p:baffled::nerd:
Jolie, witaj Kochana - zdrowka Wam zycze:tak::tak:
ALuska, kiedy planujecie rodzenstwo dla Amandzi??? bo my casuala kupilsmy z gondola nawet:-D:-D:-D:-D:-D
Anula planuję na kwiecień-maj 2010:-D:-D :sorry2:

Dobranoc Lejdis;-):tak::tak::tak:

reklama
Do góry