Beata34
Fanka BB :)
Hej dziewczynki;-)
Aluśka ja też cos mam dzisiaj problem z koncentracjąale jestem lekko podziębiona i mam goraczkę a gardło płonąceale co tam
Coś mi nie zaznacza postówi nie mogę Elbra wysłać na priva maila mojego bo ja też poproszę chociAŻ ZASYPIANIE U NAS JEST OK GORZEJ POTEM
Czyli szykują się zakupki jak mąż wróci fajnie tak się wyrwaćTeraz jesteśmy w takiej samej sytuacji bez dzieci nie można się nigdzie ruszyć dlatego jak wracaja męzowie to można poszaleć co?
grafika@pro-art.net.pl tel 032-228-46-22 lub 501-451-634 to do oddziału w siemianowicach śląskich
Bira ale fajnie macie tak cieplutko u nas za dwa dni ponoć aż 12 stopni az nie chce się wierzyć bo teraz u nas zawierucha śnierzna
Jolie kupa lat zdrowiejcie z Tymkiem
Ide na inne wątki;-)
Aluśka ja też cos mam dzisiaj problem z koncentracjąale jestem lekko podziębiona i mam goraczkę a gardło płonąceale co tam
Coś mi nie zaznacza postówi nie mogę Elbra wysłać na priva maila mojego bo ja też poproszę chociAŻ ZASYPIANIE U NAS JEST OK GORZEJ POTEM
Anineczko mnie tez moje gotowanie raczej srednio podchodzi wolę jesc u kogośu nas to znaczy jak mieszkam z mężem to na zmiane gotuje,raz jedno danie raz drugie.Bo mój Antek uwielbia zupy,a maż nie bardzo.A mi mojej roboty nie smakują dziwne,nie?
Mąż w czwartek przylatuje ;-)
A ja na piątek się umówiłam do fryzjera jupiii.W końcu
Jade do teściów jak będzie maż na 4 dni..a ,że juz wieki nie miałam kontaktu z dziewczynami z Lubina niewiedziałam do jakiej fryzjerki pójsc.Bo jako fryzjerka jestem okropna jak ide do kogoś z takim samym fachem
No i poszperałam troche po niecie,poczytałam opinie i mam nadzieje,że sie nie pobije z fryzjerka
No i poszaleje sobie troche po sklepach
Dzieciakom buty,kapcie musze kupic,sobie buty zimowe i dzinsy bo wszystko wisi na mnie
Beatko to dobrze,że wszystko wchodzi na właściwe tory
Wisienko współczuje natłoku zajęc,ale nauka to potęgi klucz...czy jakoś tak
Czyli szykują się zakupki jak mąż wróci fajnie tak się wyrwaćTeraz jesteśmy w takiej samej sytuacji bez dzieci nie można się nigdzie ruszyć dlatego jak wracaja męzowie to można poszaleć co?
Kathe proszę wysyłasz maila ze zdjęciem i adres na jaki mają wysłaćhej dziewczynki
aluska no to super ten twoj tescale dobrze ze chociaz dalo sie nad nim zapanowac. czekamy na fotki urodzinowe;-)
beata poprosze te namiary na ten kalendarz
vido poczytaj sobie ten temat https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/ tam jest napisane jak wklejac suwaczki
grafika@pro-art.net.pl tel 032-228-46-22 lub 501-451-634 to do oddziału w siemianowicach śląskich
Zawsze moja siostra zamawia namWitam !
Pusia mam pytanko...długo trwało zanim nauczyliście Kacperka spać samemu wg tej książki co pisałaś? bo ja dziś zaczęłam młody płakał na początku a potem mu przeszło i sie położył i zasnął (po 10 min). ciekawe ile czasu minie zanim nie bedzie wogóle płakał i zaśnie sam (o ile wogóle).
ale w domu mieszkam z teściami i nie wszytstkim się "podoba" nasze usypianie
A ku... co im do tego.wrrrr ale jestem wkurzona. Nawet dziecko źle usypiam
No nic jakoś muszę dać rade mimo ich krytyki......bo ten mały zbój znów zaczął sobie z nami jaja robić przy zasypianiu
A i mam jeszcze pytanko do wsystkich. Kupowała albo kupuje któraś z was kosmetyki Avon na allegro? bo szukam jakiegoś dobrego sprzedawcy bo potzrebuje kilku rzeczy. a mało kto ma wszytsko z katalogu.
może możecie kogoś polecić?
Bo ja kupowałam zawsze od tej samej dziewczyny ale nie ma narazie nic wystawione.
Bira ale fajnie macie tak cieplutko u nas za dwa dni ponoć aż 12 stopni az nie chce się wierzyć bo teraz u nas zawierucha śnierzna
Jolie kupa lat zdrowiejcie z Tymkiem
Ide na inne wątki;-)