reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Sabinko, kuruj sie... a z tym okresem to dziwne... test w sumie powinien byl juz wykazac cos - jak jest:-p hmmm, moze to faktycznie opznienie przez przeziebienie;-)

ALuska, u nas tez Oskar jest z nami w lozku od srednio 6 rano do ok. 8 mej - jak wstajemy:-) i ja to kocham:-D

reklama
Dzień dobry!

Nocka zakończyła się z Amandą w naszym łóżku :baffled: czyli tak od godz. 5.00 do 9.00:szok:
Fakt nauczyła się sama zasypiać w łóżeczku ale potem budzi się nie wiadomo ile tej nocki od godziny 2.30 budziła się co 15 minut :szok::szok::szok: i w końcu dopięła swego:wściekła/y::wściekła/y:

Teraz idziemy na śniadanko:tak:

U nas tak było kiedyś że usypiał sam ale co chwilkę sie budził no i kończył z nami w wyrku nad ranem.
Od miesiąca śpi tylko w swoim wyrku ani razu nie wylądował u nas (no i tez od miesiąca śpimy w drugim pokoju) w dzień tez spi tylko u siebie w łóżeczku a wcześniej było tak że w dzień zawsze miał drzemki w naszym łóżku bo np usypiał przy cycku.
Ludzie jak sie ciesze :-D:-) że to sie wszystko tak ładnie u Nas ułożyło i życzę wam tez powodzenia:tak: i wytrwałości.;-)

Sabinko co do testu to nie chce Cie straszyć ale u mnie dwa testy pokazały że nie jestem w ciąży a po kilku dniach trzeci pokazała że jestem :) no i ten trzeci to Był Kacperek :-D.

Życzę zdrówka :tak:

Heloł.

Dzisiaj nga dała mi pospać:baffled: Wstała o 4:baffled: Wymiękam z tym małym terrorystą.

Sabnka, jak się dzisiaj czujesz?

Aluśka, smacznego

Anulka, może z tą manną to przypadek. Nie wiem. A płatki są na mleku modyfikowanym. Indze bardzo smakują (o dziwo, bo ona wszystko co mleczne uważa za truciznę). Kupuję ją w rossmanie. Oni mają fajny wybór przeróżnych kaszek, płatków i w zasadzie w takie rzeczy zaopatruję się wyłącznie tam.

Pusia Kaceprki są super z tym spaniem:-) mi nie przeszkadza branie młodego koło 5 do łózka:) a śpi najpóźniej od 19.30:-) bo ja już jestem wyspana a on wtedy zawsze się przytuli do mnie i jest super:-)
kurde wiecie co ile macie stopni w mieszkaniu!
bo ja od 24-25!!! masakra mnie tu przekręca a ja sobie niw yobrażam lata gdzie w zeszłym roku było 31 stopni w mieszkaniu!:-)

Anulka pstanowilam juz sie nie przejmowac:-) będzie co będzie:) tylko kurde będę jak coś wychowawczy musiała odkrecać:-( no bo bez sensu:-( jak coś to na l4 potem trza będzie isc:):):) przynajmniej jakas kasiorka a nie za free:-)

Pusia:-) hihihi no to zobaczę w sobote:-)
Bira właśnie średnio sie czuje dalej mnie boli głupie gardło jem Strepsils Intensive i beznadziejny on jest jak dla mnie! ja tam wole Neo Angin przynajmniej działa...
Bira musze wyprobowac te płatki bo Kapik też wszystko uważa za trucicnę co jest związane z mlekiem!!!!!:-)

Pusia Kaceprki są super z tym spaniem:-) mi nie przeszkadza branie młodego koło 5 do łózka:) a śpi najpóźniej od 19.30:-) bo ja już jestem wyspana a on wtedy zawsze się przytuli do mnie i jest super:-)
kurde wiecie co ile macie stopni w mieszkaniu!
bo ja od 24-25!!! masakra mnie tu przekręca a ja sobie niw yobrażam lata gdzie w zeszłym roku było 31 stopni w mieszkaniu!:-)

No mój "w końcu" jest super, dorósł do spania ;-).
Jeśli chodzi o temperaturę w mieszkaniu to nic nie mów u nas jest nawet 36 stopni MASAKRA mieszkamy na trzecim piętrze (ostatnie) i nad nami jest dach z blachy więc chyba od tego jest taki gorąc . Więc jak będzie lato to trzeba sie będzie zaopatrzyć w jakiś wiatrak. Kacper teraz śpi z otwartym oknem w nocy i i tak jest gorąco

Trzymam kciuki żeby było tak jak chcesz :-):tak:

Oki czas na śniadanko :elvis:

Hellooo
Asix może zmień antyvira?
Po jakich stronach ty się szwendasz,ze tak zainfekowałaś kompa?

nic nie mow:angry:
weszlam na 2 strony: women do glosowania-ale to watpliwe, ze stamtad no i loreala nie wiem co mnie podkusilo!!!:wściekła/y:
no i sie teraz meczymy, zaden antywirus nie chce go usunac no i wogole to antyvir mi zwariowal i caly czas skanuje poczte i tam niby cos znajduje oprocz trojana oczywiscie ktory siedzi w systemie takze czuje ze czeka mnie formacik jak tylko sciagne siobie new windows :baffled:

az mi glupio women tutaj o wakacjach a ja mam takie koszmarnie przyziemne pytanie
czy macie sposob na czyszczenie piekarnika , mam w nim juz taki syf a moze nie dlugo bedziemy sie przeprowadzac no i ..... wynajelismy jak kuchenka byla nowa to chociaz wypada ja umyc ale jakos mi nie idzie

mirka nie wiem czy jeszcze przeczytasz ale tu najlepszy jest mr. muscle nie wiem czy to tak sie pisze no i specjalny do kuchenek wlasnie (oven) jest niezawodny - zostawiasz spryskana kuchenke na noc no i rano tylko czyscisz ciepla woda:tak:

Ale bym zjadła coś słodkiego,a mam tylko rodzynki.Dobre i to :baffled:

anineczka rodzynki jak najbardziej-ja tylko to mam slodkie w domu no i sa malo kaloryczne i poprawiaj przemiane materii a tak poza tym ja je uwielbiam!!

hmmm, ja tam proponuje Twoja kandydature:tak::tak::tak:

no a tort przyznaje nieskromnie:zawstydzona/y: - rozwalil mnie... nie myslalam,ze mezus no i synus o czyms takim pomysla - pekalam z dumy:-D:-D

tort boski no i pomysl twoich chlopakow musze przyznac-fantastyczny!!!

Asix, moja super kumpelka ma 35. Teraz będzie miała pierwsze dziecko. Pięć lat się o małą starali. A babcia Wiesia się przypałętała nie wiadomo skąd, nie wiadomo kto ;-)
No i najważniejsze, udanej imprezki w sobotę :-)

dzieki kochana!! powoli sie zaczynam stresowac z ta imprezka no bo malego po raz po pierwszy zostawiam samego z tata na tak dlugo, no ale mysle, ze bedzie ok:tak:

Bira właśnie średnio sie czuje dalej mnie boli głupie gardło jem Strepsils Intensive i beznadziejny on jest jak dla mnie! ja tam wole Neo Angin przynajmniej działa..

och sabinko wydaje mi sie ze brak @ to przeziebienie no i spadek wagi , ale na wszelki wypadek tescik bym zrobila, a co mezulek na to????
no i zdrofffffffkaaaaa zycze!!!!!

Oki czas na śniadanko :elvis:

SMACZNEGO!!!

no i wreszcie dzien dobry !!!!
ja zaraz spadam z malym na wazenie wiec zajrze pozniej!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny za wasze rady ....jeszcze nie bylam w sklepie bo leje tak strasznie ze mi sie ni chce wychodzic ..........ale dzieki wam widze szanse na czysty piekarnik

aninieszka ..........ja wczoraj tez mialam chcec na czekolade ale mialam w domu tylko taka do gotowania
anulka ...........ten tort to jest niesamowity
sabinak ........... no czekamy na ten twoj @ albo na wiesci o malenstwie

Do góry