reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

witam w sobote :-)

kto chetny na kawusie? Sabinka?? :-D:-D:-D

...wiecie co sie stalo?!
wstaje sobie wlasnie przed chwilka.... a synus spi smacznie :-):-):-) Zawsze ok 4-5 rano wolal za jedzonkiem i juz dawno nie spalam razem z nim a tu popatrzcie juz po 6.00 a on dalej smacznie spi :-D

milego dnia kochane!
Larvuniu Marcelek nie chciał Ci przeszkadzać żebyś mogła sobie dłużej pospać :tak::tak::tak:
My niedlugo tez chcemy z Musiem jechac do zoo tak wiec mysle ze jest to dobry pomysl az jestem ciekawaka jego reakcji.
Dzisiaj mam troche roboty bo jutro chrzciny nie wiem czy pozniej uda mi sie zajrzec wiec zycze wszystkim udanego dnia i milego weekendu:-D
Karina udanych chrzcin :tak::tak::tak:
Foteczki mile widziane:-D:-D:-D
Dzien dobry:tak::tak:

Aluska, u nas tez szumu bylo ze, ho ho... a zabka ciagle nie bylo... az tu nagle... wiec u Was tez pewnie zaraz sie pojawi pereleczka:tak::tak:
anulka może jak raz.... niedługo coś się wykluje, będę cierpliwie czekać :tak::tak::tak:

reklama
Oj, jak czytam Twoje posty to normalnie zal mi, ze musicie tak sie meczyc z tymi ludzmi... :wściekła/y::wściekła/y:
anulka mam nadzieję że to się niebawem zmieni :tak:
witam

chcialam napisac ze cycka udalo mi sie uratowac :-):-) wczoraj zanim poszlam spac to wypilam jeszcze goraca herbatke z paracetamolem i masowalam go 2 rekami i sciskalam i tak lecialo po kropelce az w koncu sie odetkl i znow byla fontanna :laugh2: i przystawilam malego ktory jest niezlym ssakiem i kamien o wiele sie zmiejszyl :-) a w nocy jakos sama sie obudzilam i tez dalam malemu i dzis sie budze i cycuszek znow jest mieciutki :-):-)

ide zoribc owsianke i herbatke i juz czytam co tam u was
Wisienka super że już z cysiem wszystko wporządku:tak::-D:tak::-D:tak:
aaa z M się pokłóciłam o jakieś pierdoły, więc weekend miło sie zaczął, a jeszcze brzuch mnie boli od @ i w ogóle mam wszystkiego dosyć
Pusia szybkiego powrotu lepszego nastroju życzę :tak::tak::tak:
....ach może to przesilenie wiosenne Cię dopadło:dry:

Anitt no naszczescie udalo mi sie uniknac, ale na noc juz mi sie zaczynalo krecic w glowie, zwlaszcza jak zamknelam oczy...........mialam uczucie jakbym na karuzeli sie krecila :rofl2:

Karina powodzenia na chrzcinach

Iwcia moze Madzia ma czas wzrostu.......czytalam ze wtedy dziecko przez 3-4 dni domaga sie wiecej jesc i budzi rowniez w nocy pare razy na jedzenie

Milego dina kochane !!!!!!!!!!

czesc babiszonki :-)

oo mamusko iel tu pokloconych dzisiaj
hmmm my moze sie popsztykamy jak mi Karol dzisiaj tych Mormonow nie spławi :baffled:
normalnie juz mnie dobijają
ostatnio w czwartek zaprosili nas na swoja msze do kosciola
jak dzisiaj znowu beda zapraszac to powiem ze nie jestem zainteresowana
wiec K.zostanie sam :-p na polu walki hihiiii
msza u nich trwa 2 godziny!!! juz bym tyle troliła w kosciele z dwojka maluchow :sorry2:

oki poczytam was pozniej
mam troche zaleglosci
teraz ide sobie sniadanie przygrzac (zupka pomidorowa)

do pozniej

reklama
Hej.
U mnie juz po burzy :tak::tak:
Maz przeprosil :sorry2:

Ja wlasnie skonczylam sprzatac :blink:

Lilka mowisz,ze na sniadanko zupka :-)
Jak sie czujesz i jak sprawy z pozwoleniem?

Wisienko cale szczescie,ze juz wszystko okey.
Myslalam caly czas o Tobie.
Ja mialam tak z dwoma piersiami z dwojka dzieci.I szybko sie poddawalam z karmieniem piersia :-(
Aluska to dobrze,ze maz zrozumial. Pewnie mu tez glupio ,ze tak sie dzieje bo w koncu to jego rodzice :dry:
Larvuniu Hello.
I jak jedziecie dzis do Zoo?
A babelek moze juz sie nie bedzie budzil o 5 ?

Wisienko chyba ty pytalas o zabkowanie Matta.
Wiesz on miesiac temu strasznie marudzil i wtedy myslalam,ze to zeby.A zab wyklul sie po cichaczu :sorry2:
Bo od tygodnia nie marudzi,spi pieknie i je nawet dobrze.
Dziasla ma pofalowane,ale bardziej przy dwojkach :dry:
Lekko rozpulchnione sa,ale naprawde zaskoczyl mnie ten zabek :laugh2:
Pusia zycze zazegnania konfliktu :tak:
Mnie tez brzuch boli jak na @...ale ja mam dostac dopiero za 2 tygodnie :dry::baffled:
Oby to nie bylo zagniezdzanie sie zarodka :szok::-D:-D:-D
Karina udanych chrzcin :-)
Nooo.Ide po druga kawe :tak:

Do góry