Witam
Jakoś nie mam dzisiaj natchnienia do pisania.
Pogoda u nas super. Byłam w lesie, zgubiłam Ingi nową kurtkę, złamałam nową parasolkę do wózka (kilka minut wcześniej kupioną w sklepie), porypany kundel sąsiadki wystraszył mi małą, ze darła się 1,5 godziny a miałyśmy wyjść i doopa z tego wyszła... no to chyba na tyle
bira to mialas zly dzien
oby jutro bylo lepiej!
pusia wracam tylko na 2 semestry, chce skonczyc studia, a zostal mi tylko rok, jakos bedziemy musieli sie przemeczyc.
Jak cos to sie zgadamy jeszcze propo baletow :-):-)
Wisienka, gratuluje samodzielnego siedzenia - my tak nie umiemy jeszcze;-)
anulka dzikujemy, ale jak narazie 2 razy mu sie udalo
ojoj, nie mam pojecia... moze cieply prysznic - strumien na piers i sprobuj sciagnac mleko recznie pod strumieniem wody - musisz jakos ten "kamien" wyciagnac...
Postaraj sie rozmasowac te najbardziej twarde miejsca (to może boleć jak będziesz masowała ale powinno byc troche lepie) ja miałam tak na samym początku. I Próbuj dalej laktatorem nawet jak po kropelce to może w koncu sie odetka . Ale najpierw masaż mozno te zgrupiałe miejsca
Oj Wisienka obys nei dostala zapalenia piersi dziewczyno bo wymeczysz sie slyszalam ze oklady z kapusty pomagajaobys jak najszybciej uporala sie z tym.
A jakim laktatorem sciagasz????bo moja kolezanka tez tak miala i jak brala reczny laktator to nic nie szlo a jak wziela el;ektryczny to tyle sciagenla ze hohhohho
Wisienka wiem że okłady z liści rozgniecionej tzn takiej poobijanej kapusty i w szpitalu jak miałam na 4 dobę ten nawał to kazała na siłę po gorącym prysznicu wyciskać z piersi aż do bólu pomogło ulga niesamowita bo myślałam że eksploduję musisz cos zrobić bo inaczej antybiotyk przepiszą.No i przystawiaj małego jak najczęściej
Wspólczuję
dziekuje kochane za odpowiedzi, tak jak radzicie wzielam goraca kapiel i lezalam caly czas na boku aby wygrzec piersi, probowalam rozmasowac, ale nic z tego
juz mnie reka rozbolala a jak cycek boli to juz nie wspomne
:-(
karina laktator mam reczny z Aventu, jak do tej pory zawsze sie sprawdzal a teraz ponad pol godziny i nie wiem czy 5-10 ml sciagnelam
beata tez slyszalam o tej kapuscie ale nie mam w domu i tu u siebie w sklepie w okolicy nie dostane
malego tez sie staram przystawiac ale nieche, denerwuje sie ze nic nie leci, chyba bede musiala sie pogodzic ze to koniec i jakos to przebolec :-( po ilu tak dniach to mija??
Larvuniu, u nas podobnie - Oskar staje na nozki, przewraca sie na boczki, robi mostek a na brzuch i odwrotnie jakos nie bardzo
anulka zdolny Oskarek, moj to oprocz tego sie przewraca na dwie strony, ze az mam problem z przebraniem go
a jak lezy na macie i sie przewroci na brzuch to jeszcze pupcuie podnosi do gory, smiesznie to wyglada
witam sie samotnie...meżuś na piwko poszedł Kapik od godziny śpi:-) a ja sie nudze:-) zjadlam pół litra lodów bakaliowych:-) otworzyłam sobie piweczko...ai imprezka:-) do ściany... ZAPRASZAM:-)
a przed snem posmarowałam mu dziąsełka dentinoxem i za 10 min,. amciu dostał i wciagnął 150 mleka+4 łyżki kaszki! w szoku byłam...może jednak w końcu się cos z ząbkami zacznie...
sabina juz jade do ciebieeeeeeee
;-)
moj tez chyba zabkoje bo normalnie usta, cale wargi zaciska i plakusia biedaczek, a o slinieniu to juz nie wspomne tlyko ze kurcze te dziselka nie wygladaja na spuchniete,
annineczka twoj ma juz zabek, ma spuchniete dziasla czy nie musi to byc regula bo juz sama nie wiem
kochane czy moge isc ze swoim synkiem do zoo safarii?? Jak myslicie bedzie to rozrywka dla Bąbelka?? W sumie ze zwierzatek to tylko naszego pieska widzi :-) i kocice u dziadkow.
larvunia jak bedzie ladna pogoda to ja bym poszla
W nocy tylko cycek (bo jeszcze nie byłam u lekarza na początku maja idziemy) czekamy na doktorkę co by receptę na mleko wypisała, a Sinlaca daje w dzień 125 ml wody i 7 łyżek sinlaka i zjadał łyżeczką (zjada wszystko w oka mgnieniu )
pusia zazdrosze, zreszta innym mama tez. moj to ani z butelki ani z lyzeczki niechce zjesc, nie wiem co ja zrobie jak strace pokarm.......
Wisienka jak cycuchy?Robisz coś z nimi?
Beata czuje ze ta nocka bedzie kiepska, chyba znow goraczki dostaje, a cycki a wlasciwie jeden fatalnie twarde jak skala, az mi zyly powylazily
Witam sie z Wami dziewczyny po kolejnej krotkiej przerwie i juz Was nie opuszcze
Anitt witam ponownie, no mam nadzieje ze nasz juz nie opuscisz ;-):-)
zagladaj i pisz codziennie !!!!!!