reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

melduję się, ale tylko na chwilkę. nawet nie poczytam co pisałyście bo dużo tego:tak::tak::tak:

byliśmy na usg. nadal układ komorowy nieforemny, ale teraz jest 8/5 mm więc wszystko idzie ku lepszemu:-)

no i pochwalic muszę mojego synusia publicznie, bo mi dziś pierwszy raz całą noc przespał:yes::happy::happy::happy::happy2::yes:. zobaczymy dziś jak będzie?????

ŻYCZYMY MIŁEGO WEEKENDU

No Agus zycze Ci zeby to juz bylo standardem taki sen nocny moj mi tylko raz zrobil taka niespodzianke :tak:super ze jest lepiej to najwazniejsze:tak:

reklama
witam sie samotnie...meżuś na piwko poszedł Kapik od godziny śpi:-) a ja sie nudze:-) zjadlam pół litra lodów bakaliowych:-) otworzyłam sobie piweczko...ai imprezka:-) do ściany... ZAPRASZAM:-)

Bira bidulko...:-( ale dzień..jutro bedzie lepiej:-)
WIsienka nie pomogę ja sie nie znam:-(
LArvunia WiTAJ!! kurcze tak smutno bez CIebie rankiem...
GRATULUJE MARCELKOWI że pieknie chce stać:-)
Beatka to miałaś dzień z Oleńka:-)
Karina u mnie na nauki to wysłałam meżusia:-) a nie musieli być oboje rodzice:-)
Anulka super ze Oskarek takie pysznosci wcina:-)

a mój Kapik nie chce jeść od wczoraj no mnie normalnie trafi za chwile..tzn. nie chce jeść butli wszystko łacznie z mlekiem wpycham mu łyżeczka! bo smoczek przygryza...wrrr...a dziś przed snem posmarowałam mu dziąsełka dentinoxem i za 10 min,. amciu dostał i wciagnął 150 mleka+4 łyżki kaszki! w szoku byłam...może jednak w końcu się cos z ząbkami zacznie...

Sabinko bakaliowe powiadasz uwielbiam szczególnie te od Grycana mniam mniam już lecę

melduję się, ale tylko na chwilkę. nawet nie poczytam co pisałyście bo dużo tego:tak::tak::tak:

byliśmy na usg. nadal układ komorowy nieforemny, ale teraz jest 8/5 mm więc wszystko idzie ku lepszemu:-)

no i pochwalic muszę mojego synusia publicznie, bo mi dziś pierwszy raz całą noc przespał:yes::happy::happy::happy::happy2::yes:. zobaczymy dziś jak będzie?????

ŻYCZYMY MIŁEGO WEEKENDU

Agus gratulacje nocki i super że polepszenie na usg:tak:

ŻYCZYMY MIŁEGO WEEKENDU

zazdroszczę takiej nocki

Kacper zasnął ale coś marudził dziwnie przy cycku niby chciała ale nie mógł wiec wzięłam go na ręce i Karmiłam na siedząco i jakoś usnął ...ochhh czuje że znowu ciężka nocka sie szykuje

zazdroszczę takiej nocki

Kacper zasnął ale coś marudził dziwnie przy cycku niby chciała ale nie mógł wiec wzięłam go na ręce i Karmiłam na siedząco i jakoś usnął ...ochhh czuje że znowu ciężka nocka sie szykuje

Pusia a dokarmiasz go bo nie doczytałam wydaje mi sie że coś pisałaś o Sinlacu

dziewczyny ale ten czas zapierdziela....
tak patrze na fotki naszych szkrabow i nadziwic sie nie moge jak szyko rosna.

sabinka nadal kawusia jest z rana ?? :-D tez tesknie za Wami! Niestety pracowac musze...... poniekad tez chce :sorry2:
dziekuje mamuski za gratulacje stania na nozkach :-) anulka, beata, karina thx :)

kochane czy moge isc ze swoim synkiem do zoo safarii?? Jak myslicie bedzie to rozrywka dla Bąbelka?? W sumie ze zwierzatek to tylko naszego pieska widzi :-) i kocice u dziadkow.

sabinka nadal kawusia jest z rana ?? :-D tez tesknie za Wami! Niestety pracowac musze...... poniekad tez chce :sorry2:
dziekuje mamuski za gratulacje stania na nozkach :-) anulka, beata, karina thx :)

kochane czy moge isc ze swoim synkiem do zoo safarii?? Jak myslicie bedzie to rozrywka dla Bąbelka?? W sumie ze zwierzatek to tylko naszego pieska widzi :-) i kocice u dziadkow.

Larvuniu jak nie dla Marcelka to dla Was bedzie to radocha tym bardziej że pogoda ma być super:tak:

BEatko zapraszam:-) no i sheridansa obalimy:-) hihihi
LArvinia no proste ze kawki są tylko teraz juz nie jestem pierwsza:-) heheh KArina zawsze pierwsza rozpoczyna dzień kaweczkami kurde... hihihi trzeba to zmienić:-)
o rajku ale zazdroszę tego safari! super sprawa...a do nas co najwyzej to cyrk przyjeżdża hehehe....i to taka tragedia że masakra;/ ehhh
Agus supe na USG wszystko lepeij:-) i sueper ze nocka przepsana:-)
Pusia moze jednak nei bedzie tak źle...trzymamy kciuki...

Pusia a dokarmiasz go bo nie doczytałam wydaje mi sie że coś pisałaś o Sinlacu

W nocy tylko cycek (bo jeszcze nie byłam u lekarza na początku maja idziemy) czekamy na doktorkę co by receptę na mleko wypisała, a Sinlaca daje w dzień 125 ml wody i 7 łyżek sinlaka i zjadał łyżeczką (zjada wszystko w oka mgnieniu :tak:)

Dopisuje się do GRATULACJI :tak::tak:. Co do zoo to ja bym poszła Maluszek popatrzy no i WY tez :tak: (sama chętnie bym poszła sobie fajna sprawa)

pusia dziekujemy :tak:
sabina u nas ok 6-8 km do zoo safarii jest. Jest tu odkad pamietam to zoo. Miedzy dwoma wioskami :-) Zamierzalam tam pojechac juz dawno ale nie bylo okazji teraz dla Marcelka pojedziemy chyba :tak:
beata mam nadzieje ze masz racje z pogoda..... pragne slonca :-D

wiec postanowione jade z synkiem i mezulkiem pozwiedzac zwierzatka. Moze foty porobie i sie pochwale na odp watku :tak:

...ale kaszana w TV, nic nie ma.. a na TVN film ktory chyba kazdy widzial :dry:

reklama
Do góry