reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

no pokasluje sobie raz na jakis czas ale nie wyglada mi to na taki typowy kaszel, bo strasznie rzadko jest...sama nie wiem..
a do lekarza chyba i tak pojde w poniedziale, dla swietego spokoju...
ja juz chcialam rano n apogotowie jechac jak by sie goraczka nie dala zbic:no:

a mamuski mam pytanko-jakiego termometru dla maluszkow uzywacie??

Ja mam elektroniczny i mierze w pupce malego, a to pokaslywanie to moze slinka????moj tak nieraz ma....

pusia ..ja bym sprobowala dac malemu mleko nie duzo jakies 50 mln z rana i parzec co sie dzieje
w koncu lekarze z alergikami zawsze robia doswiadczenia niestety jak nie sprobujesz nie bedziesz wiedziala
a mamwrazenie ze maly jest porostu glodny , rosnie i moze mu poprostu brak

dokladnie tak samo dalabym z rana:tak:

WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ DLA IGORKA STO LAT:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
jasna cholercia!!!!!!!!!:crazy::angry::angry::angry:
od wczoraj nadrobiłam wszystkie posty i poodpisywałam i jak odpisywałam ostatnie zdanie dosłownie to mi sie wszystko skasowało!!!!!!!!!SIET SIET SIET!
a zawsze pisze w Wordzie albo na bierząco kopiuje to nie teraz!!!wrrrrrrrrrr(PÓŁ GODZINY ODPISYWANIA NA MARNE WRRRRRRRRRRRRRRR)

tak w skrócie (przepraszam ale już mi się nie chce odpisywac od nowa:-(;-(()

ZDRÓWECZKA DLA WSZYSTKICH CHORYCH DZIECIACZKÓW..:tak:
WSZYSTKiM MARUDOM LEPSZEGO NASTROJU:-D
WSZYSTKIM AKTYWNIE SPĘDZAJĄCYM CZAS MIŁĘGO WYPOCZYNKU:-)

WSZYSTKIM MAMCIOM I ICH POCIECHOM MIŁEJ NIEDZIELI:-D:-D:-D

Igorku WSZYSTKIEGO NAJ NAJ KOCHANY

Wlasnie zmierzylam malemu w tylku temp i ma 38stopni czulam ze jest rozpalony zadnych innych objawow poza marudzeniem.......co to moze byc>zeby
dac cos na zbicie czy czekac?

czesc

wisienka pytalas dlaczego nie karmie cycem Bąbelka juz. Wiec przez prace.... Gdy jezdzilam od 7 do 15.00 nie mialam czasu na sciaganie pokarmu w cycuchach. W nocy ja chcialam nasciagac na 2gi dzien to max 60ml sciagalam a to niestaryloby na 2gi dzien az wroce z pracy. Karmilismy modyfikowanym. Karmilam tylko cycem jak wracalam z pracy. Ale maly tak przyzwyczail sie szybko do butli, ze niechcial jesc juz cyca. Darl sie strasznie gdy go dostawialam do cycka a glodny byl na maxa. Potrafil drzec sie 1,5 godziny.... :-( Zaprzestalam karmienia cycem...., w nocy tez karmilam krotko cycem, maly w koncu wyczail ze w nocy mu cycka nadstawiam i w nocy drzec sie zaczynal.... ehhhh.....

anineczka nienawidze koszul prasowac :baffled: wogole prasowanie jest bleeeeeeeee :sorry2:

doczytam pozniej co u Was.... pedze do malego, bo sie obudzil... :**

dlaczego dzieci budza sie z placzem??

rano luzik z usmiechem zawsze Bąbelek wita dzien...., ale po dziennych drzemkach to dosc czesto budzi sie z naglym placzem. Dlaczego?? gdy mnie juz zobaczy to usmiecha sie przez lezki........... nie wiem co robic.

Women ja bym poczekała z paracetamolem.
Tak naprawde powinno się dawać leki na zbicie gorączki od 38.5 stopnia.
Tak naprawde gorączka,nie za wysoka jest potrzebna do zwalczania infekcji.
A ma o 9 kresek wiecej.To tak jakby pod pachą miał 37.5.
Czyli nie jest źle.

Ide bo mi się cebulka przyjara :tak:

ok anineczka dziekuje......dowiedialam sie ze po 3 tyg od szczepienia moze wystapic gorączkawiec moze to to...hm nie wiem znikam do niego poloze sie obok bedzie spokojniejszy pa

Dzień dobry Mamcie:tak:

Wczoraj poszliśmy do znajomych dlatego już nie zaglądałam :tak:Amanda była bardzo grzeczna.... zwłaszcza jak siedziała na rączkach
... w ogóle się nikogo nie boi ani nie wstydzi...ale może to za wcześnie dla niej żeby odczuwać takie emocje...sama nie wiem ...:dry:

Dzisiaj pospaliśmy sobie do 10.00 po 11 wrócił mój teść oczywiście na pier....ny w trzy d..py :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....a tak dobrze było jak go nie było:crazy:...

....Teraz nie dawno udało mi się uspać Amandę i mam chwilę dla Was....

Tak poza tym to mój małżonek zrobił dziś obiad:-D:tak:( rosół oraz ziemniaki, schabowe i surówka ):-D jakieś 2 godziny temu pojechał do szpitala brata Radka odwiedzić bo miał on wczoraj operację.....ale dopiero jak wróci to się wszystkiego dowiem co i jak:sorry2:....

Aluska gartuluje 5 kg mniej calkiem sporo:tak:jak to zrobilas?????
sama nie wiem....może dla tego że jem nie regularnie śniadanie koło 9.00-10.00 nawet jak na nogach jestem od 6.00 a kolejny posiłek czasem nawet dopiero po 18.00...
...ale jak jem to nie jest tego mało....:szok:

bira - moj marcelek ma kontrole serduszka pod koniec maja. Az sie boje.... :-( Ale staram sie byc dobrej mysli.
Larvuniu trzymam kciki żeby z serduszkiem wyszło wszystko w porządku:tak::-)
w piatek jak robilam porzadki znalazlam broszurke na temat antykoncepcji ktora mi dala polozna zaraz po urodzeniu, no ale wiadomo wtedy nie bylo czasu jej czytac i walnelam w kat i dzisiaj tak luknelam z ciekawosci a tam patrze ze jest cos takiego jak prezerwatywa dla kobiet :szok::szok: slyszalyscie o czyms takim? czy to tylko ja taka jestem zacofana, bo ja nigdy :no::no: :szok::rofl2:
Wisienka Ja też jestem zacofana bo też nie słyszałam o czymś takim jak prezerwatywa dla kobiet:dry:
Witam

Ledwo stoję na nogach ... :-:)-:)-:)-:)-(

Nocki z nocy na noc są coraz gorsze :wściekła/y:. Kacper zje zasypia za chwilę sie budzi i znowu głodny ... . Chyba muszę poważnie pomyśleć o jakimś dokarmianiu.

Tak w ogóle to wczoraj dostał pierwszy raz kilka łyżeczek Sinlacka Nestle - pocmokał, po pluch i wyglądał bardzo śmiesznie. Teraz muszę pomyśleć o jakimś dodatkowym mleczku na noc bo jeszcze trochę to nie wyrobimy wszyscy... tylko nie wiem jakie mleko no bo on ma ta skazę białkowa.

Nie mam siłyyyyyyy :baffled:
Pusia ale się biedna męczysz:szok::-( współczuję Ci tych nocek:-:)-:)-(
Czesc Wam dziewczyny:-)

Ale jestem padnieta i nieprzytomna jeszcze:blink:zaraz walne kawke to bedzie lepiej.
Na weselu super:tak:bylo a zdjec nie mam bo moj maz przez przypadek wszystko wykasowal:angry:
Karina szkoda że zdjęcia przepadły :hmm:ale najważniejsze że się dobrze bawiłaś:tak:
no pokasluje sobie raz na jakis czas ale nie wyglada mi to na taki typowy kaszel, bo strasznie rzadko jest...sama nie wiem..
a do lekarza chyba i tak pojde w poniedziale, dla swietego spokoju...
ja juz chcialam rano n apogotowie jechac jak by sie goraczka nie dala zbic:no:

a mamuski mam pytanko-jakiego termometru dla maluszkow uzywacie??
Asix oby to nic poważnego nie było:tak:

Ja używam elektrycznego do pupci:tak:

reklama
:-)Spóźnione ale szczere życzenia
dla Igorka
z okazji skończenia
6 miesięcy:-)

:-D:-DSnów sadem pachnących,
myśli lekkich jak motyle
i uśmiechu w głębi duszy
na przekór pokręconemu światu....:-D:-D

10px3.gif