Na samym poczatku kupowalam Bebiko Omneo,potem przeszlam na Nan ale okazalo sie ze maly tego nie moze miec i dlatego przez prawie dwa miesiace darl mi sie wieczorami do 1-2 w nocy.Jak wyladowalismy w szpitalu lekarka przepisala mi Bebilon Pepti i na nim jedziemy caly czas i jest okale fakt faktem ze to mleko jest na recepte.
Jezeli chodzi o Sinlak to dosypuje mu na wieczor na 180 ml 4 lyzeczki i jemu to wystarcza i tak samo dostaje w nocy.
Teraz zrobilam tak ze jak wychodze na spacer tez troche zageszczam i kupilam sam kleik ryzowy czysty.
Bez recepty jest duzy wybor mleka nie potrafie ci doradzic bo to wszystko zalezy od dziecka wiem ze sa zwykle melka tzn bez recepty tez dla alergikow sa one nieco drozsze ale moze takich szukaj.
Jak bedziesz kupowac normalnie mleko zaplacisz ok 20 zl-25 zl w zaleznosci jakie wezmiesz a jak pojdziesz do lekarza i wypisze ci to za mleko placisz 50% ceny.
z tą ceną te przekonujące, żeby iść do lekarza po receptę . A co do Sinlaka to ja na razie dałam mu w dzień na dwie łyżki wody jedna łyżka sinlaka - a z tego co czytam to ty dajesz do mleka tak ??