reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
o raju ledwo zyje mamcie dziś:-( Kapik ma zły dzień :-( jeszcze nigdy takiego nie miał...buuu jeszcze godzinka i mężuś wraca i ja chyba wychodze...bo padam

nie poczytam teraz co u was:-)
potem nadrobie:-)

buziaki

Ja dziś na obiadek chce zrobić ten "pomysł na" roladki schabowe z serem i szynką.
Może któraś robiła?
Nigdy nie miałam raz robiłam pomysł na mielone i wstrętne było albo ja coś sknociłam:-(

Powinno sie samo zmienic :tak::tak:
Asix Anineczka dzięki czekam do jutra

A my po obiadku dzisiaj skromnym bo rosołek jakoś nie chciało mi się nic gotować
za to Ola jadła królika i chyba jej smakował:tak:
s5001397fg4.jpg

i jeszcze
s5001398bd9.jpg

Elbra, współczuję. Jak pech to pech. Ale jutro będzie lepszy dzień. Gowa do góry.

Anineczka dzięki:-)

Women, mi w niedzielę wieczorem skończyło się mleko. Po całym mieśce szukałam otwartej apteki:baffled: Teraz mam dwa w zapasie;-)

Beata, fajne zdjecia :-) Mamy taie same łyżeczki :-)

Dostałam, dzisiaj pisemko, że dostaliśmy rodzinne na Ingę w Holandii:-) Ale się cieszę:-)

Elbra nieszczescia chodza parami...

mi tez zab poszedl....w sumie korzen zostal i troche jakiejs scianki :baffled::wściekła/y: teraz nie pojde do dentysty bo chce isc pod narkoze zrobic sobie bezstresowo tego zeba plus wymiana w dwoch 7 plomb.....ale dupa nie pojde bo jestem w ciazy :baffled:
buuuuuuuuuuuuu nienawidze miec uzebienie nie zrobione :-(
coz...pozostaje mi wierzyc ze jeszcze do grudnia wytrzymaja:-:)shocked2:

Niech ci słonko ciepło gra,
niech twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki
bo dziś są twoje URODZINKI

Davidku wszystko najlepszego dla Ciebie bąbelku.

124613brazowy_mis.jpg

Davidku Kochany podłączamy się pod zyczenia Moni...najlepszego słodziutki!!!

women dzieki za linka, super ta agencja ale z tego co przeczytalam to trzeba osobiscie przyjechac :sorry2::sorry2:a to mi nie zabardzo pasuje, zwlaszcza do Wawy

elbra o kurde :szok: rzeczywiscie mialas niezlego pecha, mam nadzieje ze dzis juz lepiej

beata Olenka fajnie umorusana :-):-)

pati dzikeuje razem z synkiem, jak tam po pracy?

lilka fajny ten link

reklama
moja kolezanka ostatnio podala zdjecia swoich dzieci do banku twarzy
przez internet
jak chcecie to zapytam ja o link

Do góry