reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

sprzatac chalupke sama musze bo mam wysokie wymagania i maz i tesciowa np. polegli :-p tylko sie wkurzalam
wiec jak mezulo ma wolne to dostaje dzieciaki a ja sprzatam
aleeeee....od jakiegos czasu nie cierpie prasowac :baffled: a mam ze 6 pralek do prasowania w szafach pustki za to w pralni tona ciuchow:zawstydzona/y::shocked2:
wiec do prasowania by mi sie ktos przydal:cool2:

reklama
Witam Mamcie :tak:

Dla Dawidka z okazji ukończenia 3 miesiąca :-)
Wszystkiego najlepszego najlepszego ,
Wiele uśmiechów, a mało złości,
jak najmniej smutków, dużo radości,
długich wakacji i moc słodyczy.

Tego Ci dzisiaj Aluśka z Amandą życzy:-D
1858yd7.gif

David dziekuje kochanej cioci Sabince za zyczonka i Alusce za sliczny wierszyk i misia :-):-)

ja dzis pewnie bede non stopa tu zagladac :-D:-D hehe bo chate mam posprzatana a moj luby po pracy wychodzi na kolacje sluzbowa wiec obiad tez mam z glowy i nudze sie niemilosiernie :-p:-):-)

Lilka o zapomnialam o prasowaniu......tez nie cierpie,
ostatnio moj facet sie ze mnie smial jak ja chodze w takiej pogniecionej koszulce...wlasciwie to jego zalozylylam :-D:-D wygladala jakby ktos z gardla wyjal :cool2: ale jak usyfie i zapoce i nast, dnia laduje w pralce to mi sie nieche takich rzeczy prasowac, co innego rzeczy wyjsciowe :-):-) to czasami 20 min potrafie prasowac 1 koszule

ja tez niecierpie prasować!!!!!!!!!wszystko moge w domku robić ale jak mam prasowac to masakra.............
a wiecie co zaraz mnie tu pewnie wszystkie wysmiejecie itp:D hihih
gotuje sobie obiad (tylko dla mnie bo męzuś nie cierpi:-) i jak widzi to ma dość)
heheh FLACZKI;-);-) ;-)

a ja uwieeelllbbiiiaaam to swiństwo:-) hihihih

Niech ci słonko ciepło gra,
niech twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki
bo dziś są twoje URODZINKI

Davidku wszystko najlepszego dla Ciebie bąbelku.

124613brazowy_mis.jpg

Dziendoberek.

Ja mam 4 pralki do wyprasowania :baffled:
Moze dzis?

Davidku sto latek ciotka Ci zyczy :tak:

U nas przesliczna pogoda,normalnie wiosna :-D
Zaraz sie wezme za obiadek ( zapiekanka serowa z makaronem penne :cool2:) i wyjde z dzieciakami na dwor.
Milego.

reklama
Witam!!!

Wisienko wszystkiego naj dla Davidka z okazji 3-miesięcznicy

U nas totalnie brzydka pogoda już nie mam sił głowa mnie boli posiedzę pewnie popołudniu przy kompie
Muszę obiadzik wstawić to do potem

Do góry