reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

sprzatac chalupke sama musze bo mam wysokie wymagania i maz i tesciowa np. polegli :-p tylko sie wkurzalam
wiec jak mezulo ma wolne to dostaje dzieciaki a ja sprzatam
aleeeee....od jakiegos czasu nie cierpie prasowac :baffled: a mam ze 6 pralek do prasowania w szafach pustki za to w pralni tona ciuchow:zawstydzona/y::shocked2:
wiec do prasowania by mi sie ktos przydal:cool2:

reklama
Witam Mamcie :tak:

Dla Dawidka z okazji ukończenia 3 miesiąca :-)
Wszystkiego najlepszego najlepszego ,
Wiele uśmiechów, a mało złości,
jak najmniej smutków, dużo radości,
długich wakacji i moc słodyczy.

Tego Ci dzisiaj Aluśka z Amandą życzy:-D
1858yd7.gif

David dziekuje kochanej cioci Sabince za zyczonka i Alusce za sliczny wierszyk i misia :-):-)

ja dzis pewnie bede non stopa tu zagladac :-D:-D hehe bo chate mam posprzatana a moj luby po pracy wychodzi na kolacje sluzbowa wiec obiad tez mam z glowy i nudze sie niemilosiernie :-p:-):-)

Lilka o zapomnialam o prasowaniu......tez nie cierpie,
ostatnio moj facet sie ze mnie smial jak ja chodze w takiej pogniecionej koszulce...wlasciwie to jego zalozylylam :-D:-D wygladala jakby ktos z gardla wyjal :cool2: ale jak usyfie i zapoce i nast, dnia laduje w pralce to mi sie nieche takich rzeczy prasowac, co innego rzeczy wyjsciowe :-):-) to czasami 20 min potrafie prasowac 1 koszule

ja tez niecierpie prasować!!!!!!!!!wszystko moge w domku robić ale jak mam prasowac to masakra.............
a wiecie co zaraz mnie tu pewnie wszystkie wysmiejecie itp:D hihih
gotuje sobie obiad (tylko dla mnie bo męzuś nie cierpi:-) i jak widzi to ma dość)
heheh FLACZKI;-);-) ;-)

a ja uwieeelllbbiiiaaam to swiństwo:-) hihihih

Niech ci słonko ciepło gra,
niech twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki
bo dziś są twoje URODZINKI

Davidku wszystko najlepszego dla Ciebie bąbelku.

124613brazowy_mis.jpg

Dziendoberek.

Ja mam 4 pralki do wyprasowania :baffled:
Moze dzis?

Davidku sto latek ciotka Ci zyczy :tak:

U nas przesliczna pogoda,normalnie wiosna :-D
Zaraz sie wezme za obiadek ( zapiekanka serowa z makaronem penne :cool2:) i wyjde z dzieciakami na dwor.
Milego.

reklama
Witam!!!

Wisienko wszystkiego naj dla Davidka z okazji 3-miesięcznicy

U nas totalnie brzydka pogoda już nie mam sił głowa mnie boli posiedzę pewnie popołudniu przy kompie
Muszę obiadzik wstawić to do potem

Do góry