reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
o raju ledwo zyje mamcie dziś:-( Kapik ma zły dzień :-( jeszcze nigdy takiego nie miał...buuu jeszcze godzinka i mężuś wraca i ja chyba wychodze...bo padam

nie poczytam teraz co u was:-)
potem nadrobie:-)

buziaki

Ja dziś na obiadek chce zrobić ten "pomysł na" roladki schabowe z serem i szynką.
Może któraś robiła?
Nigdy nie miałam raz robiłam pomysł na mielone i wstrętne było albo ja coś sknociłam:-(

Powinno sie samo zmienic :tak::tak:
Asix Anineczka dzięki czekam do jutra

A my po obiadku dzisiaj skromnym bo rosołek jakoś nie chciało mi się nic gotować
za to Ola jadła królika i chyba jej smakował:tak:
s5001397fg4.jpg

i jeszcze
s5001398bd9.jpg

Elbra, współczuję. Jak pech to pech. Ale jutro będzie lepszy dzień. Gowa do góry.

Anineczka dzięki:-)

Women, mi w niedzielę wieczorem skończyło się mleko. Po całym mieśce szukałam otwartej apteki:baffled: Teraz mam dwa w zapasie;-)

Beata, fajne zdjecia :-) Mamy taie same łyżeczki :-)

Dostałam, dzisiaj pisemko, że dostaliśmy rodzinne na Ingę w Holandii:-) Ale się cieszę:-)

Elbra nieszczescia chodza parami...

mi tez zab poszedl....w sumie korzen zostal i troche jakiejs scianki :baffled::wściekła/y: teraz nie pojde do dentysty bo chce isc pod narkoze zrobic sobie bezstresowo tego zeba plus wymiana w dwoch 7 plomb.....ale dupa nie pojde bo jestem w ciazy :baffled:
buuuuuuuuuuuuu nienawidze miec uzebienie nie zrobione :-(
coz...pozostaje mi wierzyc ze jeszcze do grudnia wytrzymaja:-:)shocked2:

Niech ci słonko ciepło gra,
niech twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki
bo dziś są twoje URODZINKI

Davidku wszystko najlepszego dla Ciebie bąbelku.

124613brazowy_mis.jpg

Davidku Kochany podłączamy się pod zyczenia Moni...najlepszego słodziutki!!!

women dzieki za linka, super ta agencja ale z tego co przeczytalam to trzeba osobiscie przyjechac :sorry2::sorry2:a to mi nie zabardzo pasuje, zwlaszcza do Wawy

elbra o kurde :szok: rzeczywiscie mialas niezlego pecha, mam nadzieje ze dzis juz lepiej

beata Olenka fajnie umorusana :-):-)

pati dzikeuje razem z synkiem, jak tam po pracy?

lilka fajny ten link

reklama
moja kolezanka ostatnio podala zdjecia swoich dzieci do banku twarzy
przez internet
jak chcecie to zapytam ja o link

Do góry