reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Elbra masakra jednym słowem ale jutro będzie lepszy dzień
Lilka a mi nie chce się otworzyć ta strona nie wiem czemu?
Pati jak tam po pracy?żyjesz?pewnie nie bo fura prania i prasowania co

No a my jutro mamy wychodne zbiorowe we czwórkę najpierw mamusia do fryzjera z synusiem a potem wypad do teściowej na nieszczęście ale jest i tak nieźle bo 6 tygodni się niewidziałyśmy.
Jestem ciekawa czy będzie pamiętała o tym że wnuczka ma 4 miesiące?
I jeszcze bilet odebrać na samolot bo mężuś we wtorek rano już wylatuje i tak myślę że chyba dobrze bo jakoś tym razem to więcej kłótni było niż normalnie już sama nie wiem czy to może przesilenie wiosenne.Całymi dniami właściwie siedzimy w domku bo jest beznadziejna pogoda właśnie znowu taki wiatr u nas się zerwał że szok.
Jakoś nawet nie bardzo mam czas poczytać dokładnie co u was bo ciągle coś ale od wtorku luzik i będę bardziej aktywna.

Aluśka wiesz pisałam wcześniej że u nas też była asymetria i nawet już tak się zmartwiłam że jak Ola miała 3 miesiące i 1 tydzień to słabo podnosiła mi głowę i jak trzymałam ją na rękach to była jeszcze taka chwiejna a tera super unosi główkę i nie chodzimy tak jak Kathe na rehabilitację bo mi neurolog powiedział że szkoda małej dawać a jakby w ciągu 6 tyg. nie było poprawy to wtedy da nam skierowanie.Różnica jest kolosalna
s5001399hz6.jpg

s5001400dp8.jpg

ale i tak na kontrol pójdę bo lepiej niech ją oglądnie specjalista

Beata nie wiem czemu bo ja klikam na ten link i mi dziala
to specjalnie dla ciebie (zlikwiduj potem spacje i ci sie otworzy)

www. optimalfashion. pl

Cześć Mamuśki :-)
Amanda wykąpana, nakarmiona i śpi :tak:
oj ciężko było ją uśpić :baffled:

Beata
ładnie Ola podnosi główkę;-)
my też pójdziemy na kontrolę za dwa miesiące żeby się na 100% upewnić że wszystko jest ok :tak:

reklama
moj maly tez juz spi od jakiejs godzinki .....
widze ze nikt nie chce mi odpowiedziec na 2 pytania ktore zadalam na watku o pielegnacji :-( .... no coz moze sie jednak doczekam :zawstydzona/y:

Do góry