reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dziendoberek!!
u nas slonecznie a ja mam lenia-depilacja mnie czeka a maly chyba niestety nie da mi zrobic:sorry2:
kartony juz mam no i wypadaloby sie juz pakowac mhhhhh
mam takiego lenia ze szok!!!

kurde gardełko mnie coś boli buuu...

jak gardelko???

dzien doberek

no dziewczyny nie popisalyscie sie, nie mam co czytac :-D:-D
a tak powaznie to Ladina ja bym byla zadowolona jakby ktos za mnie przychodzil sprzatac :-):-)

sabina moze Kacperek marudny bo chce wiecej marcheweczki a nie te mleczko caly czas :-D:-D ja wczoraj lalam ze smiechu z mojego jak sie patrzyl na tatusia co on je

dziewczyny zyjace w angli mam pytanko...
korzystala ktoras z was z takiej przyjemnosci jak czyszczenie dywanow?? :confused::confused:
bo interesuje mnie czy po czyszczeniu jest mokry no i ile taka przyjemnosc kosztuje.

no ja niestety nie zamawialam takiej uslugi :-( a ze nic nie naskrobane bo za wczesnie dzisiaj weszlas na bb :-D:-):tak:

Ladina to wez sobie pomoc do dzieci
ja bym tak wolala,nie do sprzatania moich brudow tylko do opieki nad dziecmi
niech babka idzie na spacer juz masz chatke wolna i dzialasz:-)

ja tez bym nie chciala zeby ktos po mnie sprzatal:no:

a moj kochany synek ma dzis 3 miechy :-):-) a od wczoraj juz ssie kciuka :-):-)

wszystkieg najlepszego Davidku duzo smiechotek i slodziutkiego mleczka od mamusi

Lilka o zapomnialam o prasowaniu......tez nie cierpie,
ostatnio moj facet sie ze mnie smial jak ja chodze w takiej pogniecionej koszulce...wlasciwie to jego zalozylylam :-D:-D wygladala jakby ktos z gardla wyjal :cool2: ale jak usyfie i zapoce i nast, dnia laduje w pralce to mi sie nieche takich rzeczy prasowac, co innego rzeczy wyjsciowe :-):-) to czasami 20 min potrafie prasowac 1 koszule

ja tez niecierpie prasować!!!!!!!!!wszystko moge w domku robić ale jak mam prasowac to masakra.............
a wiecie co zaraz mnie tu pewnie wszystkie wysmiejecie itp:D hihih
gotuje sobie obiad (tylko dla mnie bo męzuś nie cierpi:-) i jak widzi to ma dość)
heheh FLACZKI;-);-) ;-)

a ja uwieeelllbbiiiaaam to swiństwo:-) hihihih

ja tez nie lubie prasowac ale czasami mus to mus:dry:
a co do flaczkow to moj M przepada wrecz-no a ja to w zyciu bym tego nie ruszyla:cool2:

co z tym suwakiem chyba przez luty 29 dni bo my jutro mamy aż 4 miesiące i nie wiem jak to zmienić?
nie powinnas sie martwic jutro samo wskoczy (tak mi sie wydaje:cool2:)

Wisienko podpowiem Ci tylko tyle,ze dywany nie sa fest mokre.Tak leciutko wilgotne.
O ile fachowcy maja dobra maszyne. Moj maz sie tym kiedys zajmowal....w sumie jego pracownicy.Ceny Ci nie podam bo po 1: to irlandia a po 2: zalezy ile tych dywanow masz w domku :tak:

Cześć laski, ale naskrobałyście:-)

Davidku, wszystkiego najlepszego przystojniaku:-)

Asix pytalam sie tez o cytologie to powiedzial ze nie ma potrzeby robic bo mam stalego partnera :sorry2::shocked2:
ze dopiero za jakies 2 lata wysla mi list abym sie zglosila.

Matko a co ma cytoogia do sałego partnera? Uzasadnił to jakoś?

anineczka ale w PL tez jest na recepte. Ja nie wiem czy jakby moja mama poszla i poprosila doktora to by dal :sorry2: wiem ze wczoraj wyslala mi paczke to kupila jakis specyfik multiwitaminowy, z tranem rekina i zaw. D3 to mam nadzieje ze jak bede to pic to troche przejdzie do mojego mleczka.

moze ktoras z was ma na zbyciu troche D3?? :-):-)
:cool2:
Wisienka, niech mama spróbuje. Ja nawet jak leki dla psów kupuję, to idę do zwykłego lekarza po recepty i kupuję ze zniżką;-)

Witam znowu :tak:
Na szczęście Amanda nie ma kreczu:-D a co do asymetrii to pani neurolog powiedziała że to jest asymetria fizjologiczna (przez to że była w brzusiu trochę ją ciasnota pokrzywiła:sorry2:) często występuję u dzieci i trwa do 3 miesiąca życia i powinna samoistnie ustąpić ale Amanda ma już trochę ponad 3 to kazał mi się zgłosić za dwa miesiące znowu na badanie :blink:
Poza tym dała mi skierowanie na usg ciemiączka :shocked2: Czy któraś z Was była z dzidzią na takim usg ?

Jestem happy że jednak moje obawy się nie sprawdziły :-D ale lepiej dmuchać na zimne :-)

Wow, Aluśka to gratulacje:-) Kamień z serca:-)
A o tym usg nie słyszałam nawet. To się u każdego malucha robi czy tylko w jakiś wyjątkowych przypadkach?

U nas pogoda do bani. Byłam z ngą na sacerku a teraz czekam na mamę, zeby przyszła z nią posiedziec, bo muszę z suczyskami wyjść, a nie chcę małej już tarabanić w ten wiatr. Mam nadzieję, że zaraz będze, bo musze jeszcze do sklepu podjechać, bo małej nową pościel zamówiłam i już na mnie czeka, poza tym muszę trochę smoczków dokupić i jakieś pierdółki:-) Wieczoriem idziemy do mojej kumpeki, która przyjechała na kilka dni z Irlandii... nie widziaam jej od sierpnia. Już sie doczekać nie mogę:-)

BIRA ja tez musze dzis jechac uzupelnic zapasy dla maluszka,bo ja zawsze kupuje sporą ilość na zapas,bo raz kiedys mi mleka zabraklo i nie mialam auta i schodziłam wszystkie apteki na osiedlu i nigdzie nie było,a mały głodny,dlatego teraz wszystkiego kupuję tak przynajmniej na 2-3tyg

Malutki spi sobie po obiadku,a ja zaraz chyba sie wezmę za siebie,bo jak wiem ze nigdzie nie wychodze to od rana prawie do wieczora chodze jak taka czarownica po domu hehe.

no my juz po spacerku....
wiecie co zdolowalam sie....:-( przyszla dzis dostawa mojego plaszczyka na wiosne i bluzeczka satynowa co sobie zamowilam przez neta przymierzam i co?
zapiac sie zapne ale w biuscie obie rzeczy przymalawe, rozchodza mi sie ze dziurka sie robi istanik widac :-:)zawstydzona/y:
ale nie bede zwracac, za bardzo mi sie podoba...... bo najwiekszy rozm, kupilam i nie moge zamienic, musze schudnac jak najszybciej, mam dobra motywacje

Davidek bardzo slicznie dziekuje za zyczonka kochanym cioteczkom :-):-)

gotuje sobie obiad (tylko dla mnie bo męzuś nie cierpi:-) i jak widzi to ma dość)
heheh FLACZKI;-);-) ;-)

Sabina kiedys jadlam z moim tata, ze az uszy mi sie trzesly :-D:-D ale jak sie dowiedzialam z czego to sie robi to od tej pory nie ruszam...tak samo kaszanki :baffled: bleee

ja lubilam prasowac...ale teraz to mi sie odwidzialo:baffled:, wszystko przez ten kregoslup po ciazy, normalnie jestem riuna:zawstydzona/y:

Ladina powinnas sie udac do misi na masazyk ;-) :-)

no ja niestety nie zamawialam takiej uslugi :-( a ze nic nie naskrobane bo za wczesnie dzisiaj weszlas na bb

Asix dokladnie, ale mojemu synkowi cos sie poprzestawialo i juz o 20 mi zasypia (zawsze szedl o 22-23) no i o 7-8 sie budzi i juz wypoczety, a kiedys to do 11 spalismy :cool2::-) wydaje mi sie ze przez pogode, jak jasno za oknem to szybciej sie budzi

Wisienko podpowiem Ci tylko tyle,ze dywany nie sa fest mokre.Tak leciutko wilgotne.
O ile fachowcy maja dobra maszyne. Moj maz sie tym kiedys zajmowal....w sumie jego pracownicy.Ceny Ci nie podam bo po 1: to irlandia a po 2: zalezy ile tych dywanow masz w domku :tak:

anineczka dzieki, no mam 3 dywany, ale najbardziej to mi zalezy zeby wyprac na dole w salonie, gdzie maluch spedza najwiecej czasu, niespieszy mi sie z tym ale juz powoli zaczynam o tym myslec zanim maly zacznie raczkowac.

Matko a co ma cytoogia do sałego partnera? Uzasadnił to jakoś?
Wisienka, niech mama spróbuje. Ja nawet jak leki dla psów kupuję, to idę do zwykłego lekarza po recepty i kupuję ze zniżką;-)

bira uzasadnil to tak ze nie przenosze bakterii i chorobstwa :baffled:
ten lekarz chyba nie ma dokonca pojecia na czym polega cytologia.
A propo mojej matki to wez mi nawet nie mow :angry: nie moge sie z nia dogadac :no:rozmawilam z nia w sobote to mowila ze ma dla malego zestaw wit, gdzie jest omega 3 i wit. D3, wczoraj sie okazalo ze ten zestaw wit, to dla mnie i to jest tylko omega 3, bez wit. d3 ale i tak tego nie kupila bo zamowila,ale nie ma w aptece.
Ja jej mowie ze omege 3 to ja sobie tutaj moge kupic i nie potrzebuje, zeby mi kupila ta d3 i napsialam nazwy ktore dziewczyny podaly, a ta do mnie ze po co skoro bede brac omega 3 :wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
ja normalnie nie mam sily i nerwow do mojej matki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ha ha Women mam to samo z tym straszeniem :-D
i dziw mnie bierze,ze moj maz wchodzac do domu po pracy mowi,ze slicznie dzis wygladam:szok::-D:-D:-D

My juz obiadek zjedlismy,byl pyszny.
Women tez "robilam pomysl na..." tylko,ze zapiekanke serowa.Tych roladek jeszcze nie mialam w reku.

Bira milego spotkanka :tak:

Do góry