reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam.

U nas też dziś wietrznie, chociaż słoneczko pięknie świeci. Dziś tatuś był chwilę z synkiem na spacerze, ale przez ten wiatr szybko wrócił. A ja się kuruję :-(

Widzę, że wczoraj Was wzięło na pogawędki ;-);-)

Idę wciągnąć rosołek, może to mi pomoże na moje okropne przeziębienie?

reklama
anineczka tak, nie raz bylam w Liffley Valey, mieszkam przeciez niedaleko:-). Centrum jak centrum, mi w Blencherwstown bardziej sie podoba, przynajmiej jest gdzie dziecko nakarmic itd. :tak: Dzis chyba tez jedziemy:-D, ale nic na pewno:-D:cool2:..
A co chcialas wiedziec o tym centrum??

pati glowa do gory :tak:
waszka moj tez dzis caly dzien ze mna w domciu i jutro tez ;-):-D
anulka no zauwazylam ze to COS gdy trzeba posprzatac :dry::-D:-D:-D
jolie rosolek zawsze dobry jest na wszelakie chorobstwa :tak:
anineczka milych zakupow :cool2:

......hmmm.... wiecie co.... nudze sie..., mezus na kanapie, synek spi, pies tez.... domek wysprzatany, obiadek prawie gotowy :dry:

hej dziewczynki

pati oj wspolczuje chorobska maluszkow:-(oby szybko wyzdrowieli:tak:

u nas strasznie wietrznie, wlasnie wrocialam z zakupow, maz siedzial z mala, zabieram sie za obiad-DOPIERO:sorry2:

do pozniej:tak:

anineczka tak, nie raz bylam w Liffley Valey, mieszkam przeciez niedaleko:-). Centrum jak centrum, mi w Blencherwstown bardziej sie podoba, przynajmiej jest gdzie dziecko nakarmic itd. :tak: Dzis chyba tez jedziemy:-D, ale nic na pewno:-D:cool2:..
A co chcialas wiedziec o tym centrum??
No wlasnie to,ze ty mieszkasz niedaleko i ja :cool2::-D:-D
Moze kiedys sie tam spotkamy :tak:;-)
A w innym centrum nie bylam bo dopiero od niedawna mieszkam w Newcastle.
A jest tam Next i H&M?:confused:

Dzień dobry!
ale u nas pogoda tak wieje że płoty zrywa.Mieszkanko już na błysk ale mała nie chce cholipka zasnąć.Zaraz jeszcze prasowanko i mam popołudnie wolne.

Beata podziwiam cie:tak:mieszkanko na blysk przy dwojce dzieci:-)ja dzis mam lenia, tylko zakupy wieksze zrobilam i obiadek i wiecej mi sie nie chce:zawstydzona/y:

reklama
anineczka wiesz nie jestem pewna.. Ja tam przewaznie do Argosa jezdze.. Pozatym jest tam SMYTHS, Dunnes Stores, Champion, H&M i jakies tam meblowe itd..:confused: Moj maz tam pracuje w Musgrave, wiec tyle pamieta.. W Blencher jest wszystko, mnustwo sklepow dla dzieciaczkow, H&M, NEXT, PENEYS i wiele wiele innych.
No pewne, ze bedziemy mogly sie spotkac kiedys:tak::-D
O matko Karol wlasnie lezy z Mateuszkiem na podlodze obok jego maty i mu spiewa jaki to on sliczny:-D:-D

Do góry