reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
dobry wieczór:-) ja też idę spać:-) mieliśmy małą imprezkę ze znajomymi:-) a mój mężus był na piwku z kumplami:-) hehe
fajne są imprezki bez mężusia:p

klorowych snów:-) ide karmić Kapika:-)

Hania wyje jakby ze skory ja kto obdzieral:-(
tak bylo dzisiejszej nocy jak obudzila sie na kamrienie
z tego wszystkiego nic nie wypila,co 5 minut plakala bo smoczka wypluwala
wiec co chwile wstawalam

ale mialam dosc!! bo co przysnelam to mnie budzil placz....nerwa mialam w zenicie

potem spala do 12.00:baffled: z jednym karmieniem o 8.00

teraz kladlam ja spac i znowu to samo....az sie boje jej pobudki w nocy...

nie wiem co to moze byc....zabki??? slini sie ostatnio jak szalona,ze sliniaki musi nosic....ale moze cos ja boli
ach nie wiem:baffled:

piatkowy wieczor a ja w tej zakichanej wiosce gnije... tu wszyscy sasiedzi chyba juz spia. Bylam z psem na dworze przedchwilka i wszedzie w oknach ciemno :dry: ..tylko u mnie nie :happy2:
niby 28km od mojego miasta gdzie mieszkalam cale zycie, w takich chwilach jak ta pragne wracac i mam w d..ie te 70metrow :dry:

anineczka Nie tylko Ty nie ogladasz:sorry2: Ja tez nie mam polskiej tv:-(. Mielismy cyfrowy Polsat, sciagnelismy specjalnie z Polski i wiecie co, Okazalo sie ze nie odkodowali nam dekodera i nie mielismy zadnych programow!!:wściekła/y::angry: Normalnie abonament oplacony a oni sobie w kulki polecieli. Musielismy teraz odsylac do Polski, dekoder do reklamacji. Tam dopiero go odkodowali, ale teraz juz mi sie tv odechcialo:baffled:. Mam jeszcze filmy na plytkach, ale nie bede ogladac, bo mezusia nie ma( w pracy ) a bez niego to nie ogladanie..
Co do pozwalania dziecku na ogladanie, to czasem pozwole mu popatrzec w monitor komputerka. Ale ostatnio wpadlam na lepszy pomysl... Kupilismy mu jego wlasny!:tak: W Irlandii mozna kupic w SMYTS'ie albo ARGOSie komputerek dla dzieci od 6 mioesiaca. FIrma To Vtech. Jest świetny, a Mateusz mimo, ze jeszcze za maly to juz kapuje, ze trzeba nacisnac przycisk zeby gralo i naciska:szok::-D. Tak wiec ja mam swojego laptopa, a on swojego:-)

Hania wyje jakby ze skory ja kto obdzieral:-(
tak bylo dzisiejszej nocy jak obudzila sie na kamrienie
z tego wszystkiego nic nie wypila,co 5 minut plakala bo smoczka wypluwala
wiec co chwile wstawalam
az nie wytrzymalam i taka lacina u mnie polecilaa ze az K. mnie chamowal :baffled:
ale mialam dosc!! bo co przysnelam to mnie budzil placz....nerwa mialam w zenicie

potem spala do 12.00:baffled: z jednym karmieniem o 8.00

teraz kladlam ja spac i znowu to samo....az sie boje jej pobudki w nocy...

nie wiem co to moze byc....zabki??? slini sie ostatnio jak szalona,ze sliniaki musi nosic....ale moze cos ja boli
ach nie wiem:baffled:

a ja czuje sie mega senna i nie moge patrzec na mieso...wiec moje nadzieje ze nie jestem w ciazy sie naprawde coraz bardziej rozdmu****a
bo jakos dzisiaj mam nastawienie na NIE na obecna ciaze i szlag mnie trafia ze wpadlam!!!!!!!!
a to dlatego ze mam dosc wstawania w nocy....kiedy ja sie wreszcie wyspie?????
chyba za dwa lata:baffled:
Lilus biedactwo :-(
Moze ziemniaczek jej nie podpasowal??
Tak mi Ciebie zal:-:)-(
Jezeli urodzisz nastepna dziewuszke to daj mi ja :sorry2::sorry2::sorry2:
Ja tak bardzo pragne miec coreczke:sorry2::sorry2:

anineczka Nie tylko Ty nie ogladasz:sorry2: Ja tez nie mam polskiej tv:-(. Mielismy cyfrowy Polsat, sciagnelismy specjalnie z Polski i wiecie co, Okazalo sie ze nie odkodowali nam dekodera i nie mielismy zadnych programow!!:wściekła/y::angry: Normalnie abonament oplacony a oni sobie w kulki polecieli. Musielismy teraz odsylac do Polski, dekoder do reklamacji. Tam dopiero go odkodowali, ale teraz juz mi sie tv odechcialo:baffled:. Mam jeszcze filmy na plytkach, ale nie bede ogladac, bo mezusia nie ma( w pracy ) a bez niego to nie ogladanie..
Co do pozwalania dziecku na ogladanie, to czasem pozwole mu popatrzec w monitor komputerka. Ale ostatnio wpadlam na lepszy pomysl... Kupilismy mu jego wlasny!:tak: W Irlandii mozna kupic w SMYTS'ie albo ARGOSie komputerek dla dzieci od 6 mioesiaca. FIrma To Vtech. Jest świetny, a Mateusz mimo, ze jeszcze za maly to juz kapuje, ze trzeba nacisnac przycisk zeby gralo i naciska:szok::-D. Tak wiec ja mam swojego laptopa, a on swojego:-)
Hmmm.Jak to sie nazywa dokladniej?
Wiesz Waszka,fajnie,ze jestes z nami :-)
A jak daleko jest twoja miejscowosc od Newcastle?

Lilka A jak wychodzilas z nia na spacerek to nie dmuchnol w nia wiatr, albo nie przestraszyla sie czegos w srodku dnia?? Ja mialam tak samo z moim Mateuszem. Tak samo sie darl i nie wiadomo co mu bylo. To wlasnie podpowiedziala mi moja ciotka. I rzeczywiscie uwazam teraz i nic takiego sie nie dzieje. Dzis tylko obudzil sie z placzem, chyba mu sie cos przysnilo:dry:. A i czasem tak ma jak obudzi sie, a ciemno w pokoju jest, boi sie ciemnosci, wiec mu lampke zostawiam nocna zapalona..
Nie wiem, moze dlatego..:cool2:

reklama
Anineczka ziemniaczek napewno nie,bo to sie zaczelo juz dzis w nocy,
ok musze leciec bo wlasnie juz wyje:baffled:

a ja polsatu nie mam od pazdziernika bo dekoder sie popsul:baffled:

dobranoc

Do góry