anineczka
królowa mrówek :P
moj maly dostal jesc przed 7 i spi od 8.30 zobaczymy jak dlugo
Moje marzenie
Gratulki Mira :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj maly dostal jesc przed 7 i spi od 8.30 zobaczymy jak dlugo
A ja chyba jako jedyna nie ogladalam tego filmuwspanialy film
ja chyba ide spac
jestem juz wykapana co o tej godzinie to cos
mam ciezka nocke za soba
Hani cos jest i nie moge wyczaic co:-(
Lilus biedactwo :-(Hania wyje jakby ze skory ja kto obdzieral:-(
tak bylo dzisiejszej nocy jak obudzila sie na kamrienie
z tego wszystkiego nic nie wypila,co 5 minut plakala bo smoczka wypluwala
wiec co chwile wstawalam
az nie wytrzymalam i taka lacina u mnie polecilaa ze az K. mnie chamowal
ale mialam dosc!! bo co przysnelam to mnie budzil placz....nerwa mialam w zenicie
potem spala do 12.00 z jednym karmieniem o 8.00
teraz kladlam ja spac i znowu to samo....az sie boje jej pobudki w nocy...
nie wiem co to moze byc....zabki??? slini sie ostatnio jak szalona,ze sliniaki musi nosic....ale moze cos ja boli
ach nie wiem
a ja czuje sie mega senna i nie moge patrzec na mieso...wiec moje nadzieje ze nie jestem w ciazy sie naprawde coraz bardziej rozdmu****a
bo jakos dzisiaj mam nastawienie na NIE na obecna ciaze i szlag mnie trafia ze wpadlam!!!!!!!!
a to dlatego ze mam dosc wstawania w nocy....kiedy ja sie wreszcie wyspie?????
chyba za dwa lata
Hmmm.Jak to sie nazywa dokladniej?anineczka Nie tylko Ty nie ogladasz Ja tez nie mam polskiej tv:-(. Mielismy cyfrowy Polsat, sciagnelismy specjalnie z Polski i wiecie co, Okazalo sie ze nie odkodowali nam dekodera i nie mielismy zadnych programow!! Normalnie abonament oplacony a oni sobie w kulki polecieli. Musielismy teraz odsylac do Polski, dekoder do reklamacji. Tam dopiero go odkodowali, ale teraz juz mi sie tv odechcialo. Mam jeszcze filmy na plytkach, ale nie bede ogladac, bo mezusia nie ma( w pracy ) a bez niego to nie ogladanie..
Co do pozwalania dziecku na ogladanie, to czasem pozwole mu popatrzec w monitor komputerka. Ale ostatnio wpadlam na lepszy pomysl... Kupilismy mu jego wlasny! W Irlandii mozna kupic w SMYTS'ie albo ARGOSie komputerek dla dzieci od 6 mioesiaca. FIrma To Vtech. Jest świetny, a Mateusz mimo, ze jeszcze za maly to juz kapuje, ze trzeba nacisnac przycisk zeby gralo i naciska. Tak wiec ja mam swojego laptopa, a on swojego:-)