reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Women podajesz już soczek Doriankowi? jak tak to jaki ?? bo chyba zacznę małemu dawać po łyżeczce soczku dziennie. :sorry:
Elbra kochanie ja daje soczek Hippa marchewka od 4 miesiąca.
Teraz mu nalewa jakies 30 ml i dodjae 20 ml wody i maly wypija i wszycho gra.

Pati a Ty jaki dajesz? też samą marchewkę??
ja nie znalazłam samej marchewki od 4 m-ca? tylko od 5:-) chyba że nie umie szukać:-)

Lilka???????????
Pati i ja dajemy soczek Hippa od 4 m-ca

women nie sluchaj lekarza i podawaj D3, moja kolezanka posluchala-lekarz powiedzial ze ma nadmiar wit d3 i jak miala pol roku kazal odstawic-mala ma wyrazna krzywice teraz:-(

Dzis juz bez konsultacji z lekarzem podalam jedną krople D3
Mam gdzies to co oni gadają bede podawac małemu.Jutro i tak sie przejde do przychodni,na spokojnie wyjasnic to.

Uciekam kąpac malego,moze pozniej wejde:happy:

reklama
Witam.

Chwilowo cierpię na brak czasu. Wskoczyłam, żeby się dowiedzieć co u Lilki, a tu nic. Znów nas trzyma w niepewności :baffled:

Ściskam. Pewnie najszybciej odezwę się w środę wieczorkiem.

Ach wszystkiego naj dla naszych miesięczniaków i sto lat dla Wika Misi

ja na szybkiego bo jestem w trakcie ogladanie filmu Paryz kocham cie

Sabina dziekuje bardzo za instrukcje :tak: :-) jestes kochanaaaa

Asix to bedzie pismo z Child Trust Found i bedzie wygladac jak czek :tak: :-)
a gre co kupilam to sie nie pochwale bo siara :zawstydzona/y: :rofl2: :laugh2:

Witam
Pytanko do Aniulki i Pati bo one chyba tylko planuja juz wakacje.Powiedzcie mi ile palicice za ta przyjemnosc i na ile dni jedziecie.
Z biura podrozy czy samemu?
Pati ile placisz za Egipt?

Wlasnie szukam ofert u nas w Budget Travel i niewiem czy mi sie wydaje,ale duza chca :eek:
Na Cypr na 2 tygodnie za cala nasza rodzinke 1600 euro?
W sumie niewiem czy to duzo czy malo bo w zyciu jeszcze nie bylam w cieplych krajach.
Ale teraz spojrzalam na Triade i do Egiptu za 8 dni chca 5 tysiecy zlotych.To duzo czy malo?
Wisienka chodzi o Simsy gre? :confused:

a gre co kupilam to sie nie pochwale bo siara :zawstydzona/y: :rofl2: :laugh2:

no to teraz musisz się pochwalić :laugh2:
no mów jaka to gra bo ja też jestem grajka komputerowa :-p
i widzisz, stara krowa ze mnie, dwójka dzieci, mąż :sorry: co to się z tymi kobietami porobiło... :laugh2:

ja daję tą witaminę D jak mi się przypomni :-p tzn 2-3 razy w tygodniu. Nigdy o tym nie pamiętam :zawstydzona/y:;-)

Lilka!!!!!!!! :rofl2: Gdzie ty?

reklama
Pati a Ty jaki dajesz? też samą marchewkę??
ja nie znalazłam samej marchewki od 4 m-ca? tylko od 5:-) chyba że nie umie szukać:-)

ja zazwyczaj robię sama z marchewki:tak:
ale jak mi się nie chce to kupuję Hipp z czystej marchwii,marchwii z jabłkiem lub ze słodkich jabłek
Marcelek pije 80ml soczku dziennie i je po prostu uwielbia:-D:-D:-D

Do góry