reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Lilka, to super podejscie lakarzy... tylko pozazdroscic:tak::tak:

...a co do testu, to wszystkie tu czekamy w niepewnosci... a tu nic sie nie wyjasnilo... gorzej jak w brazylijskim serialu:-D;-) - a tak na powaznie, to ile u Was kosztuje test ciazowy?

Oki, zmykam do lozeczka no i do jutra, pa:tak:

reklama
czytam posty do tylu i az mi glupio ze tak was maltretuje :zawstydzona/y::sorry::happy::happy:
no ale mam nadzieje ze pieniazki nasze sie znajda w systemie i Karolek mi testa kupi
sam by chcial wiedziec ale ze wzgledu ze nie wiadomo ile bedziemy musieli jeszcze na kase czekac :szok: to wolimy nie wydawac pieniedzy na inne rzezcy niz jedzonko.....

Wisienko ja tez mam zaostrzony apetyt :nerd:
podrzuc mi tego testa co masz :-D:-D:-D:-D

Lilka...ale Nas w napięciu kobito trzymasz:tak::-D
super że wizyta u lekarza udana:-)zazdroszczę takiego extra podejścia:tak::tak::tak:

spadam do łóżka...

Marcelek ma okropny kaszel,taki suchy jakby chciał płuca wypluć
jutro lecimy do doktora:-(

dobranoc mamcie

czytam posty do tylu i az mi glupio ze tak was maltretuje :zawstydzona/y::sorry::happy::happy:

no, przynajmniej masz wyrzuty sumienia :-p:-D

anineczka zgadla :-) o simsy chodzi :zawstydzona/y::ninja2::ninja2:
kupilam sobie, a wlasciwie mojego faceta naciagnelam na simsy pelna kolekcja :laugh2:

hehe, no ja teraz trzaskam w Wiedźmina, a w Simsy nie gram, jakoś mnie nie zajęły zbytnio.

ojej... daj znać jutro co z nim... bidulek... :-(

;-)halooo,halooo
pobudka śpiochy:-D:-D

stku,puk kawką
zaraz do lekarza z Marcelkiem lecimy

milutkiego dnia:tak:

Kathe my przetykalismy w klinice w katowicach wczesniej jezdzilismy i mial badania ale poniewaz kropeli i masarze nie pomogły to musial miec przetykane oczko:-) A wyglada to tak ze dziecko nie moze jesc przez 2 godz, ty podpisujesz zgode na zabieg i oni go robia a rodzic szeka na korytarzu i potem ci oddaja dziecka i trzeba zakrapiac oczka i masowac i tyle...no i ppotem kontrola:-)

reklama
Witam Mamcie:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Maciusia z okazji 3 miesięcy:-):-D
Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego, życia kolorowego
i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!
życzy Aluśka z Amandą :-D:-D

1814ax8.gif

Maciusiu, wszystkiego najlpeszego:rofl2:

dziękujemy za slicznego kotka i piekne zyczenia

testu nie zrobilam bo nie kupilismy :no:
od paru dni czekamy na wyplate i... szlag mnie trafia bo ja chce juz wiedziec!!!!

No my tez czekamy na newsy!!!

dzisiaj o 14 bylismy z Hania na pierwszym szczepieniu
jak sie okazalo tutaj daja szczepionke skojarzona ta 5 szczepien :-)
ale fajnie
oczywiscie tutaj to jest za darmo

Hania dostala dwie szczepionki w dwa udka...nawet nie plakala tak jak sie spodziewalam,twarda dziewczyna :-)

wazy juz 5700g i ma 61 cm,czyli od urodzenia wydluzyla sie o 13cm :-)
waga w normie

tutaj zupelnie inaczej wyglada wizyta z dzieckiem,w Pl raz ciach sprawdza ile dziecko wazy,mierzy,czy jest zdrowe i pac na szczepienie

tutaj trwa to z godzine!!!
minimum 40minut :happy:

najpierw pomiary,potem Hanie na mate i sprawdzanie odruchow,jak podnosi glowke....normalnie extra
potem pytaja sie czy mamy jakies pytania,sami od siebie cos dodaja
podoba mi sie to strasznie

aaaa mowilam o ulewaniu i czy zageszczac mleczko kaszka...odp.-za wczesnie!!! czekac do 4 miesiaca najwczesniej
czyli tak jak zakladalam :happy:

jestem strasznie zadowolona z tej wizyty

31 marca idziemy na kolejne szczepienie i przy okazji bedzie spotkanie dla mam 3 i 4 miesieczniakow z fizjoterapeuta,ktory bedzie pokazywal co wolno a czego nie i takie tam
normalnie bosko :-):-):-)

U nas tez jest ta szczepionka za darmoche i caaale szczescie..ale nie spotkalam sie do tej pory z takim podejsciem do dzieciaczka bynajmniej nie przed szczepionka-no ale dzisiaj idziemy na wazenie to moze mnie m,ile zaskocza:-D

Lilka...ale Nas w napięciu kobito trzymasz:tak::-D
super że wizyta u lekarza udana:-)zazdroszczę takiego extra podejścia:tak::tak::tak:

spadam do łóżka...

dobranoc mamcie

Daj znac co z marcelkiem

A ja powoli powinnam szykowac sie na wazenie....
ale mi sie nie chce...
nocke mialam byle jaka
2 razy usypialam malego po godzine i teraz lezy sobie od 8 rano po ostatnim karmieniu i patrzy na karuzele a ja nieprzytomna przed monitorem...
Ehhhh kiedy on mi nocke przespi-czlowiek to ma skromne marzenia:rofl2:

Do góry