reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Lilka, to super podejscie lakarzy... tylko pozazdroscic:tak::tak:

...a co do testu, to wszystkie tu czekamy w niepewnosci... a tu nic sie nie wyjasnilo... gorzej jak w brazylijskim serialu:-D;-) - a tak na powaznie, to ile u Was kosztuje test ciazowy?

Oki, zmykam do lozeczka no i do jutra, pa:tak:

reklama
czytam posty do tylu i az mi glupio ze tak was maltretuje :zawstydzona/y::sorry::happy::happy:
no ale mam nadzieje ze pieniazki nasze sie znajda w systemie i Karolek mi testa kupi
sam by chcial wiedziec ale ze wzgledu ze nie wiadomo ile bedziemy musieli jeszcze na kase czekac :szok: to wolimy nie wydawac pieniedzy na inne rzezcy niz jedzonko.....

Wisienko ja tez mam zaostrzony apetyt :nerd:
podrzuc mi tego testa co masz :-D:-D:-D:-D

Lilka...ale Nas w napięciu kobito trzymasz:tak::-D
super że wizyta u lekarza udana:-)zazdroszczę takiego extra podejścia:tak::tak::tak:

spadam do łóżka...

Marcelek ma okropny kaszel,taki suchy jakby chciał płuca wypluć
jutro lecimy do doktora:-(

dobranoc mamcie

czytam posty do tylu i az mi glupio ze tak was maltretuje :zawstydzona/y::sorry::happy::happy:

no, przynajmniej masz wyrzuty sumienia :-p:-D

anineczka zgadla :-) o simsy chodzi :zawstydzona/y::ninja2::ninja2:
kupilam sobie, a wlasciwie mojego faceta naciagnelam na simsy pelna kolekcja :laugh2:

hehe, no ja teraz trzaskam w Wiedźmina, a w Simsy nie gram, jakoś mnie nie zajęły zbytnio.

ojej... daj znać jutro co z nim... bidulek... :-(

;-)halooo,halooo
pobudka śpiochy:-D:-D

stku,puk kawką
zaraz do lekarza z Marcelkiem lecimy

milutkiego dnia:tak:

Kathe my przetykalismy w klinice w katowicach wczesniej jezdzilismy i mial badania ale poniewaz kropeli i masarze nie pomogły to musial miec przetykane oczko:-) A wyglada to tak ze dziecko nie moze jesc przez 2 godz, ty podpisujesz zgode na zabieg i oni go robia a rodzic szeka na korytarzu i potem ci oddaja dziecka i trzeba zakrapiac oczka i masowac i tyle...no i ppotem kontrola:-)

reklama
Witam Mamcie:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Maciusia z okazji 3 miesięcy:-):-D
Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego, życia kolorowego
i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!
życzy Aluśka z Amandą :-D:-D

1814ax8.gif

Maciusiu, wszystkiego najlpeszego:rofl2:

dziękujemy za slicznego kotka i piekne zyczenia

testu nie zrobilam bo nie kupilismy :no:
od paru dni czekamy na wyplate i... szlag mnie trafia bo ja chce juz wiedziec!!!!

No my tez czekamy na newsy!!!

dzisiaj o 14 bylismy z Hania na pierwszym szczepieniu
jak sie okazalo tutaj daja szczepionke skojarzona ta 5 szczepien :-)
ale fajnie
oczywiscie tutaj to jest za darmo

Hania dostala dwie szczepionki w dwa udka...nawet nie plakala tak jak sie spodziewalam,twarda dziewczyna :-)

wazy juz 5700g i ma 61 cm,czyli od urodzenia wydluzyla sie o 13cm :-)
waga w normie

tutaj zupelnie inaczej wyglada wizyta z dzieckiem,w Pl raz ciach sprawdza ile dziecko wazy,mierzy,czy jest zdrowe i pac na szczepienie

tutaj trwa to z godzine!!!
minimum 40minut :happy:

najpierw pomiary,potem Hanie na mate i sprawdzanie odruchow,jak podnosi glowke....normalnie extra
potem pytaja sie czy mamy jakies pytania,sami od siebie cos dodaja
podoba mi sie to strasznie

aaaa mowilam o ulewaniu i czy zageszczac mleczko kaszka...odp.-za wczesnie!!! czekac do 4 miesiaca najwczesniej
czyli tak jak zakladalam :happy:

jestem strasznie zadowolona z tej wizyty

31 marca idziemy na kolejne szczepienie i przy okazji bedzie spotkanie dla mam 3 i 4 miesieczniakow z fizjoterapeuta,ktory bedzie pokazywal co wolno a czego nie i takie tam
normalnie bosko :-):-):-)

U nas tez jest ta szczepionka za darmoche i caaale szczescie..ale nie spotkalam sie do tej pory z takim podejsciem do dzieciaczka bynajmniej nie przed szczepionka-no ale dzisiaj idziemy na wazenie to moze mnie m,ile zaskocza:-D

Lilka...ale Nas w napięciu kobito trzymasz:tak::-D
super że wizyta u lekarza udana:-)zazdroszczę takiego extra podejścia:tak::tak::tak:

spadam do łóżka...

dobranoc mamcie

Daj znac co z marcelkiem

A ja powoli powinnam szykowac sie na wazenie....
ale mi sie nie chce...
nocke mialam byle jaka
2 razy usypialam malego po godzine i teraz lezy sobie od 8 rano po ostatnim karmieniu i patrzy na karuzele a ja nieprzytomna przed monitorem...
Ehhhh kiedy on mi nocke przespi-czlowiek to ma skromne marzenia:rofl2:

Do góry