reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Women podajesz już soczek Doriankowi? jak tak to jaki ?? bo chyba zacznę małemu dawać po łyżeczce soczku dziennie. :sorry:
Elbra kochanie ja daje soczek Hippa marchewka od 4 miesiąca.
Teraz mu nalewa jakies 30 ml i dodjae 20 ml wody i maly wypija i wszycho gra.

Pati a Ty jaki dajesz? też samą marchewkę??
ja nie znalazłam samej marchewki od 4 m-ca? tylko od 5:-) chyba że nie umie szukać:-)

Lilka???????????
Pati i ja dajemy soczek Hippa od 4 m-ca

women nie sluchaj lekarza i podawaj D3, moja kolezanka posluchala-lekarz powiedzial ze ma nadmiar wit d3 i jak miala pol roku kazal odstawic-mala ma wyrazna krzywice teraz:-(

Dzis juz bez konsultacji z lekarzem podalam jedną krople D3
Mam gdzies to co oni gadają bede podawac małemu.Jutro i tak sie przejde do przychodni,na spokojnie wyjasnic to.

Uciekam kąpac malego,moze pozniej wejde:happy:

reklama
Witam.

Chwilowo cierpię na brak czasu. Wskoczyłam, żeby się dowiedzieć co u Lilki, a tu nic. Znów nas trzyma w niepewności :baffled:

Ściskam. Pewnie najszybciej odezwę się w środę wieczorkiem.

Ach wszystkiego naj dla naszych miesięczniaków i sto lat dla Wika Misi

ja na szybkiego bo jestem w trakcie ogladanie filmu Paryz kocham cie

Sabina dziekuje bardzo za instrukcje :tak: :-) jestes kochanaaaa

Asix to bedzie pismo z Child Trust Found i bedzie wygladac jak czek :tak: :-)
a gre co kupilam to sie nie pochwale bo siara :zawstydzona/y: :rofl2: :laugh2:

Witam
Pytanko do Aniulki i Pati bo one chyba tylko planuja juz wakacje.Powiedzcie mi ile palicice za ta przyjemnosc i na ile dni jedziecie.
Z biura podrozy czy samemu?
Pati ile placisz za Egipt?

Wlasnie szukam ofert u nas w Budget Travel i niewiem czy mi sie wydaje,ale duza chca :eek:
Na Cypr na 2 tygodnie za cala nasza rodzinke 1600 euro?
W sumie niewiem czy to duzo czy malo bo w zyciu jeszcze nie bylam w cieplych krajach.
Ale teraz spojrzalam na Triade i do Egiptu za 8 dni chca 5 tysiecy zlotych.To duzo czy malo?
Wisienka chodzi o Simsy gre? :confused:

a gre co kupilam to sie nie pochwale bo siara :zawstydzona/y: :rofl2: :laugh2:

no to teraz musisz się pochwalić :laugh2:
no mów jaka to gra bo ja też jestem grajka komputerowa :-p
i widzisz, stara krowa ze mnie, dwójka dzieci, mąż :sorry: co to się z tymi kobietami porobiło... :laugh2:

ja daję tą witaminę D jak mi się przypomni :-p tzn 2-3 razy w tygodniu. Nigdy o tym nie pamiętam :zawstydzona/y:;-)

Lilka!!!!!!!! :rofl2: Gdzie ty?

reklama
Pati a Ty jaki dajesz? też samą marchewkę??
ja nie znalazłam samej marchewki od 4 m-ca? tylko od 5:-) chyba że nie umie szukać:-)

ja zazwyczaj robię sama z marchewki:tak:
ale jak mi się nie chce to kupuję Hipp z czystej marchwii,marchwii z jabłkiem lub ze słodkich jabłek
Marcelek pije 80ml soczku dziennie i je po prostu uwielbia:-D:-D:-D

Do góry