reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Kunda super że chrzciny udane...czekamy na foty;-)
i super że przetykanie kanalików się udało:-)
Adaś to super dzielny chłopak:-)

Elbra ja też podaję Kapikowi soczek...
ja daje jabłko marchewka :-)

Women podajesz już soczek Doriankowi? jak tak to jaki ?? bo chyba zacznę małemu dawać po łyżeczce soczku dziennie. :sorry:
Monia daje Doriemu soczek z czystej marchwii:rofl2:

kathe....i ja gratuluje:tak::tak::tak:

Kto wie co u Lilki:confused::confused:

wisienka...
gratuluje wyznaczonego terminu slubu:-):tak:

Już nie mogą doczekać sie kiedy ja będę podawać Kacperkowi coś innego niż mleko ciekawe jak bedzie reagowac na nowe smaki:tak: ale to jeszcze trochę czasu upłynie póki co sam cycek :)

kathhe gratuluję zdanej sesji :-D:-D
Fajnie że rehabilitacja Marysi odbywa się w domu
:happy: nawet się nie obejrzysz a będziesz miała to już za sobą :tak:;-)
Piesek dla Marysi uroczej dziewczynki :-D
1641piesiokx3.gif

a dziekujemy dziekujemy:-):-) Marysia bardzo sie ucieszyla:-)a jak tam twoja corcia bo chyba tez podejrzewalas krecz?mam nadzieje ze wszystko dobrze

kunda fajnie ze chrzciny sie udaly:tak: mozesz mi napisac jak wyglada takie przekluwanie kanalikow?bo prawdopodobnie nas tez to czeka:-(

women nie sluchaj lekarza i podawaj D3, moja kolezanka posluchala-lekarz powiedzial ze ma nadmiar wit d3 i jak miala pol roku kazal odstawic-mala ma wyrazna krzywice teraz:-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA 3MIESIECZNEGO MACIUSIA:-D

lilka!!!gdzie sie podziewasz my tu zniecierpliwione czekamy:-)

reklama
Do góry