reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Kunda super że chrzciny udane...czekamy na foty;-)
i super że przetykanie kanalików się udało:-)
Adaś to super dzielny chłopak:-)

Elbra ja też podaję Kapikowi soczek...
ja daje jabłko marchewka :-)

Women podajesz już soczek Doriankowi? jak tak to jaki ?? bo chyba zacznę małemu dawać po łyżeczce soczku dziennie. :sorry:
Monia daje Doriemu soczek z czystej marchwii:rofl2:

kathe....i ja gratuluje:tak::tak::tak:

Kto wie co u Lilki:confused::confused:

wisienka...
gratuluje wyznaczonego terminu slubu:-):tak:

Już nie mogą doczekać sie kiedy ja będę podawać Kacperkowi coś innego niż mleko ciekawe jak bedzie reagowac na nowe smaki:tak: ale to jeszcze trochę czasu upłynie póki co sam cycek :)

kathhe gratuluję zdanej sesji :-D:-D
Fajnie że rehabilitacja Marysi odbywa się w domu
:happy: nawet się nie obejrzysz a będziesz miała to już za sobą :tak:;-)
Piesek dla Marysi uroczej dziewczynki :-D
1641piesiokx3.gif

a dziekujemy dziekujemy:-):-) Marysia bardzo sie ucieszyla:-)a jak tam twoja corcia bo chyba tez podejrzewalas krecz?mam nadzieje ze wszystko dobrze

kunda fajnie ze chrzciny sie udaly:tak: mozesz mi napisac jak wyglada takie przekluwanie kanalikow?bo prawdopodobnie nas tez to czeka:-(

women nie sluchaj lekarza i podawaj D3, moja kolezanka posluchala-lekarz powiedzial ze ma nadmiar wit d3 i jak miala pol roku kazal odstawic-mala ma wyrazna krzywice teraz:-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA 3MIESIECZNEGO MACIUSIA:-D

lilka!!!gdzie sie podziewasz my tu zniecierpliwione czekamy:-)

reklama
Do góry