reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Anineczko,
jesli chodzi o ceny u nas to roznie, jak lecielismy prawie 3 lata temu(kwiecien) do Egiptu to placilismy k. 1600zł/os za 15 dni (hotel ***+, HB). W 2006 roku (wrzesien) za 15 dni w Tunezji placilismy 1900zł/os (hotel ****, HB). Ale teraz ceny sa nizsze,

http://vivatours.pl/offer_479_2348.html

hmmm, a dzieci do lat 2 lataja za darmo:tak::tak:
(choc nie wiem, jak to jest przy dwojce dzieci, wiem ze na 2 os. dorosle - placace jedno male dziecko jest GRATIS:tak:)

Lilka, ale Ty jestes, milczysz i milczysz:eek::eek::eek:

testu nie zrobilam bo nie kupilismy :no:
od paru dni czekamy na wyplate i...jak dzisiaj sie dowiedzielismy cos musialo sie stac bo inni ja dostali a my nie!!!
a pieniadze co mamy,a raczej co nam zostaly,bo poszalelismy troche po ostatniej wyplacie,zostawiamy na jedzenie.....no jutro maz bedzie wyjasnial sprawe co jest grane?? :wściekła/y::angry::crazy:

ale szlag mnie trafia bo ja chce juz wiedziec!!!!

dzisiaj o 14 bylismy z Hania na pierwszym szczepieniu
jak sie okazalo tutaj daja szczepionke skojarzona ta 5 szczepien :-)
ale fajnie
oczywiscie tutaj to jest za darmo

Hania dostala dwie szczepionki w dwa udka...nawet nie plakala tak jak sie spodziewalam,twarda dziewczyna :-)

wazy juz 5700g i ma 61 cm,czyli od urodzenia wydluzyla sie o 13cm :-)
waga w normie

tutaj zupelnie inaczej wyglada wizyta z dzieckiem,w Pl raz ciach sprawdza ile dziecko wazy,mierzy,czy jest zdrowe i pac na szczepienie

tutaj trwa to z godzine!!!
minimum 40minut :happy:

najpierw pomiary,potem Hanie na mate i sprawdzanie odruchow,jak podnosi glowke....normalnie extra
potem pytaja sie czy mamy jakies pytania,sami od siebie cos dodaja
podoba mi sie to strasznie

aaaa mowilam o ulewaniu i czy zageszczac mleczko kaszka...odp.-za wczesnie!!! czekac do 4 miesiaca najwczesniej
czyli tak jak zakladalam :happy:

jestem strasznie zadowolona z tej wizyty

31 marca idziemy na kolejne szczepienie i przy okazji bedzie spotkanie dla mam 3 i 4 miesieczniakow z fizjoterapeuta,ktory bedzie pokazywal co wolno a czego nie i takie tam
normalnie bosko :-):-):-)

reklama
no to teraz musisz się pochwalić :laugh2:
no mów jaka to gra bo ja też jestem grajka komputerowa :-p
i widzisz, stara krowa ze mnie, dwójka dzieci, mąż :sorry: co to się z tymi kobietami porobiło... :laugh2:

Wisienka ja tez jestem ciekawa co to za gra no weź powiedź :)

anineczka zgadla :-) o simsy chodzi :zawstydzona/y::ninja2::ninja2:
kupilam sobie, a wlasciwie mojego faceta naciagnelam na simsy pelna kolekcja :laugh2:

lilka nie dobrze :no:

a mi sie cos okres spoznia a apetyt mam jak cholercia no ale biore tabsy wiec raczej nie moge byc w ciazy tzn, moge ale male mam na to szanse......
Jak do marca nie dostane to robie testa, kupowac nie musze bo jeszcze mi zostal 1 jak ostatnim razem kupilam wiekszy zapas :laugh2: :-)

Do góry