reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Anineczko,
jesli chodzi o ceny u nas to roznie, jak lecielismy prawie 3 lata temu(kwiecien) do Egiptu to placilismy k. 1600zł/os za 15 dni (hotel ***+, HB). W 2006 roku (wrzesien) za 15 dni w Tunezji placilismy 1900zł/os (hotel ****, HB). Ale teraz ceny sa nizsze,
http://vivatours.pl/offer_479_2348.html
hmmm, a dzieci do lat 2 lataja za darmo
(choc nie wiem, jak to jest przy dwojce dzieci, wiem ze na 2 os. dorosle - placace jedno male dziecko jest GRATIS)
Lilka, ale Ty jestes, milczysz i milczysz
jesli chodzi o ceny u nas to roznie, jak lecielismy prawie 3 lata temu(kwiecien) do Egiptu to placilismy k. 1600zł/os za 15 dni (hotel ***+, HB). W 2006 roku (wrzesien) za 15 dni w Tunezji placilismy 1900zł/os (hotel ****, HB). Ale teraz ceny sa nizsze,
http://vivatours.pl/offer_479_2348.html
hmmm, a dzieci do lat 2 lataja za darmo
(choc nie wiem, jak to jest przy dwojce dzieci, wiem ze na 2 os. dorosle - placace jedno male dziecko jest GRATIS)
Lilka, ale Ty jestes, milczysz i milczysz
bira
Listopadowe mamy'07
Anineczka wejdź na stronkę Wakacje.pl - last minute, Egipt, Turcja, Tunezja, Grecja, egzotyka Tam mają bardzo ciekawe oferty.
Lilki chyba się dziś już nie doczekamy... a co tu wpadam sprawdzić co u niej;-) Kochana odezwij się:-)
Lilki chyba się dziś już nie doczekamy... a co tu wpadam sprawdzić co u niej;-) Kochana odezwij się:-)
Lilka
Fanka BB :)
testu nie zrobilam bo nie kupilismy
od paru dni czekamy na wyplate i...jak dzisiaj sie dowiedzielismy cos musialo sie stac bo inni ja dostali a my nie!!!
a pieniadze co mamy,a raczej co nam zostaly,bo poszalelismy troche po ostatniej wyplacie,zostawiamy na jedzenie.....no jutro maz bedzie wyjasnial sprawe co jest grane??
ale szlag mnie trafia bo ja chce juz wiedziec!!!!
od paru dni czekamy na wyplate i...jak dzisiaj sie dowiedzielismy cos musialo sie stac bo inni ja dostali a my nie!!!
a pieniadze co mamy,a raczej co nam zostaly,bo poszalelismy troche po ostatniej wyplacie,zostawiamy na jedzenie.....no jutro maz bedzie wyjasnial sprawe co jest grane??
ale szlag mnie trafia bo ja chce juz wiedziec!!!!
bira
Listopadowe mamy'07
Lilka nie zazdroszczę... ja nie wyrobiła bym z niepewności........
Mam nadzieję, że sprawa z kasą się wyjaśni. Trzymam kciuki
Mam nadzieję, że sprawa z kasą się wyjaśni. Trzymam kciuki
Lilka
Fanka BB :)
dzisiaj o 14 bylismy z Hania na pierwszym szczepieniu
jak sie okazalo tutaj daja szczepionke skojarzona ta 5 szczepien :-)
ale fajnie
oczywiscie tutaj to jest za darmo
Hania dostala dwie szczepionki w dwa udka...nawet nie plakala tak jak sie spodziewalam,twarda dziewczyna :-)
wazy juz 5700g i ma 61 cm,czyli od urodzenia wydluzyla sie o 13cm :-)
waga w normie
tutaj zupelnie inaczej wyglada wizyta z dzieckiem,w Pl raz ciach sprawdza ile dziecko wazy,mierzy,czy jest zdrowe i pac na szczepienie
tutaj trwa to z godzine!!!
minimum 40minut
najpierw pomiary,potem Hanie na mate i sprawdzanie odruchow,jak podnosi glowke....normalnie extra
potem pytaja sie czy mamy jakies pytania,sami od siebie cos dodaja
podoba mi sie to strasznie
aaaa mowilam o ulewaniu i czy zageszczac mleczko kaszka...odp.-za wczesnie!!! czekac do 4 miesiaca najwczesniej
czyli tak jak zakladalam
jestem strasznie zadowolona z tej wizyty
31 marca idziemy na kolejne szczepienie i przy okazji bedzie spotkanie dla mam 3 i 4 miesieczniakow z fizjoterapeuta,ktory bedzie pokazywal co wolno a czego nie i takie tam
normalnie bosko :-):-):-)
jak sie okazalo tutaj daja szczepionke skojarzona ta 5 szczepien :-)
ale fajnie
oczywiscie tutaj to jest za darmo
Hania dostala dwie szczepionki w dwa udka...nawet nie plakala tak jak sie spodziewalam,twarda dziewczyna :-)
wazy juz 5700g i ma 61 cm,czyli od urodzenia wydluzyla sie o 13cm :-)
waga w normie
tutaj zupelnie inaczej wyglada wizyta z dzieckiem,w Pl raz ciach sprawdza ile dziecko wazy,mierzy,czy jest zdrowe i pac na szczepienie
tutaj trwa to z godzine!!!
minimum 40minut
najpierw pomiary,potem Hanie na mate i sprawdzanie odruchow,jak podnosi glowke....normalnie extra
potem pytaja sie czy mamy jakies pytania,sami od siebie cos dodaja
podoba mi sie to strasznie
aaaa mowilam o ulewaniu i czy zageszczac mleczko kaszka...odp.-za wczesnie!!! czekac do 4 miesiaca najwczesniej
czyli tak jak zakladalam
jestem strasznie zadowolona z tej wizyty
31 marca idziemy na kolejne szczepienie i przy okazji bedzie spotkanie dla mam 3 i 4 miesieczniakow z fizjoterapeuta,ktory bedzie pokazywal co wolno a czego nie i takie tam
normalnie bosko :-):-):-)
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
no to teraz musisz się pochwalić
no mów jaka to gra bo ja też jestem grajka komputerowa
i widzisz, stara krowa ze mnie, dwójka dzieci, mąż co to się z tymi kobietami porobiło...
Wisienka ja tez jestem ciekawa co to za gra no weź powiedź
anineczka zgadla :-) o simsy chodzi
kupilam sobie, a wlasciwie mojego faceta naciagnelam na simsy pelna kolekcja
lilka nie dobrze
a mi sie cos okres spoznia a apetyt mam jak cholercia no ale biore tabsy wiec raczej nie moge byc w ciazy tzn, moge ale male mam na to szanse......
Jak do marca nie dostane to robie testa, kupowac nie musze bo jeszcze mi zostal 1 jak ostatnim razem kupilam wiekszy zapas :-)
Podziel się: