reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
my po spacerku...

larvuni az sie wsytraszyłam że daje za duzo tej witaminy K :) ale naszczęście jest oki hihi. Ja będę podawała do końca trzeciego miesiąca czyli do 5 marca :) .

:tak:

Pusia przecież nasze dzieciaczki 3 miesiące skończyły 5 lutego;-) a zaczęły 4 miesiac...:-)

Wisienka...
zależy co Ci potrzebne:
więc jeśli ram i procesor to tak:
prawy przycisk myszy na mój komputer
właściwości
i w zakładce ogólne masz tak:
SySTEM...
ZAREJESTROWANO DLA....
KOMPUTER:...
i tam masz te dane...:-)

napisz co ewentualnie potrzebujesz sprawdzić...
ale do gier to to najbardziej potrzebujesz + grafika:
a grafikę sprawdzisz:
prawy przycisk myszy na mój komputer
właściwości
zakładka sprzęt
przycisk manager urządzeń
i tam masz karta graficzna:-)

co CI jeszcze potrzeba:-) ??
to pisz:-)

Mirka Kapik ma w posciel włożony zamiast kołderki kocyk:-) i tak sobie śpi:-) rozmiar 100x140:-)

sabina_p no masz racje skończyły :rofl2: :-D,
Na pudełku napiane jest do 3 , 4 miesiąca życia więc to dobry czas w takim razie żeby zakończyć :) Oj też jestem nieźle zakręcona hahah

Maciusiu, wszystkiego najlpeszego:-)

cioci Monice tez dziekujemy

My juz po spacerku-pogoda jest extra az chce sie normalnie zyc a jak w polsce z pogoda??
Wisienka-jaka gre zamowilas??
a i jak wygladalo to pismo ktore dostaliscie zeby zalozyc konto dla dzieciaczka ? z bounty cos tam?

Maciusiu Sto latek z okazji wkroczenia w 4 miesiac.

Prawda jest to,ze na wyspach nie podaje sie witaminy D3.Oni twierdza,ze wystarczajaco jest jej w sloncu.Ha Ha Ha :-D:-D:-D
W sloncu w Grecji sie zgodze,ale nie w Irlandii lub Angli gdzie 2/3 roku slonca jest niewiele.
Dlatego ja przywoze sobie z polski Vigantol.Mam jesye flaszeczke po Antku wazna do roku 2010 i podaje ja Mattiemu.
Ja daje 1 krople bo nie mam tutaj lekarza,ktory nadzorowalby podawanie leku,a jak wiadomo witaminy tez mozna przedawkowac.
Czasami lekarze nie zalecaja podawanie wlasnie dlatego,ze ona juz jest w mleku modyfikowanym i uwazaja,ze wystarczy to.:tak:

.
asix milego spacerku.U nas tez grzeje slonce.Jest jakies +20 :-D
Moj mlody czy dostanie kleik czy nie to spi rowne 4 godziny.No jak w zegarku.
A dzisiejsza noc to juz wogole do bani.Leb mnie boli :baffled:
Mateusz o 4 lub 5.,nie pamietam juz smial sie i gadal do nas.
Nie chcial jesc,smoka tez nie tylko zawodzil swoim glosikiem:sorry:
A teraz sobie spi,a ja nie moge:angry:

Lece po tablete :eek:

z tym sloncem to ujelas to najlepiej
no to chyba jest wystarczajaco jak jest w tym mleku czy nie? Bo ja w sumie tez mam vigantol-juz zglupialam i sama nie wiem...
wspolczuje nocki;-)

cioci Mirce tez

Witam Mamcie:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Maciusia z okazji 3 miesięcy:-):-D

Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego, życia kolorowego
i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!

życzy Aluśka z Amandą :-D:-D

1814ax8.gif

Kochani jestem po chrzcinach wlasnie usiadlam spokoujnie i ledwo zyje.
wszystko robilam w domu,obiad ciasto i pozniej kolacje jestem wykonczona!!!!!!!!!!!!!I padam na pysk.Jutro opisze wszystko i postaram sie wstawic foty.Ogolnie było super,byli nawet nie doszli tesciowie wiec rodzinka sie poznala bylo milo,i bardzo sie cieszylam na ich przybycie.
przeprszam za pisownie ale ledwo widze literki na klawiaturze.

mam pytanie do wszystkich mam

CZY DAJECIE WITAMINE D3??????

Bo mi na szczepieniu kazali odstawic wszystkie wit skorojest na butlli a u Pati dowiedzialam sie ze konieczne jest dawanie d3 czekam na szybcie odpwoiedzi bo jak tak to jutro ide krecic dym do przychodni,bo slyszlam ze to nawet krzywica moze grozic wiec jestem mega przerazaona :szok::szok::szok:

Women super że chrzciny się udały :-D:-D:-D
co do witaminy D3 to mi pani doktor zaleciła podawać 2 kropelki ( DEVIKAP) aż mała skończy rok :tak:

Lilka właśnie czekamy na wieści (tylko nie mów że znów nie pojechaliście do miasta ;-) bo my tu z ciekawości padniemy :rofl2:
Lilka trzymamy za Ciebie kciuki i czekamy z niecierpliwością na wieści :tak:

Chrzciny sie udały choc moja tesciowa zmogła grypa i nie bylo jej:-(
Adas w koscołku cały czas spał obudził sie na dzwiek dzwonow ale stwierdził ze mozna spac dalej, nie przyszkadzalo mu nawet ciagłe podnoszenie i ukladanie a i woda ktroa ksiadz nie załował nie zrobil na nim wrazenia.
W domu tez było spoko...choc Macius był mniej zadowolony bo nie mial kolegi do zabawy bo Damian sie tez rozchorowal i go nie było ale chrzstni macia nadrabiali i cały czas sie z nim bawili a Adas rozdawał usniech i jadl i spal...dopiero wieczorkiem zaczoł płakac chyba nadniar emocji mu zaszkodził:-)

A dzis bylismy na przetykaniu kanalików i Adas byl bardzo dzielny:-)

czesc mamcie, tesknilyscie??:-)
nie pisalam dlugo bo mielismy kociol z mala i musialam sie odstresowac.Mala ma wzmozone napiecie miesniowe, lekka asymetrie i lekki krecz, rehabilitujemy ja prywatnie w domu i sa to delikatne cwiczonka ktore wykonuje rehabilitantka a my mala mamy tylko nosic i ukladac, przewijac w specyficzny sposob. Miala USG I EEG i wszystko wyszlo dobrze wiec wykluczamy sprawy neurologiczne/ Generalnie te cwiczenia moga trwac nawet i pol roku ale pozniej wogule nie bedzie sladu po napieciu i mala dorowna rowiesnikom. Jest kochanym radosnym dzieciaczkiem, tylko troszke spietym:-);-)zdjecia wkleilam do naszej klasy.ide czytac co u was bo dluugo mnie nie bylo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:aha i ZDALAM SESJE !!!zostal mi tylko jeden semestr i pisanie pracy mgr:-D
kathhe gratuluję zdanej sesji :-D:-D
Fajnie że rehabilitacja Marysi odbywa się w domu
:happy: nawet się nie obejrzysz a będziesz miała to już za sobą :tak:;-)
Piesek dla Marysi uroczej dziewczynki :-D
1641piesiokx3.gif

reklama
Do góry