reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

misiu..Marcel narazie nie odstaje rozwojowo od 3 miesięczniaków:-(
wszystko jest ok:tak:
ładnie wykonuje wszystko przypisane bobasom w jego wieku
ale jest pulchniutki--za tatusiem
mój mąż tez taki podobno był ale teściowa mówi ze najwięcej przybierał do 6 tego mc a pózniej tak normalnie--nie za duzo
widocznie Marceluś to klon Tatusia:-D
bo ja byłam szczuplutką panienką od kołyski niestety ok 2005r moja szczupłość zaginęła w akcji:-p:rofl2::sorry2::dry:

reklama
Pusia dzieki za info, widze ze ceny przyblizone :tak: :-)

Witam się wieczorkiem.

Bardzo dziękujemy za życzonka. Byłam dziś z Tymkiem u tej mojej koleżanki rehabilitantki, i powiedziała, że według Niej, z małym jest wszystko OK.:tak::tak::tak:

jolie to super ze z Tymkiem wszystko w porzadku :-)

Ha! a my się zastanawiamy z mężulem kiedy sobie drugiego bobaska spróbować zdziałać:laugh2:
Znaczy sie w gre wchodzi próba w tym roku, najdalej na początku przyszłego:sorry2:
Muszę tylko do roboty wrócić

no prosze :-) gratuluje !!!

Ja nie wiem czy kiedykolwiek swiadomie sie zdecyduje na 2 :blink:

my juz wszyscy wykapani od ponad 2 godzinek, walsnie skonczyl sie film wiec zaraz spadamy spac. Milej Nocki :-):-)

misiu..Marcel narazie nie odstaje rozwojowo od 3 miesięczniaków:-(
wszystko jest ok:tak:
ładnie wykonuje wszystko przypisane bobasom w jego wieku
ale jest pulchniutki--za tatusiem
mój mąż tez taki podobno był ale teściowa mówi ze najwięcej przybierał do 6 tego mc a pózniej tak normalnie--nie za duzo
widocznie Marceluś to klon Tatusia:-D
bo ja byłam szczuplutką panienką od kołyski niestety ok 2005r moja szczupłość zaginęła w akcji:-p:rofl2::sorry2::dry:

nie nie Pati absolutnie nie chciałam nic tutaj insynuować, przecież Marcelkowi "trochę" brakuje do tych 12 kilogramów ;-)
Chcę podkreślić raz jeszcze, że najważniejsze to nie patrzeć na wagę i wzrost tylko na rozwój psychomotoryczny, a więc nie przejmuj się że Marcel ma już 8 kg skoro pięknie się rozwija - to chciałam powiedzieć ;-)

nie nie Pati absolutnie nie chciałam nic tutaj insynuować, przecież Marcelkowi "trochę" brakuje do tych 12 kilogramów ;-)
Chcę podkreślić raz jeszcze, że najważniejsze to nie patrzeć na wagę i wzrost tylko na rozwój psychomotoryczny, a więc nie przejmuj się że Marcel ma już 8 kg skoro pięknie się rozwija - to chciałam powiedzieć ;-)
ja wiem Kochana że to o żadne insynuacje nie chodziło
wcale tego tak nie odebrałam;-):-)
tylko tak sobie pomyslałam ze muszę po prostu napisać w nawiązaniu do Twojego posta
że Marcelek mimo ze jest grubaśny rozwija się ok
troche to wszystko zamotałam
ale wiem ze wiesz o co mi chodzi:-p:laugh2:

U mnie też nici ze spacerku. znowu dzisiaj halny wieje.
Szlak mnie trafia z tą pogodą bo kisimy się z małym w domu:wściekła/y:

A poza tym mój mały jak się obudzi lecę mu robic kleik.
Ale niewiem czy mu to przejdzie przez smoczek.

Sabinko jaki ty miałąś zmoczek i butelke, że kleik leci małemu?

Ja musialam nowe zalozyc bo z 2+ nie chcialo leciec:-)

AVENTU mam też 3 przepływowy a w smoczku 1 normalnie dziure wiekszą zrobiłam bo i tak 1 juz nie używam:-) i leci mu pięknie:-) a 3 przepływowy dlatego że kupiłam wieksza butle i tam był ten smoczek w komplecie:-) ale szczerze to woli pić z dziurą zrobioną:-)

No wlasnie uzywamy tego 3przepływowego i jest super.A do normalnego mleczka 3+

Jak wazylam sie na wadze sama i pozniej wzielam Doriana na rece to pokazało 7,5kg tydzien temu:rofl2:

Słuchajcie czy ten kleik dajecie do kazdego mleczka?
Ja dzis na noc dalam 150ml plus 2 lyzki kleiku no i maly wypil i zaraz spac poszedl

reklama
Słuchajcie czy ten kleik dajecie do kazdego mleczka?
Ja dzis na noc dalam 150ml plus 2 lyzki kleiku no i maly wypil i zaraz spac poszedl
ja dodaje kleik tylko do karmienia wieczornego po kąpaniu
robię tak od poniedziałaku
i młody przesypia calutkie noce:tak::-D
175ml mleczka+3 miarki kleiku

a smoczek mam do tego karmienia z kleikiem z własnoręcznie zrobioną dziurą
leci jak diabli:rofl2:

Do góry