reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

misiu..Marcel narazie nie odstaje rozwojowo od 3 miesięczniaków:-(
wszystko jest ok:tak:
ładnie wykonuje wszystko przypisane bobasom w jego wieku
ale jest pulchniutki--za tatusiem
mój mąż tez taki podobno był ale teściowa mówi ze najwięcej przybierał do 6 tego mc a pózniej tak normalnie--nie za duzo
widocznie Marceluś to klon Tatusia:-D
bo ja byłam szczuplutką panienką od kołyski niestety ok 2005r moja szczupłość zaginęła w akcji:-p:rofl2::sorry2::dry:

reklama
Pusia dzieki za info, widze ze ceny przyblizone :tak: :-)

Witam się wieczorkiem.

Bardzo dziękujemy za życzonka. Byłam dziś z Tymkiem u tej mojej koleżanki rehabilitantki, i powiedziała, że według Niej, z małym jest wszystko OK.:tak::tak::tak:

jolie to super ze z Tymkiem wszystko w porzadku :-)

Ha! a my się zastanawiamy z mężulem kiedy sobie drugiego bobaska spróbować zdziałać:laugh2:
Znaczy sie w gre wchodzi próba w tym roku, najdalej na początku przyszłego:sorry2:
Muszę tylko do roboty wrócić

no prosze :-) gratuluje !!!

Ja nie wiem czy kiedykolwiek swiadomie sie zdecyduje na 2 :blink:

my juz wszyscy wykapani od ponad 2 godzinek, walsnie skonczyl sie film wiec zaraz spadamy spac. Milej Nocki :-):-)

misiu..Marcel narazie nie odstaje rozwojowo od 3 miesięczniaków:-(
wszystko jest ok:tak:
ładnie wykonuje wszystko przypisane bobasom w jego wieku
ale jest pulchniutki--za tatusiem
mój mąż tez taki podobno był ale teściowa mówi ze najwięcej przybierał do 6 tego mc a pózniej tak normalnie--nie za duzo
widocznie Marceluś to klon Tatusia:-D
bo ja byłam szczuplutką panienką od kołyski niestety ok 2005r moja szczupłość zaginęła w akcji:-p:rofl2::sorry2::dry:

nie nie Pati absolutnie nie chciałam nic tutaj insynuować, przecież Marcelkowi "trochę" brakuje do tych 12 kilogramów ;-)
Chcę podkreślić raz jeszcze, że najważniejsze to nie patrzeć na wagę i wzrost tylko na rozwój psychomotoryczny, a więc nie przejmuj się że Marcel ma już 8 kg skoro pięknie się rozwija - to chciałam powiedzieć ;-)

nie nie Pati absolutnie nie chciałam nic tutaj insynuować, przecież Marcelkowi "trochę" brakuje do tych 12 kilogramów ;-)
Chcę podkreślić raz jeszcze, że najważniejsze to nie patrzeć na wagę i wzrost tylko na rozwój psychomotoryczny, a więc nie przejmuj się że Marcel ma już 8 kg skoro pięknie się rozwija - to chciałam powiedzieć ;-)
ja wiem Kochana że to o żadne insynuacje nie chodziło
wcale tego tak nie odebrałam;-):-)
tylko tak sobie pomyslałam ze muszę po prostu napisać w nawiązaniu do Twojego posta
że Marcelek mimo ze jest grubaśny rozwija się ok
troche to wszystko zamotałam
ale wiem ze wiesz o co mi chodzi:-p:laugh2:

U mnie też nici ze spacerku. znowu dzisiaj halny wieje.
Szlak mnie trafia z tą pogodą bo kisimy się z małym w domu:wściekła/y:

A poza tym mój mały jak się obudzi lecę mu robic kleik.
Ale niewiem czy mu to przejdzie przez smoczek.

Sabinko jaki ty miałąś zmoczek i butelke, że kleik leci małemu?

Ja musialam nowe zalozyc bo z 2+ nie chcialo leciec:-)

AVENTU mam też 3 przepływowy a w smoczku 1 normalnie dziure wiekszą zrobiłam bo i tak 1 juz nie używam:-) i leci mu pięknie:-) a 3 przepływowy dlatego że kupiłam wieksza butle i tam był ten smoczek w komplecie:-) ale szczerze to woli pić z dziurą zrobioną:-)

No wlasnie uzywamy tego 3przepływowego i jest super.A do normalnego mleczka 3+

Jak wazylam sie na wadze sama i pozniej wzielam Doriana na rece to pokazało 7,5kg tydzien temu:rofl2:

Słuchajcie czy ten kleik dajecie do kazdego mleczka?
Ja dzis na noc dalam 150ml plus 2 lyzki kleiku no i maly wypil i zaraz spac poszedl

reklama
Słuchajcie czy ten kleik dajecie do kazdego mleczka?
Ja dzis na noc dalam 150ml plus 2 lyzki kleiku no i maly wypil i zaraz spac poszedl
ja dodaje kleik tylko do karmienia wieczornego po kąpaniu
robię tak od poniedziałaku
i młody przesypia calutkie noce:tak::-D
175ml mleczka+3 miarki kleiku

a smoczek mam do tego karmienia z kleikiem z własnoręcznie zrobioną dziurą
leci jak diabli:rofl2:

Do góry