reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

no to mam czas:-) Kapik śpi:-)

Pati wowwww ładnie Marcelek rośnie:-) szok:-)
fajnie macie że mozecie dzieciaczki dac na baseny...super wam zazdroszcze....
u mnie niestety nie ma czegoś takiego...:-( najbliżej to w krakowie....ehhh

idę instalować windowsa/... przywieźli mi kompa pustego i jutro odbierają...:-( musze wszysto poinstalować...kurde ale mi sie nie chce...............wpdane jeszcze za chwile:-) hehe wiec nie mówi dobranoc;-)
mam nadzieje że rozkreci sie za chwilę rozmowa żebym miała co czytać:-)

reklama
wow pati kawal chlopa z marcela!!!
moja bede przekwalifikowywac na 3 bo 2 juz sa przymale- ale jeszcze daja rade :-p

woman co do chrzcin to nie przejmuj sie gadkami ksiezy- to tylko ludzie, zdarzaja sie gorsi i lepsi
ja swoje dzieci bede chrzcic u dominikanow, jakos wole zakonnikow a podejscie dominikanow do takich spraw jest swietne ( nie jestesmy malzenstwem jeszcze)

ech co do fitnesow to mam zamiar wziac sie za siebie basen i joga z 4x w tygodniu
na szczescie rozstepow nie mam zadnych i z kilogramami jest ok ale nalezy troche ujedrnic zwloki i podkrecic muskuly:rofl2:

Witam się wieczorkiem.

Bardzo dziękujemy za życzonka. Byłam dziś z Tymkiem u tej mojej koleżanki rehabilitantki, i powiedziała, że według Niej, z małym jest wszystko OK.:tak::tak::tak:

No Lilka, to widzę, że coś bardziej na ciążę niż okres się u Ciebie zanosi :laugh2:

Właśnie Women co do Twojego nazwiska, czyta się je tak, jak się pisze, czy przez dż?

Anulka
widać świetnie się "dogadujecie" z Oskarkiem, a wspólne robienie kupy rozbawiło mnie.

Miałam wcześniej coś napisać ale mnie wywaliło i reszty nie pamiętam, a nie będę już wracać do tamtych stron.

ide pomalu spac ..... juz po prysznicu i kakao jeszcze zeby umyc i .... do nastepnego karmieni sobie pospac

cos sie ostatnio z mezem nie moge dogadac ... moze to dlatego ze prawie sie nie widujemy do pracy jedzie przed 8 a wraca czasem kolo 8 wiecorem .... a ja o 10 to gotowa jestem spac , w sumie razem z malym chodze spac ..... jakis mi sie rytm rozwali spania i jestem spiaca o 10

no no

dobrej nocy kochane

a jutro pediatra z rana wiec pojawie sie z newsami pozniej

wow pati kawal chlopa z marcela!!!
moja bede przekwalifikowywac na 3 bo 2 juz sa przymale- ale jeszcze daja rade :-p
ech co do fitnesow to mam zamiar wziac sie za siebie basen i joga z 4x w tygodniu
na szczescie rozstepow nie mam zadnych i z kilogramami jest ok ale nalezy troche ujedrnic zwloki i podkrecic muskuly:rofl2:
sugar..czy mogłabyś cos bliżej napisać o jodze
lekarz mi ją polecał na wyciszenie się:-p
a podobno za jej pomocą można cuda robić
ale nie bardzo wiem na czym to polega
mozesz napisać własne podejscie do tematu plissssss

no no no:szok::-D
Milenka jeszcze pieluchowa i caly czas jedziemy na pampersach 4
a wazy 13kg :-)

a ja chyba ide nie dlugo spac
jestem tak padnieta ze masakra...
Lilka...Twoje apetyty,senność...
ach chyba się synuś kroi:rofl2:

laski ja sama jestem w szoku jak Marcel rośnie w takim tempie:szok:
Samuel ważył 9,5 kg jak miał 8 mc:-(
Marcel wygląda jakby z 5mc miał:szok::szok::rofl2:
mam nadzieję że w którymś momencie po prostu trochę przystopuje
i na roczek nie będzie mistrzem sumo:sorry2::dry:

A ja dalej wstrętnie się czuję..ale mam nadzieję ze u mnie to na @:sorry2:

Ostatnio nie mam czasu w ciągu dnia zaglądać na BB bo nawał pracy:dry:...ehh zmeczona jestem:sorry2:
Poczytam jeszcze co u was....

reklama
Hej laseczki!

Ja sie właśnie gryzę z nowym notebookiem a raczej z systemem VISTA, no co za cholerstwo :wściekła/y:

laski ja sama jestem w szoku jak Marcel rośnie w takim tempie:szok:
Samuel ważył 9,5 kg jak miał 8 mc:-(
Marcel wygląda jakby z 5mc miał:szok::szok::rofl2:
mam nadzieję że w którymś momencie po prostu trochę przystopuje
i na roczek nie będzie mistrzem sumo:sorry2::dry:

ja pamiętam jak rehabilitowaliśmy na stażu pediatrycznym maluszka który miał 6 miesięcy i ważył 12 kg. Dostał od lekarza program na odchudzanie a jego rehabilitacja polegała na uczeniu go rzeczy które maluchy już w wieku 3 miesięcy powinny to robić. Bobas był po prostu za ciężki dla własnych mięśni i nie mógł się przez to prawidłowo rozwijać. No ale jak mamusia przystopowała z jedzonkiem to mały nadrobił wszystko :tak:

Mi się wydaje że Igi jest teraz wielkości 5 miesięcznego Wiktora. Wszystkie ciuchy jakie miał na sobie Wiku w wieku 5 miesięcy - teraz Igi zakłada. To są rozmiary 68-74cm (6-9 mcy), także szybciej rośnie niż pierworodny, no ale ostatnio jak go ważyłam na wadze elektronicznej to 6300 wyszło i długość 64 cm, więc chyba w sam raz. Zresztą dla mnie najważniejszy jest rozwój psychomotoryczny a nie wielkość, a tutaj nie mogę narzekać :blink:

Pusiu ja pójdę chyba do tej szkółki: http://akvarius.pl/

Do góry