reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
kurde zbieram się na urodzinki chrześnicy...ale mi się nie chce buuu u mnie szaro i ponuro. Kapik najedzony wystrojony mam nadzieje że bedzie grzeczny:-)

mirka to ladnie ci dzieciak rosnie ;-) choc moj tez byl dzis wazony i juz jest 5,800 :-)

women rzeczywiscie fajna :tak::-)
ja z tego sklepu karuzele FP zamawialam

w koncu zadzwonili do mnie - po tygodniu :wściekła/y: i w srode jedziemy zbadac jego szyje i bede wiedziec ostatecznie czy ma ten krecz czy nie :eek:

wiecie co bylam dzis na tym masazu w klinice i sie przerazilam jak rodzice sa nieodpowiedzialni, byla dzis dziewczynka 2 lata, 2 miesiace i 2 tyg. z dziadkami ktorzy ja przyprowadzili bo mala jeszcze chodzic nie umie :szok: przesuwala sie po podlodze podpierajac jedna reka i dopiero dzis zaniepokojeni dziadkowie ja przyprowadzili o porade, a rodzice :confused: pracuja i nie maja czasu.....

mi sie to w glowie nie miesci jak mozna tak dziecko zaniedbac :no:

women fajniutka huśtawka

wisienkaa1 achhh ludzie ą czasem nie poważni, niektórzy chyba nie powinni mieć czasem dzieci skoro nie maja dla nich czasu .... Wisienko trzymam kciuki żeby okazało sie że z szyjka jest wszystko OK :tak:

Witam Mamcie :tak::tak:
oj dawno mnie tu u Was nie było, jest co nadrabiać :eek::confused2:

My nadal walczymy z pieluchą ale już jest coraz lepiej tzn. nie marudzi przy jej zakładaniu :tak:zostało nam jeszcze 5 tygodni to pewnie zdąży się całkowicie do niej przyzwyczaić. Spacerek dziś już zaliczyliśmy teraz dzidzia sobie leży i podziwia zajączki na karuzelce :-D:-D

dziendobry!!
stukam sie zbozóweczka!!
u mnie nadal urwanie glowy-chaty chyba nie dostane bo agencja ma wymogi i stwierdzili ze jestem na macierzynskim to nie bardzo-ja dalam im 200 zaliczki no i teraz musze to od nich wydebic,a latwo nie bedzie!!
tak wiec calymi dniami na tel. siedze w przerwie na cos do jedzenia i z malym na rekach-z tych nerwow to pokarm mi chyba zaczyna zanikac:wściekła/y:
a tak chcialam ta chate!!!
niesprawiedliwosc!! czlowiek pracuje i poszedl tylko na macierzynskie-chamy!!!
uffff!!!
wygadalam sie!!
sorki ze do konca nie doczytuje co u was ale brak mi normalnie czasu!!

Buziaki kochane dla was!!!

P.s wlasnie dostalam tel ze moga nam dac te mieszkanie za ponad 2500 tys funtow
zaliczki-masakra!!
musze kolowac kase!!
buziaki!!

reklama
witam

Asix mieszkanie musi byc extra skoro tak o nie walczysz :-) zycze powodzenia!! sama to przechodzilam w pazdzierniku...

Jolie no jestem coraz bardziej przerazona....za duzo objawow....wczoraj o maly wlos a puscilabym pawia,jak tylko poczulam zapach gulaszu:eek::baffled:
nadal licze ze to cos innego bo nie dam rady z trojka tak malych dzieci...juz teraz wysiadam fizycznie

Women super zakup:-) funkcjonalny,zrob :-)fotki i nam pokaz jak Dor:-)ianek sie buja hehehe:-)
a ksiadz?? co to wogole mialo znaczyc ze do nazwiska sie czepial??:eek:
nie kumam....dobrze mu powiedzialas na odchodnym
ciesze sie ze nie mialas wiekszych problemow z ochrzczeniem malego

Wisienka nie moge uwierzyc ze dziecko ponad 2 lata i nie chodzi!!!!!:szok::szok::szok:
ja pitole....:szok: biedactwo...:-(

a my wczoraj zdecydowalismy ze w sierpniu na dwa tygodnie jedziemy do Polski
chcielismy pojechac zagranice ale...tutaj mamy gory,wode,fiordy....a za Polska sie stesknilismy:happy: wiec jedziemy!!
pare dni w rodzinnym miasteczku a reszta...nad morzem:-)

Do góry