reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
kurde zbieram się na urodzinki chrześnicy...ale mi się nie chce buuu u mnie szaro i ponuro. Kapik najedzony wystrojony mam nadzieje że bedzie grzeczny:-)

mirka to ladnie ci dzieciak rosnie ;-) choc moj tez byl dzis wazony i juz jest 5,800 :-)

women rzeczywiscie fajna :tak::-)
ja z tego sklepu karuzele FP zamawialam

w koncu zadzwonili do mnie - po tygodniu :wściekła/y: i w srode jedziemy zbadac jego szyje i bede wiedziec ostatecznie czy ma ten krecz czy nie :eek:

wiecie co bylam dzis na tym masazu w klinice i sie przerazilam jak rodzice sa nieodpowiedzialni, byla dzis dziewczynka 2 lata, 2 miesiace i 2 tyg. z dziadkami ktorzy ja przyprowadzili bo mala jeszcze chodzic nie umie :szok: przesuwala sie po podlodze podpierajac jedna reka i dopiero dzis zaniepokojeni dziadkowie ja przyprowadzili o porade, a rodzice :confused: pracuja i nie maja czasu.....

mi sie to w glowie nie miesci jak mozna tak dziecko zaniedbac :no:

women fajniutka huśtawka

wisienkaa1 achhh ludzie ą czasem nie poważni, niektórzy chyba nie powinni mieć czasem dzieci skoro nie maja dla nich czasu .... Wisienko trzymam kciuki żeby okazało sie że z szyjka jest wszystko OK :tak:

Witam Mamcie :tak::tak:
oj dawno mnie tu u Was nie było, jest co nadrabiać :eek::confused2:

My nadal walczymy z pieluchą ale już jest coraz lepiej tzn. nie marudzi przy jej zakładaniu :tak:zostało nam jeszcze 5 tygodni to pewnie zdąży się całkowicie do niej przyzwyczaić. Spacerek dziś już zaliczyliśmy teraz dzidzia sobie leży i podziwia zajączki na karuzelce :-D:-D

dziendobry!!
stukam sie zbozóweczka!!
u mnie nadal urwanie glowy-chaty chyba nie dostane bo agencja ma wymogi i stwierdzili ze jestem na macierzynskim to nie bardzo-ja dalam im 200 zaliczki no i teraz musze to od nich wydebic,a latwo nie bedzie!!
tak wiec calymi dniami na tel. siedze w przerwie na cos do jedzenia i z malym na rekach-z tych nerwow to pokarm mi chyba zaczyna zanikac:wściekła/y:
a tak chcialam ta chate!!!
niesprawiedliwosc!! czlowiek pracuje i poszedl tylko na macierzynskie-chamy!!!
uffff!!!
wygadalam sie!!
sorki ze do konca nie doczytuje co u was ale brak mi normalnie czasu!!

Buziaki kochane dla was!!!

P.s wlasnie dostalam tel ze moga nam dac te mieszkanie za ponad 2500 tys funtow
zaliczki-masakra!!
musze kolowac kase!!
buziaki!!

reklama
witam

Asix mieszkanie musi byc extra skoro tak o nie walczysz :-) zycze powodzenia!! sama to przechodzilam w pazdzierniku...

Jolie no jestem coraz bardziej przerazona....za duzo objawow....wczoraj o maly wlos a puscilabym pawia,jak tylko poczulam zapach gulaszu:eek::baffled:
nadal licze ze to cos innego bo nie dam rady z trojka tak malych dzieci...juz teraz wysiadam fizycznie

Women super zakup:-) funkcjonalny,zrob :-)fotki i nam pokaz jak Dor:-)ianek sie buja hehehe:-)
a ksiadz?? co to wogole mialo znaczyc ze do nazwiska sie czepial??:eek:
nie kumam....dobrze mu powiedzialas na odchodnym
ciesze sie ze nie mialas wiekszych problemow z ochrzczeniem malego

Wisienka nie moge uwierzyc ze dziecko ponad 2 lata i nie chodzi!!!!!:szok::szok::szok:
ja pitole....:szok: biedactwo...:-(

a my wczoraj zdecydowalismy ze w sierpniu na dwa tygodnie jedziemy do Polski
chcielismy pojechac zagranice ale...tutaj mamy gory,wode,fiordy....a za Polska sie stesknilismy:happy: wiec jedziemy!!
pare dni w rodzinnym miasteczku a reszta...nad morzem:-)

Do góry