reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Lilka... no no... zachciewanki, mdlosci, brak okresu... wow:szok::-D

U nas tez dzis spacerku nie bylo... pogoda pod zdechlym azorkiem:-p:-p wiec dzionek w domku, sprzatalismy mieszkanko, bo juz troszke sie zagruzowalismy:-p:-p ale juz wszystko lsni - nawet okna, zostalo tylko odkurzyc i umyc podlogi, ale to juz chyba rano:tak::tak:

a tak w ogole to dzis sroda popielcowa??

reklama
Ja właśnie przeglądałam Baseny we Wrocławiu gdzie jest nauka dla Maluszków i póki co znalazłam :[FONT=&quot]
1. Szkoła Pływania „Foka” (basen AR)[/FONT]
[FONT=&quot]
2. Akademia Sportów Wodnych we Wrocławiu (basen [/FONT]
[FONT=&quot]Hotel Gem ***, basen Ar)
3. [/FONT]
[FONT=&quot]„Lider” (basen Ar, Basen AWF)
4. [/FONT]
[FONT=&quot]Wróbel & Wróblewski Sp. z o.o. (basen [/FONT][FONT=&quot]REDECO)

Trzeba będzie podzwonić i dowiedzieć się co i jak kurcze nie wiem który wybrać. :(
[/FONT]

Marcelito waz ok 8200
w poniedziaek Sawciu kupil mega pake 3
i jak sie skoncza to juz 4 kupie :-)

no no no:szok::-D
Milenka jeszcze pieluchowa i caly czas jedziemy na pampersach 4
a wazy 13kg :-)

a ja chyba ide nie dlugo spac
jestem tak padnieta ze masakra...

Ja właśnie przeglądałam Baseny we Wrocławiu gdzie jest nauka dla Maluszków i póki co znalazłam :[FONT=&quot]
1. Szkoła Pływania „Foka” (basen AR)[/FONT]
[FONT=&quot]
2. Akademia Sportów Wodnych we Wrocławiu (basen [/FONT]
[FONT=&quot]Hotel Gem ***, basen Ar)
3. [/FONT]
[FONT=&quot]„Lider” (basen Ar, Basen AWF)
4. [/FONT]
[FONT=&quot]Wróbel & Wróblewski Sp. z o.o. (basen [/FONT][FONT=&quot]REDECO)

Trzeba będzie podzwonić i dowiedzieć się co i jak kurcze nie wiem który wybrać. :(
[/FONT]

ja bylam w REDECO to basen mi sie podoba, super cieplutka woda i na bicze wodne sie 2 razy w ciagu godziny mozna zalapac :tak::-)

pusia a pisze ile kosztuje taka przyjemnosc?

pati to masz juz kawal chlopaka :tak:

reklama
wisienkaa1
[FONT=&quot]1. Szkoła Pływania „Foka” (basen AR)[/FONT] Cennik Zajęcia dla niemowląt - 380 zł - 16 zajęć / 30min

[FONT=&quot]2. Akademia Sportów Wodnych we Wrocławiu (basen [/FONT][FONT=&quot]Hotel Gem ***, basen Ar) na stronie nie ma ceny

[/FONT]
[FONT=&quot]3. [/FONT][FONT=&quot]„Lider” (basen Ar, Basen AWF) na stronie nie ma ceny

[/FONT]
[FONT=&quot]4. [/FONT][FONT=&quot]Wróbel & Wróblewski Sp. z o.o. (basen [/FONT][FONT=&quot]REDECO)[/FONT] Cennik : 13 zajęć 325 zł , 14 zajęć 350 zł

Do góry