reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Lilka... no no... zachciewanki, mdlosci, brak okresu... wow:szok::-D

U nas tez dzis spacerku nie bylo... pogoda pod zdechlym azorkiem:-p:-p wiec dzionek w domku, sprzatalismy mieszkanko, bo juz troszke sie zagruzowalismy:-p:-p ale juz wszystko lsni - nawet okna, zostalo tylko odkurzyc i umyc podlogi, ale to juz chyba rano:tak::tak:

a tak w ogole to dzis sroda popielcowa??

reklama
Ja właśnie przeglądałam Baseny we Wrocławiu gdzie jest nauka dla Maluszków i póki co znalazłam :[FONT=&quot]
1. Szkoła Pływania „Foka” (basen AR)[/FONT]
[FONT=&quot]
2. Akademia Sportów Wodnych we Wrocławiu (basen [/FONT]
[FONT=&quot]Hotel Gem ***, basen Ar)
3. [/FONT]
[FONT=&quot]„Lider” (basen Ar, Basen AWF)
4. [/FONT]
[FONT=&quot]Wróbel & Wróblewski Sp. z o.o. (basen [/FONT][FONT=&quot]REDECO)

Trzeba będzie podzwonić i dowiedzieć się co i jak kurcze nie wiem który wybrać. :(
[/FONT]

Marcelito waz ok 8200
w poniedziaek Sawciu kupil mega pake 3
i jak sie skoncza to juz 4 kupie :-)

no no no:szok::-D
Milenka jeszcze pieluchowa i caly czas jedziemy na pampersach 4
a wazy 13kg :-)

a ja chyba ide nie dlugo spac
jestem tak padnieta ze masakra...

Ja właśnie przeglądałam Baseny we Wrocławiu gdzie jest nauka dla Maluszków i póki co znalazłam :[FONT=&quot]
1. Szkoła Pływania „Foka” (basen AR)[/FONT]
[FONT=&quot]
2. Akademia Sportów Wodnych we Wrocławiu (basen [/FONT]
[FONT=&quot]Hotel Gem ***, basen Ar)
3. [/FONT]
[FONT=&quot]„Lider” (basen Ar, Basen AWF)
4. [/FONT]
[FONT=&quot]Wróbel & Wróblewski Sp. z o.o. (basen [/FONT][FONT=&quot]REDECO)

Trzeba będzie podzwonić i dowiedzieć się co i jak kurcze nie wiem który wybrać. :(
[/FONT]

ja bylam w REDECO to basen mi sie podoba, super cieplutka woda i na bicze wodne sie 2 razy w ciagu godziny mozna zalapac :tak::-)

pusia a pisze ile kosztuje taka przyjemnosc?

pati to masz juz kawal chlopaka :tak:

reklama
wisienkaa1
[FONT=&quot]1. Szkoła Pływania „Foka” (basen AR)[/FONT] Cennik Zajęcia dla niemowląt - 380 zł - 16 zajęć / 30min

[FONT=&quot]2. Akademia Sportów Wodnych we Wrocławiu (basen [/FONT][FONT=&quot]Hotel Gem ***, basen Ar) na stronie nie ma ceny

[/FONT]
[FONT=&quot]3. [/FONT][FONT=&quot]„Lider” (basen Ar, Basen AWF) na stronie nie ma ceny

[/FONT]
[FONT=&quot]4. [/FONT][FONT=&quot]Wróbel & Wróblewski Sp. z o.o. (basen [/FONT][FONT=&quot]REDECO)[/FONT] Cennik : 13 zajęć 325 zł , 14 zajęć 350 zł

Do góry