reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
ja dodaje kleik tylko do karmienia wieczornego po kąpaniu
robię tak od poniedziałaku
i młody przesypia calutkie noce:tak::-D
175ml mleczka+3 miarki kleiku

a smoczek mam do tego karmienia z kleikiem z własnoręcznie zrobioną dziurą
leci jak diabli:rofl2:

O kurde a ja do kazdego dzis dawalam ehehhe
no niezla jestem

Sugar juz ide do lozeczka grzecznie
dobranoc:-)

dzień dorby:-) mammamija jak Wy długo nie śpicie:-) hehe ja to bym na stojąco o takich godzinach spałą:-)
Misia zgadzam się Vista jest masakryczna... miałam "przyjemność " na niej pracować . powiedziałam ze masakra! na szczescie ten co instalowałąm wczoraj to XP taki im kazałam kupić:-)

ELBRA My też pod koniec roku myślimy coś działać:-) heh
Sugar niezły filmik heheh;-)

a my dzis z Kacperkiem jedziemy na urodziny chrześnicy mojej:-) ok 14
a wogóle to kurcze mój Kapik zje o 23 mleczko ale tylko ok. 70 - 90 ml:-) ale i tak sie obudzi o 1.30 i ok 5:-) heh taki ten mój Kacpiu:-)
st
ukam się kaweczką :-) ale chyba sama tu jestem:-) hehe

buziak

Witanko:-)

U mnie przygotowania do chrztu Adaska wiec zabardzo nie mam czasu na nic zwłaszcza ze Macio chory i nie bedzie mogł isc do kosciołka w niedziele...mam tylko nadzieje ze do wtorku wydobrzeje bo mamy termin do logopedy a na terminy to czeka sie po 2 miesiace:-(

My jakos nie mielismy problemów z załatwieniem chrztu i mszy nawet ksiadz znowu zapomniał dac nam karteczki do spowiedzi:-)

a ja jestem zdołowana bo zlikwidowali mi przychodnie K do której chodziłam i teraz musze zmienic lekarza a tamta babka była fajna...no mogłabym dalej do niej chodzic ale ona teraz przyjmuje bardzo dlako i nie mam czasu aby dojezdzac ponad godzine:-( a musze znalez gina bo znowu mam problem z @ zaczełam tylko plamic i czekam...i sie stresuje...no niby za kazdym razem była gumka ale one sa zawodne a ja nie chce teraz dziecka:-( no ale musi byc dobrze

witam

sabina ja sie stukam herbatka truskawka-mango ;-) pychaaaaaaaa

women no faktycznie niezla jestes :-) przy takim karmieniu to Dorianek chyba szybko dogoni Marcelka :-D

ja spadam zaraz na masaz dla malego i przy okazji go zwaze. mam nadzieje ze jak wroce bb bedzie dzialac bo jakies dzezy sa od wczoraj :confused2:

milego dniaaaaaa

dzien dobry
my juz po szczepionce i po wazeniu moje kochane malenstwo przytylo kilogram w ciagu 1-me (5,60kg) i uroslo prawie 3 cm (59cm)
dzis kupilam mleko modyfikowane ..... i niedlugo zrobimy pierwsza probe

Witam :) (coś mi wczesniej strona nie działała)
misia_q a na tym basenie jest pływanie z niemowlętami tak od 3 miesięcy?? Na stronie nic na ten temat nie piszą a i jesli wiesz to jakie są ceny.

Kurcze jakie u nas wietrzysko wieje :(( kiedy będzie słoneczko ???????

Oby do wiosny a potem dla LATAAAAAA :rofl2:

reklama
Dzien dobry
Stukam sie kawką
Synuś jest wniebowzięty jak sie buja w tej huśtawce,kurcze ciesze sie bo moge wszystko sobie zrobic a on sie buja i gaworzy sie smieje,a pozniej nawet usypia hehe

Do góry