reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
nio my juz po spacerku..... u mnie typowa wiosenna pogoda :tak: :-) bylam dzis w koszulce z krotkim rekawkiem i na to rozpinany sweter i bylo ok, slicznie sloneczko swieci :-) klatka na szynszyle juz tez wysprzatana, teraz tylko zadzwonic i sie umowic na odbior, juz sie nie moge doczekac, jestem ciekawa reakcji mojego faceta :-)

women dobre to z ta 'co laska' ale to normalne
ja jak swego czasu pytalam sie o slub, to tez bylo 'co laska' ale ludzie przewaznie 500 daja
gratuluje ze ci sie udalo zalatwic chrzciny, zycze powodzenia w niedziele !!!

zastanawiam sie czy mam zachciewajki ciazowe:oo2::unsure:
albo jestem w ciazy albo mam juz ciaze urojona:huh::confused:

przed chwila poszlam do kuchni po troche zupy pomidorowej i przy okazji wzielam sobie jednego racuszka z jablkiem
i jedzac racuszka wzielo mnie na rybe z puszki w sosie pomidorowym....no i wcinam jak szalona te rybke

jak w sobote zobacze dwie kreski to na bank bede potzrebowala reanimacji a moj polowek zginie :baffled:

ja lubemu kupuje na Walentynki tylko kartke walentynkowa,czasami jakis drobiazg....kiedys nazywal mnie swoja gwiazdka to mu kupilam taka gwiazdke :-p
ale to stare dzieje hehee
ogolnie nie robie w tym dniu prezentow bo ..sama je dostaje (mam imieninki);-)

ale zrobisz mu prezent:-)napewno sie ucieszy:-)

no prosze, imieninki w walentyki, super :)))
to ty juz po urodzinach?

reklama
Do góry