reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

no to mam czas:-) Kapik śpi:-)

Pati wowwww ładnie Marcelek rośnie:-) szok:-)
fajnie macie że mozecie dzieciaczki dac na baseny...super wam zazdroszcze....
u mnie niestety nie ma czegoś takiego...:-( najbliżej to w krakowie....ehhh

idę instalować windowsa/... przywieźli mi kompa pustego i jutro odbierają...:-( musze wszysto poinstalować...kurde ale mi sie nie chce...............wpdane jeszcze za chwile:-) hehe wiec nie mówi dobranoc;-)
mam nadzieje że rozkreci sie za chwilę rozmowa żebym miała co czytać:-)

reklama
wow pati kawal chlopa z marcela!!!
moja bede przekwalifikowywac na 3 bo 2 juz sa przymale- ale jeszcze daja rade :-p

woman co do chrzcin to nie przejmuj sie gadkami ksiezy- to tylko ludzie, zdarzaja sie gorsi i lepsi
ja swoje dzieci bede chrzcic u dominikanow, jakos wole zakonnikow a podejscie dominikanow do takich spraw jest swietne ( nie jestesmy malzenstwem jeszcze)

ech co do fitnesow to mam zamiar wziac sie za siebie basen i joga z 4x w tygodniu
na szczescie rozstepow nie mam zadnych i z kilogramami jest ok ale nalezy troche ujedrnic zwloki i podkrecic muskuly:rofl2:

Witam się wieczorkiem.

Bardzo dziękujemy za życzonka. Byłam dziś z Tymkiem u tej mojej koleżanki rehabilitantki, i powiedziała, że według Niej, z małym jest wszystko OK.:tak::tak::tak:

No Lilka, to widzę, że coś bardziej na ciążę niż okres się u Ciebie zanosi :laugh2:

Właśnie Women co do Twojego nazwiska, czyta się je tak, jak się pisze, czy przez dż?

Anulka
widać świetnie się "dogadujecie" z Oskarkiem, a wspólne robienie kupy rozbawiło mnie.

Miałam wcześniej coś napisać ale mnie wywaliło i reszty nie pamiętam, a nie będę już wracać do tamtych stron.

ide pomalu spac ..... juz po prysznicu i kakao jeszcze zeby umyc i .... do nastepnego karmieni sobie pospac

cos sie ostatnio z mezem nie moge dogadac ... moze to dlatego ze prawie sie nie widujemy do pracy jedzie przed 8 a wraca czasem kolo 8 wiecorem .... a ja o 10 to gotowa jestem spac , w sumie razem z malym chodze spac ..... jakis mi sie rytm rozwali spania i jestem spiaca o 10

no no

dobrej nocy kochane

a jutro pediatra z rana wiec pojawie sie z newsami pozniej

wow pati kawal chlopa z marcela!!!
moja bede przekwalifikowywac na 3 bo 2 juz sa przymale- ale jeszcze daja rade :-p
ech co do fitnesow to mam zamiar wziac sie za siebie basen i joga z 4x w tygodniu
na szczescie rozstepow nie mam zadnych i z kilogramami jest ok ale nalezy troche ujedrnic zwloki i podkrecic muskuly:rofl2:
sugar..czy mogłabyś cos bliżej napisać o jodze
lekarz mi ją polecał na wyciszenie się:-p
a podobno za jej pomocą można cuda robić
ale nie bardzo wiem na czym to polega
mozesz napisać własne podejscie do tematu plissssss

no no no:szok::-D
Milenka jeszcze pieluchowa i caly czas jedziemy na pampersach 4
a wazy 13kg :-)

a ja chyba ide nie dlugo spac
jestem tak padnieta ze masakra...
Lilka...Twoje apetyty,senność...
ach chyba się synuś kroi:rofl2:

laski ja sama jestem w szoku jak Marcel rośnie w takim tempie:szok:
Samuel ważył 9,5 kg jak miał 8 mc:-(
Marcel wygląda jakby z 5mc miał:szok::szok::rofl2:
mam nadzieję że w którymś momencie po prostu trochę przystopuje
i na roczek nie będzie mistrzem sumo:sorry2::dry:

A ja dalej wstrętnie się czuję..ale mam nadzieję ze u mnie to na @:sorry2:

Ostatnio nie mam czasu w ciągu dnia zaglądać na BB bo nawał pracy:dry:...ehh zmeczona jestem:sorry2:
Poczytam jeszcze co u was....

reklama
Hej laseczki!

Ja sie właśnie gryzę z nowym notebookiem a raczej z systemem VISTA, no co za cholerstwo :wściekła/y:

laski ja sama jestem w szoku jak Marcel rośnie w takim tempie:szok:
Samuel ważył 9,5 kg jak miał 8 mc:-(
Marcel wygląda jakby z 5mc miał:szok::szok::rofl2:
mam nadzieję że w którymś momencie po prostu trochę przystopuje
i na roczek nie będzie mistrzem sumo:sorry2::dry:

ja pamiętam jak rehabilitowaliśmy na stażu pediatrycznym maluszka który miał 6 miesięcy i ważył 12 kg. Dostał od lekarza program na odchudzanie a jego rehabilitacja polegała na uczeniu go rzeczy które maluchy już w wieku 3 miesięcy powinny to robić. Bobas był po prostu za ciężki dla własnych mięśni i nie mógł się przez to prawidłowo rozwijać. No ale jak mamusia przystopowała z jedzonkiem to mały nadrobił wszystko :tak:

Mi się wydaje że Igi jest teraz wielkości 5 miesięcznego Wiktora. Wszystkie ciuchy jakie miał na sobie Wiku w wieku 5 miesięcy - teraz Igi zakłada. To są rozmiary 68-74cm (6-9 mcy), także szybciej rośnie niż pierworodny, no ale ostatnio jak go ważyłam na wadze elektronicznej to 6300 wyszło i długość 64 cm, więc chyba w sam raz. Zresztą dla mnie najważniejszy jest rozwój psychomotoryczny a nie wielkość, a tutaj nie mogę narzekać :blink:

Pusiu ja pójdę chyba do tej szkółki: http://akvarius.pl/

Do góry