Lilka
Fanka BB :)
Widze ze macie temat o zabezpieczeniu na przyszlosc! Jezeöli chodzi o sterylizajcje to ja bym sie bala bo slyszalam ze to postarza! Podobno organizm jakos dziwneio na to reaguje! Nikt o tym nie mowi ale moge powiedziec ze jak patrze na moje znajome to cos w tym jest! Kobiety ktore maja 30 lat wygladaja na 40! (mowie o 2 konkretnych przypadkach)! Nie wiem, moze ktos inny dobrze to znosi ale ja nie chcialabym wygldac staro majac ta 30 naprzyklad!
Ja chyba zdecyduje sie na spiralke! Podobno sa 2 , jedna hormonalna a druga z miedzia (czy jakos tak)! Na hormonalna nie moge poki co sie zdecydowac bo karie ale ona jest podobno na 4 latka! Ta druga jest na 2 lata! Nie wiem co zrobic? Czy poczekac az skoncze karmic a teraz kombinowac inaczej??? A moze zalozyc sobie ta miedziana? Boje sie jednak bo podobno niektorzy reaguja na nia alergicznie??? Juz sama nie wiem co robic???
Jesli pisze o czyms o czym juz pisalyscie to sorki ale dopiero teraz zaczne sioe cofac w czytaniu!
jak mam wygladac w wieku 30 lat na 40 to ja dziekuje
Ach i jeszcze jedno. Nie mam czasu wklejać zdjęć, ale na tej stronie dumny tatuś na bieżąco coś dokleja (bo rodzina się domaga więcej i więcej).
Picasa Web Albums - jammindaar
Miłego oglądania.
Jolie witaj kochana spowrotem :-):-):-):-):-)
wspolczuje z powodu babci...ale widocznie nadszedl jej czas..
a w wolnej chwili wskocze na picasso
Kochanie wczoraj w szpitalu pytałam lekarza o ten pas,powiedział ze absolutnie odradza ten pas,mowil ze tylko zwiotczeją mi mięsnie i pozniej bede miała wiszący brzuch,nie wiem czy ma racje,ale na tym etapie chyba sobie odpuszczę.Ale dziekuje za porade.Moze jak rana sie zagoi to wtedy sobie go kupie na siłownie.
Moj syn ma smoczek miej wiecej od 5 godz zycia hehe i apetyt ma taki ze az brodawki porzerał w całości,wiec bez obaw.
Ja laski byłam wczoraj w tym szpitalu.Znowu dusili ropę,och kurcze jaki to jest ból cholerny.Przepisali roztwór z którego robić okłady,lerzeć na brzuchu,no i co najdziwniejsze to pan dr. kazał sie wykąpać dobrze wymoczyćA ja na to ze przez 6 tyg nie wolno ponoć,a on ze wolno wolno,ze sie kąpac i tyle.Powiem Wam tak.Ja mam dwa otwory w ranie w celu wyduszania ropy,i zeby sama miała ujscie,i boje sie to zamoczyć w wodzieA to ze mnie boli prawa strona brzucha to powiedzieli ze nie od cesarki,wiec olali to.To tyle na temat szpitala.
Co do Doriana to dzis pobił znowu rekord
Od 22.00 do 6.30 spał o 6.30 melko,zmiana pieluchy i spał do 10.30
jezu wspolczuje ci Monia jak cholera z ta raną :--(
trzymaj sie dzielnie
w koncu sie zagoi.. mi sie tak krocze babralo po Milenie...nawet po pol roku mialam zabieg na cipce takze wiem co czujesz...choc to inna czesc ciala..
a co do spania Dorianka to...ZAZDROSZCZE!!!!!!!!
Adas juz coraz mniej spi i zaczyna sie wszystkim interesowac tylko jest leniwy i nie chce trzymac głowki...no coz naprawimy to:-)
A wiecie dziewczyny jak mi ostatnio w leviatanie baba podniosla cisnienie...bylam z wozkiem a ona mi kazała wzias koszyk a na pyt gdzie mam dac ten koszyk to wymysliła ze wozek moge prowadzic jedna reka ...idiotka jaks zawsze kłade zakupy na dól koszyka i nigdzy nikomu to nie przeszkadzało
ja to w PL zawsze koszyk kladlam na wozek jakos tak ze nie przyduszalam nozek Milenie
choc przy moim obecnym wozku by tak nie dalo rady zrobbic
pod wozek w zyciu bym nie kladla bo balabym sie ochrony
chyba skocze po kaweczke
jestem padnieta
powoli mysle nad przejsciem na butle i robie test Hani ile spi po butli
takze testuje córe