reklama
Co do wagi to kurcze nie mam pojecia ile waze,nie mam wagi w domu cholera.Brzuch wisi jak znoszona skarpeta och okropnie i do tego ta krecha na brzuchu.Kiedy ona zacznie znikac?
ja mam 3 kg na plusie a ogolnie przed ciaza to przytylam 5 kg bo fajki rzucilam-tak wiec musze zrzucic 8-porazka,no i ciacha caly czas wcinam-ale mysle ze to dlatego ze maly nie sypia w nocy,a wdzien tez spi jak mysz no i nie mam sie kiedy wyspac i sobie poprostu podnosze cukier we krwi (albo sobie tak tlumacze)
madika-ja mialam depreche poporodowa no i przeszlo-duzo ciepla dostalam od mojego M i mysle,ze to bardzo pomoglo-wiesz przytulanie,przytulanie i jeszcze raz przytulanie za kazdym razem jak wylam,a to bylo na okrete!!
tak wiec nie wiem co podziala na ciebie no ale na mnie zadzialalo to
sabina mam prosbemozesz mi powiedziec jak wstawic wiecej niz jeden cytat,bo probowalam i nie daje rady!!!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
nie sikac tu:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Asix zaznacz sobie + przy postach ktore chcesz cytowac i potem daj cytuj:-) i tam gdzie masz [/quote] to znaczy koniec cytatu ....to pod tym sobie mozesz pisac..probuj jak cos jestem pod gg ale Cieie nie ma
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Lilka to co się dzieje???:-( zdrófka życzę...
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
prosze prosze;-)
Lilka
Fanka BB :)
Lilka to co się dzieje???:-( zdrófka życzę...
dziekuje kochana
:-( gardlo mnie boli i myslalam ze jakos je wylecze sama
a tu dzisiaj goraczka
czuje sie jakby sily ze mnie wyparowywaly...chyba sie rozkladam
boszzz :--(
zdaje sie ze mam orgaznizm tak przemeczony ze przez to zalapalam chorobsko
bo normalnie to ja nie choruje ...
reklama
Podziel się: