reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Dzien doberek
jolie witam z powrotem!!!!! gratuluje pieknego synka !!!!!!!
i przykro mi z powodu babci :-( moja ostatnio tez ma sie nienajlepiej ostatnio jej dom to szpital i najgorsze to ze chyba bedzie musiala spedzic swieta w nim :-(
mirka a ja myslalam ze mam tu najstarszego faceta :-)
wiem ze troche przeterminowane pyt, ale jak twoj maly zniosl wypad do restauracji bo ja 21.12 mam zaproszenie od mojego z pracy na kolacje i troche sie
obawiam isc z malym.
ostatnio jak bylam u tesciow to 1 raz zaprosili do stolu to tylko zaczelam jesc i nie skonczylam bo maly tak sie darl i w sumie na moje szczescie bo mi nie smakowalo
Asix ja probowalam dac mojemu smoka i nie chce, mam 2 rozne i oba wypluwa :-(
dziewczyny tak czytam ile wasze dzieciaczki spia ta az zazdroszcze, moj jak usnie to max na godzine - dwie :-(
jolie witam z powrotem!!!!! gratuluje pieknego synka !!!!!!!
i przykro mi z powodu babci :-( moja ostatnio tez ma sie nienajlepiej ostatnio jej dom to szpital i najgorsze to ze chyba bedzie musiala spedzic swieta w nim :-(
mirka a ja myslalam ze mam tu najstarszego faceta :-)
wiem ze troche przeterminowane pyt, ale jak twoj maly zniosl wypad do restauracji bo ja 21.12 mam zaproszenie od mojego z pracy na kolacje i troche sie
obawiam isc z malym.
ostatnio jak bylam u tesciow to 1 raz zaprosili do stolu to tylko zaczelam jesc i nie skonczylam bo maly tak sie darl i w sumie na moje szczescie bo mi nie smakowalo
Asix ja probowalam dac mojemu smoka i nie chce, mam 2 rozne i oba wypluwa :-(
dziewczyny tak czytam ile wasze dzieciaczki spia ta az zazdroszcze, moj jak usnie to max na godzine - dwie :-(
sabina illlllllllllllllle sniegu u ciebie fajnie masz... u mnie ciagle deszcze leja
a i fajny wozek, mezus sie pyta czy przy 120km/h nie jezdzi slalomem?? (bo ma dziwnie kola) hehehe sorki za mezulka ale kazal tak napisac
wisienka czesc :-)
a i fajny wozek, mezus sie pyta czy przy 120km/h nie jezdzi slalomem?? (bo ma dziwnie kola) hehehe sorki za mezulka ale kazal tak napisac
wisienka czesc :-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
no już myslałam ze wszystkie poszły:-) hehe
Larunia to jak sie przebudza Marcelek to pewnie za chwilke bedzie sie chcial bawic:-) no wlasnie dorzuc troche foteczek:-)
Wisienkka Twój maluszek ma 2 tyg. wiec napewno sie przestawi na dluzsze spanko zobaczysz:-)
Larunia to jak sie przebudza Marcelek to pewnie za chwilke bedzie sie chcial bawic:-) no wlasnie dorzuc troche foteczek:-)
Wisienkka Twój maluszek ma 2 tyg. wiec napewno sie przestawi na dluzsze spanko zobaczysz:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
hehehe:-) powiedz mężusiowi ze dopiero przy 140km ;-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
a grzeczny to jest dopiero od czasu kiedy tatuś go kąpie:-) jak ja go kąpałam to się darł:-) heheh wie teraz tatus kąpie a ja go myję
Wasz też ma takie śłiczne małe nóżki:-) heh wszystkie nóżki śliczne małe:-)
Wasz też ma takie śłiczne małe nóżki:-) heh wszystkie nóżki śliczne małe:-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
czesc czesc larvunia i sabinka
sabinka rzeczywiscie duzo zdjec - twoj maly to na niektorych fotkach do mojego podobny, tylko nosek inny
a co do spania to mam nadzieje ze masz racje, twoj tez na pocztku malo spal
larvunia twoj maz ma fajne poczucie humoru ahahah :-)
sabinka rzeczywiscie duzo zdjec - twoj maly to na niektorych fotkach do mojego podobny, tylko nosek inny
a co do spania to mam nadzieje ze masz racje, twoj tez na pocztku malo spal
larvunia twoj maz ma fajne poczucie humoru ahahah :-)
reklama
Podziel się: