reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzien doberek

jolie witam z powrotem!!!!! gratuluje pieknego synka !!!!!!!
i przykro mi z powodu babci :-( moja ostatnio tez ma sie nienajlepiej ostatnio jej dom to szpital i najgorsze to ze chyba bedzie musiala spedzic swieta w nim :-(

mirka a ja myslalam ze mam tu najstarszego faceta :-)
wiem ze troche przeterminowane pyt, ale jak twoj maly zniosl wypad do restauracji:confused: bo ja 21.12 mam zaproszenie od mojego z pracy na kolacje i troche sie
obawiam isc z malym.
ostatnio jak bylam u tesciow to 1 raz zaprosili do stolu to tylko zaczelam jesc i nie skonczylam bo maly tak sie darl i w sumie na moje szczescie bo mi nie smakowalo :-D

Asix ja probowalam dac mojemu smoka i nie chce, mam 2 rozne i oba wypluwa :-(

dziewczyny tak czytam ile wasze dzieciaczki spia ta az zazdroszcze, moj jak usnie to max na godzine - dwie :-(

sabina illlllllllllllllle sniegu u ciebie :shocked2::-D fajnie masz... u mnie ciagle deszcze leja :dry:
a i fajny wozek, mezus sie pyta czy przy 120km/h nie jezdzi slalomem?? (bo ma dziwnie kola) :-D:-D:-D hehehe sorki za mezulka ale kazal tak napisac :zawstydzona/y:
wisienka czesc :-)

no już myslałam ze wszystkie poszły:-) hehe

Larunia to jak sie przebudza Marcelek to pewnie za chwilke bedzie sie chcial bawic:-) no wlasnie dorzuc troche foteczek:-)

Wisienkka Twój maluszek ma 2 tyg. wiec napewno sie przestawi na dluzsze spanko zobaczysz:-)

a grzeczny to jest dopiero od czasu kiedy tatuś go kąpie:-) jak ja go kąpałam to się darł:-) heheh wie teraz tatus kąpie a ja go myję:)
Wasz też ma takie śłiczne małe nóżki:-) heh wszystkie nóżki śliczne małe:-)

czesc czesc larvunia i sabinka :-D

sabinka rzeczywiscie duzo zdjec - twoj maly to na niektorych fotkach do mojego podobny, tylko nosek inny :-p
a co do spania to mam nadzieje ze masz racje, twoj tez na pocztku malo spal:confused:

larvunia twoj maz ma fajne poczucie humoru ahahah :-)

reklama
Do góry