reklama
madziula180
wrześniowa mamusia
ja tez daje swojemu bebiko ale ostatnio zauwazylam ze chyba mu nie odpowiada bo bardzo mu w brzuszku "jeździ" jak je i sie prerzy
madziula180
wrześniowa mamusia
doris- zeby dodac zdjecie musisz wejsc w ustawienia, edytuj sygnature i zaladowac zdjecie z komputera
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
dorris_1- ja daje Julce Nan, ale chce spróbowac Bebilon, bo Julcia słabo pije więc może jej mleko nie smakuje
b_e_a_t_k_a
Zaciekawiona BB
witam wszystkich
szostego wrzesnia zostalam mama oskarka dzien jego narodzin byl najszczesliwszym dniem mojego zycia a moj skarb wazyl 3550 i mierzyl 53 cm teraz rosnie jak na drozdzach ...i zaczal zabkowac wiec zaczeły sie nie przespane noce ale dajemy jakos rade ucaluci swoje dzieciaczki buziaczki :*:*:*
szostego wrzesnia zostalam mama oskarka dzien jego narodzin byl najszczesliwszym dniem mojego zycia a moj skarb wazyl 3550 i mierzyl 53 cm teraz rosnie jak na drozdzach ...i zaczal zabkowac wiec zaczeły sie nie przespane noce ale dajemy jakos rade ucaluci swoje dzieciaczki buziaczki :*:*:*
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
b_e_a_t_k_a- witaj wśród Wrześniówek!:-) Moja Julke też zaczęł juz dziąsełka sedzieć
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
dorris_1- ja kupowałam ta 5w1 Czyli skojarzoną.
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
dorris_1- teraz wystarczy, ze usuniesz tylko ten tekst i zdjecie bedzie ok:-):-)