reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
buzi@kdzisiaj mialam sie testowac ale chyba mi odwagi zabraklo, ale @ nadal nie ma, wiec jutro potestuje i dam znac co slychac!!
Pozdrowienia dla wszystkich staraczek!!!!

Tak wiec rano testowalam i I kreska:confused: a po 2 godzinach @:no2: :wściekła/y: :no2: !!! No i tym razem sie nie udalo, no coz probujemy dalej.
Buzi@k zaktualizuj moj suwaczek prosze:sick: , moze tym razem sie uda.
Ostatnia@ 14.02.07, planowanw testowanko 15.03.07. Dziekuje
.png

Tak wiec rano testowalam i I kreska:confused: a po 2 godzinach @:no2: :wściekła/y: :no2: !!! No i tym razem sie nie udalo, no coz probujemy dalej.
Buzi@k zaktualizuj moj suwaczek prosze:sick: , moze tym razem sie uda.
Ostatnia@ 14.02.07, planowanw testowanko 15.03.07. Dziekuje
.png
Renata79 trzymam za Ciebie kciuki w tym cyklu - życzę Ci żeby się udało (chociaż jak widzę masz dwójkę pociech) Ja narazie staram się o pierwsze - w sobotę testowanko - trzymaj kciuki! Pozdrawiam i Powodzenia!!

Witam Wszystkie Staraczki i Testowiczki.....zwłaszcza wszystkie Nowe oczekujące na fasolinki :))
Dziś po raz pierwszy na testach owu pojawiła sie u mnie delikatna różowa druga kreseczka .... czekam z niecierpliwością na ciemniejszą....a potem ....oj dziewczyny 3majcie kciuki ...:))
również Wam Wszystkim kibicuję ....całuski i powodzenia :))

Renata79 trzymam za Ciebie kciuki w tym cyklu - życzę Ci żeby się udało (chociaż jak widzę masz dwójkę pociech) Ja narazie staram się o pierwsze - w sobotę testowanko - trzymaj kciuki! Pozdrawiam i Powodzenia!!
Pewnie ze trzymam kciuki za Twoje testowanko:tak: ! Fakt ja juz mam 2 brzdace, ale one to juz prawie dorosle;-) , i z taka sama niecierpliwoscia wypatruje II kresek:-) . Mam nadzieje ze nam sie uda:-) . A ty jak dlugo sie juz starasz o maluszka (jezeli mozna spytac)?
Daj znac jakie wyniki, trzymaj sie i powodzenia!!!

Dzieki buzi@k za uaktualnienia:-) !

Nawet nie zdąrzyłam zastestowac :baffled: dzisiaj orzyszła @
Ale może i lepiej, bo leżę z grypą i te wszystkie lekarstwa, które połknęłam przez ten tydzień...
Nic to, próbujemy dalej :tak: Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, nie dajmy się zwariować ;-)

Droga Renatko79 dziękuje za pozdrowionka i trzymanie kciuków. Z Rafałkiem staramy się narazie 2 miesiąc (cykl) - zobaczymy w sobotę (no może w niedzielę) jakie tego efekty hehe!!! Ale mam nadzieję, że będzie po naszej myśli. Ale w tym miesiącu obiecałam sobie że nie popadnę w paranoję i nie będę u siebie "widzieć" przeróżniastych objawów ciąży - bo idzie zwariować!!!

Teraz sobie powatrzam obyś @ nie przyszła, obyś nie przyszła hehe

Serdecznie pozdrawiam!!!

No to co dosia82 i luiza78 nie ma co marudzic tylko czas sie wziasc do roboty dziewczyny:tak: !! Ale mam nadzieje dosia82 ze ty juz swoje zrobilas;-) i odpadniesz z tej listy:laugh2: , jak nie to sie bedziemy razem starac, he he!!
A ty luiza78 sie kuruj bo taka zasmarkana to chop nie bedzie chcial ruszyc...;-)
Wielka buzka dziewczyny i do szybkiego...

reklama
buzi@k- melduje,ze @ przyszla w terminie z dokladnoscia szwajcarskiego zegarka..... wiec nie bylo sensu testowac... czyli teraz: ostatnia @ 16/02; dlugosc przewidywana cyklu 24-25 dni; kolejne testowanie 12/03... dzieki za uaktualnienie

Do góry