reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Dziewczyny nie ma za co dziękować podjęłam się prowadzenia tabeli więc działam.;-)

Właśnie przeglądam i widzę po suwaczkach, że coś niecoś się nie zgadza :no: więc mam prośbę o info. do Jaguś33:-)

reklama
Też chce na listę ale jeszcze nie wiem ile trwa mój @ bo miałam torbiel więc wsio poszło papa. przed tem były antykoncepcyjne ale przed Kamilem cykl był 32 . Test w kwietniu - wg planów urodzić chcę w styczniu 2008 :) - dziewczynke :)

cześć. Jestem tu pierwszy raz. Widziałam, że wy już się staracie. Ja musze poczekać do 17 marca:-( . tyle mysze jeszcze czekać :(

Witajcie staraczki!!! My staramy sie juz od 2 miesiecy ale niestety za kazdym razem moja @ przychodzi 10 dni pozniej i robi niepotrzebne zamieszanie!!! Moj synus ma teraz skonczone 7 miesiecy i juz myslimy o rodzenstwie dla niego!!!
Pozdrawiam wszystkie i zycze wszystkim starajacym sie , wyraznych dwoch kresek!!!!!!!!!!!!
Teraz mam akurat 4 dzien @, czyli jeszcze 2, a jak sie juz skonczy to bierzemy sie do dziela!!! Oby sie udalo!!!!

Buzi@k mozesz zmienic moje dane. Nie musze juz testowac, bo @ przyszla. Data miesiaczki 5.02.2007r., a date testowanka podam jak juz bede wiedziala,ze mialam owu( mam bardzo nieregularne cykle).Pewnie w okolicach 10-15 marca.

Czy ja jako nowicjusz tez moge niesmilo prosic o wpis??Moze mnie jaki fluidek dopadnie a moze niedlugo i ja bede mogla inne staraczki pozarazac:tak: 12.02 testowanko_Ostatnia Glupia(jak zawsze i dla wszystkich tu zgromadzonych) @ byla 17.01

Buzi@k ja testowałam dziś - jedna kreska:-(. Ale @ nie przyszła, więc jesli nie przyjdzie do piątku to testuję 9.02.

Buziak ja nie testowałam- bo jak słusznie zauważyłaś dopadła mnie @ :-( najbliższa data testowanka to około 4 lub 5 - 03-2007 :confused: zobaczymy

Witam dziewczyny!! Gratuluje zafasolkowanym i trzymam kciuki za testujace, ja jeszcze 6 dni i bede sie mogla podzielic albo pozalic:baffled: . Pozdrawiam i do szybkiego!

reklama
Właśnie zaczynamy starania. Ostatnia @ 30.01.2007r. Mam trochę problemów z hormonami i ciągle biorę duphaston, ale jesteśmy dobrej myśli i z niecierpliwością czekamy na zmianę liczebności naszej rodzinki. :-)

Do góry