reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Dziewczyny dla każdej z nas w końcu uśmiechnie się los i zobaczymy wyczekiwane II .:tak::tak::tak:

Trzeba tylko troszkę poczekać;-):-)

reklama
Witajcie staraczki.
Coś mi się wydaje, że chyba wszystko będzie szybciej niż w marcu. Dzisiaj miała przyjść @, a zamiast tego od kilku dni mam mdłości:szok: . Rzno teścik nic niewykazał, ale kto wie może spróbuje za kilka dni. Zobaczymy :confused:

Serdecznie witam wszystkie staraczki!!! Trzymam za Was i zamnie ksciuki!!!
Ja najbliższy teścik mam zamiar zrobić w przyszłą niedzielę t.j. 18.02.2007r. -mam nadzieję, że pokaże dwie kreseczki - w przypadki jednej będę się musiała zaopatrzyć w teściki owulacyjne hehe. Ale jestem dobrej myśli.

Jeszcze raz pozdrawiam!!! ;-)

Kolejny raz @ dopadła mnie bez ostrzezenia:wściekła/y: w dniu kiedy miałam zamiar testowac czyli 07.02.07. Jeśli w tym cyklu los będzie łaskawszy być może zatestuję 4-5 marca:eek:

Hej Buzi@k! U mnie opóźnienie @ było, jakieś ostatnio nierówne te cykle, więc chyba nawet nie ma co pisać długości cyklu. Suwaczek 31-dniowy, ale kto wie jak będzie? Ostatnia @ 12.02. Planuję testować 14.03. Pozdrawiam!:-)

Witajcie staraczki.
Coś mi się wydaje, że chyba wszystko będzie szybciej niż w marcu. Dzisiaj miała przyjść @, a zamiast tego od kilku dni mam mdłości:szok: . Rzno teścik nic niewykazał, ale kto wie może spróbuje za kilka dni. Zobaczymy :confused:
No to powodzenia i mam nadzieje ze sie od ciebie "pozarazamy":-)

Cześć dziewczyny!!!:-)
Mnie od wczoraj dziwnie pobolewa brzuszek i okolice "krzyża" (do @ pozostało jeszcze z 5 dni ) ale staram się nie robić sobie zbyt szybko nadzieji - wiem jak było w zeszłym miesiącu hehe:-D
Pozdrawiam i trzymam za Was drogie staraczki kciuki!!!

buzi@k a dla ciebie specjale życzenia z okazji 900 dni :D super gratuluje :tak:

reklama
Witajcie:-) Od jakiegoś czasu zaglądam na forum , ale dopiero teraz pierwszy raz się odzywam, chciałabym dołączyć do Waszej grupy staraczek, u mnie pierwsze podejście już było, niestety nie udane,teraz jest druga próba i własnie w tych dniach musze działać bo akurat płodne wiec czas na przytulanko;-) Prosze o dopisanie mnie do Listy staraczek :happy: Ostatnią @ miłam 30 stycznia , a cykle mam 28 dniowe tylko ostatni miałam 32 dniowy:szok: ale to pewnie dlatego że nie chciałam tej @ wiec natura zrobiła mi psikusa:-D Aha i testowanko bedzie 27lutego o ile @ się nie pojawi, 24 lutego mam urodzinki wiec było by super gdyby w ramach prezentu pojawiał się mały Aniołek:tak: Ale się rospisałam :szok: Trzymam kciuki za siebie i za wszystkie Staraczki:tak:

Do góry