reklama
Witaj Ataata mam nadzieje ze fajnie Ci sie bedzie z nami starac , wprawdzie ja tu tez niedlugo ale szybko sie idzie zadomowic;-) !!!
Podaj date ostatniej miesiaczki, dlugosc cyklu no i kiedy przewidujesz testowanko a buzi@k cie na nasza liste staraczek wciagnie.
Zycze powodzenia i milych chwilek spedzonych z nami!!:-) :-) :-)
Podaj date ostatniej miesiaczki, dlugosc cyklu no i kiedy przewidujesz testowanko a buzi@k cie na nasza liste staraczek wciagnie.
Zycze powodzenia i milych chwilek spedzonych z nami!!:-) :-) :-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Witaj Renatko79
Dziękuje bardzo za informacje
Buzi@kto moje dane:
Ostatnia @ 16.02. dł.c. 26-31 dni a przewidywany teścik hmm no powiedzmy że 13.03
Aha Renatko79 jeszcze jedno pytanko: a gdzie ja znajde tą liste staraczek??? Bo tak szukam szukam i niewiem ale nic takiego nie moge znależć...:-(
Strasznie fajnie tutaj u was, no i nie przypuszczałam że ktoś sie do mnie od razu odezwie
Trzymam za was kciuki dziewczyny :-)
Buziaki :*
Dziękuje bardzo za informacje
Buzi@kto moje dane:
Ostatnia @ 16.02. dł.c. 26-31 dni a przewidywany teścik hmm no powiedzmy że 13.03
Aha Renatko79 jeszcze jedno pytanko: a gdzie ja znajde tą liste staraczek??? Bo tak szukam szukam i niewiem ale nic takiego nie moge znależć...:-(
Strasznie fajnie tutaj u was, no i nie przypuszczałam że ktoś sie do mnie od razu odezwie
Trzymam za was kciuki dziewczyny :-)
Buziaki :*
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Ataata- witaj wsrod staraczek... a liste znajdziesz klikajac na dole na pierwsza strone w tym watku...
buzi@k- chcialabym poprosic o poprawienie mojej daty testowania na 13-14/03, bo ta wpisana to data ostatniej @.... dzieki
buzi@k- chcialabym poprosic o poprawienie mojej daty testowania na 13-14/03, bo ta wpisana to data ostatniej @.... dzieki
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Ataata witaj wsrod staraczek... i mam nadzieje ze szybko przeniesiesz sie z tej listy ;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Ewa-Krystyna dziękuje za podpowiedź, tak właśnie myślałam ale wolałam zapytać żeby sie upewnić :-)
Witaj Wagnies ja też mam taka nadzieje, choć wiem że w moim przypadku nie będzie to chyba takie łatwe... No ale nic nie mowie, może sie uda szybciutko :-) :-) :-)
Buzi@kjeszcze raz podam te dane, bo z tym testowankiem podałam niedokładnie
Ostatnia @ 16.02.2007 dł.c. 26-31 dni, a przewidywany teścik: 13-18.03.2007
A pod spodem zdjątko mojego Kochanego siostrzńca... Boshe jak ja sie niemoge już doczekać takiego dzieciaczka...
Trzeba zacząć ostro działać ;-)
Witaj Wagnies ja też mam taka nadzieje, choć wiem że w moim przypadku nie będzie to chyba takie łatwe... No ale nic nie mowie, może sie uda szybciutko :-) :-) :-)
Buzi@kjeszcze raz podam te dane, bo z tym testowankiem podałam niedokładnie
Ostatnia @ 16.02.2007 dł.c. 26-31 dni, a przewidywany teścik: 13-18.03.2007
A pod spodem zdjątko mojego Kochanego siostrzńca... Boshe jak ja sie niemoge już doczekać takiego dzieciaczka...
Trzeba zacząć ostro działać ;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
anineczka
królowa mrówek :P
Hej. Czy moge sie tak skromnie dopisac do listy staraczek?
Wlasnie jestesmy po owulacji,moze w tym miesiacu wypali?
Staramy sie krotko,drugi cykl;-)
Wlasnie jestesmy po owulacji,moze w tym miesiacu wypali?
Staramy sie krotko,drugi cykl;-)
reklama
Mój kochany mężuś po rozmowie ze swoim najlepszym kumplem (który wraz ze swoją żonką będą mnieć dzidziusia w maju) dowiedział się, że podobno aby wszystko się udało należy jakiś tydzień przed owulacją zrobić przerwę od seksu - wtedy plemniczki są bardziej żywotne hehe:-) Może w tym miesiącu spróbujemy hehe!!!
Podziel się: