reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Witaj Ataata mam nadzieje ze fajnie Ci sie bedzie z nami starac:tak: , wprawdzie ja tu tez niedlugo ale szybko sie idzie zadomowic;-) !!!
Podaj date ostatniej miesiaczki, dlugosc cyklu no i kiedy przewidujesz testowanko a buzi@k cie na nasza liste staraczek wciagnie.
Zycze powodzenia i milych chwilek spedzonych z nami!!:-) :-) :-)

Witaj Renatko79
Dziękuje bardzo za informacje :)

Buzi@kto moje dane:
Ostatnia @ 16.02. dł.c. 26-31 dni a przewidywany teścik hmm no powiedzmy że 13.03

Aha Renatko79 jeszcze jedno pytanko: a gdzie ja znajde tą liste staraczek??? :zawstydzona/y: Bo tak szukam szukam i niewiem ale nic takiego nie moge znależć...:-(

Strasznie fajnie tutaj u was, no i nie przypuszczałam że ktoś sie do mnie od razu odezwie :happy:

Trzymam za was kciuki dziewczyny :-)
Buziaki :*

Ataata- witaj wsrod staraczek... a liste znajdziesz klikajac na dole na pierwsza strone w tym watku...
buzi@k- chcialabym poprosic o poprawienie mojej daty testowania na 13-14/03, bo ta wpisana to data ostatniej @.... dzieki

Ataata witaj wsrod staraczek... i mam nadzieje ze szybko przeniesiesz sie z tej listy ;-)

Ewa-Krystyna dziękuje za podpowiedź, tak właśnie myślałam ale wolałam zapytać żeby sie upewnić :-)

Witaj Wagnies ja też mam taka nadzieje, choć wiem że w moim przypadku nie będzie to chyba takie łatwe... No ale nic nie mowie, może sie uda szybciutko :-) :-) :-)

Buzi@kjeszcze raz podam te dane, bo z tym testowankiem podałam niedokładnie :sorry: :oo2: :crazy: :rofl2:
Ostatnia @ 16.02.2007 dł.c. 26-31 dni, a przewidywany teścik: 13-18.03.2007

A pod spodem zdjątko mojego Kochanego siostrzńca... Boshe jak ja sie niemoge już doczekać takiego dzieciaczka...
Trzeba zacząć ostro działać ;-)

reklama
Mój kochany mężuś po rozmowie ze swoim najlepszym kumplem (który wraz ze swoją żonką będą mnieć dzidziusia w maju) dowiedział się, że podobno aby wszystko się udało należy jakiś tydzień przed owulacją zrobić przerwę od seksu - wtedy plemniczki są bardziej żywotne hehe:-) Może w tym miesiącu spróbujemy hehe!!!

Do góry