reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
To ja mam w sumie 5 rożków, 30 szt.pieluch tetrowych i chyba z 5 przescieradelek w tym jedno nawet po mnie!!!!!!!!!!!!!! Wyobrażacie je sobie???:-D

Wow, ja mam jeden rożek i to tylko dlatego, że dostałam go od koleżanki, ze dwadzieścia tetrówek i dwa prześcieradełka (do dwóch kompletów pościeli).... Chciałam odkopać kocyk po mnie bo miałam śliczny jeden ale niestety jednak gdzies się zagubił w przeprowadzkach..... :( Szkoda bo śliczny był, choć różowy, i przez niego trudno mi znaleźć kocyk dla mojego dziecka bo mi się żaden nie podoba :)

no widzę, że zakupy ruszyły!!!
To i ja po skompletowaniu ciuszków zabralam się za resztę wyprawki i dziś zamówiłam u 'naszego' sprzedawcy rp77 ;)
-zestaw startowy Tommee Tippee
-zakrętki, pojemniki na mleko, smoczki, cążki TT, podkłady, płatki dziudziuś i grzebię dalej w tym co ma ;)

Wiecie co..tak sobie teraz przegladalam rzeczy,ktore mam w domu i wpadam w panike. Mam wrazenie, ze nie mam nic !
Musze dokupic kilka rzeczy, a teraz nawet nie mam jak, skoro musze lezec...

Nie chce was straszyc, ale chyba rzeczywiscie juz najwyzszy czas kompletowac takie nawet *******ki...

Hmmm...tak prawdę mówiąc to dziś zasiadłam i policzyłam ,że do skompletowania całości potrzebuję jeszcze z dobre 800zł ..łóżeczko z materacem i wkładami do pościeli zamówiłam kilka dni temu więc może dojdzie w przyszłym tygodniu...ale te 800 stów mnie chyba wykończy ..Jezu..skąd tą kasę brać????!!!????

Ja dokładnie też chcę taką pościel jak Futrzaczek i właśnie tych 2 sprzedawców znalazłam :D Inni na allegro mają same miśki :/

Jedną pościel mama chce mi uszyć z pościeli po mnie i moim bracie - będą jaja ;)

reklama
ja sie tak nie martwie ja chcem wiekszosc po niedzzieli kupic jak sie uda bo sie boje ze te bole brzucha to mnie na porodowke zawioza a moj emek sam nie ma na nic czasu wiec musze to sama wszystko jakos pozamawiac-damy rade tylko musimy miec jeszcze troche czasu wiec prosmy nasze malenstwa o przyjscie na swiat w terminach- PROSZE SZYMONCIU MI SIE NIE SPIESZYC-12GO MARCA NAM W OTWOREK ZAPUKAJ!:-)

Do góry