reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
no boje sie i sie do niego modle zeby tam doczekal tak dlugo jak powinien...idem pod prysznic moze sie wysunie z tej dziury i mi ulzy na dole... mama mowila mi tez ze jesli go tam tak mocno czuje to raczej juz zanurkowal w dola...hmmm...wpadne poziej o ile ktoras jeszcze nie bedzie spinkac...see yaa

No to moje ostatnie zakupy ;)
Wanienka ze stojakiem: WANNA 100cm ze stojakiem duży wybór kolorów (1392818657) - Aukcje internetowe Allegro
Pościel z wypełnieniami, prześcieradełka do koloru, rożek do koloru i rogal do karmienia :)
biale-pszczolki.jpg zielona_krateczka.jpg

Teraz tylko czekam niecierpliwie na kuriera, piorę, prasuję, układam, torbę pakuję i jestem ready!! No liczę, że max do końca przyszłego tygodnia..

Malinka- ja tez posciele bedę kupowaął u tego allegrowicza bo ma fajne i nie drogie;-) i tez o tej zielonej mysłam bo mam zielone przescieradełko i o czekoladowych serdeszkach heehhe ale to jeszcze nie teraz............

zakupki sliczne

czesc dziewczyny

widze, ze przygotowania pelna para i to mi daje do myslenia, ze ja tez powinnam znowu ruszyc z przygotowaniami :)

posciel jest przepiekna i na pewno skorzystam z tego linka :)

mam jeszcze pytanie- czy bedziecie od razu korzystac z lozeczka, czy najpierw z kolyski? rozne sa opinie na ten temat. Ja na razie kupilam lozeczko i nie powiem, zakup kolyski wiaze sie z dodatkowymi i dosc duzymi kosztami..

ja nie mam tyle miejsca w domu, kołyski mi się podobają, ale po pierwsze - to dodatkowy koszt, po drugie - starcza na krótko, po trzecie - coś czytałam, że dziecko się przyzwyczaja do kołysania i może być płaczliwe i potem tego wymagać

koncia- i podzielam Twoje zdanie.. szczegolnie z tym kolysaniem.. Poza tym z kolyski dziecko wyrosnie szybko, a moj kregoslup na dluzsza mete noszenia na rekach nie wytrzyma.. i tak juz ledwo zipie..

reklama
Ja mam moses basket i lozeczko. W koszyku maly bedzie lezal jak ja bede na dole i sprawdzi sie na pewno na samym poczatku, gdy bede troche niemrawa po porodzie ;-) Bedzie tez spal przy lozku w sypialni w nim.

Do góry