reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
To ja mam w sumie 5 rożków, 30 szt.pieluch tetrowych i chyba z 5 przescieradelek w tym jedno nawet po mnie!!!!!!!!!!!!!! Wyobrażacie je sobie???:-D

Wow, ja mam jeden rożek i to tylko dlatego, że dostałam go od koleżanki, ze dwadzieścia tetrówek i dwa prześcieradełka (do dwóch kompletów pościeli).... Chciałam odkopać kocyk po mnie bo miałam śliczny jeden ale niestety jednak gdzies się zagubił w przeprowadzkach..... :( Szkoda bo śliczny był, choć różowy, i przez niego trudno mi znaleźć kocyk dla mojego dziecka bo mi się żaden nie podoba :)

no widzę, że zakupy ruszyły!!!
To i ja po skompletowaniu ciuszków zabralam się za resztę wyprawki i dziś zamówiłam u 'naszego' sprzedawcy rp77 ;)
-zestaw startowy Tommee Tippee
-zakrętki, pojemniki na mleko, smoczki, cążki TT, podkłady, płatki dziudziuś i grzebię dalej w tym co ma ;)

Wiecie co..tak sobie teraz przegladalam rzeczy,ktore mam w domu i wpadam w panike. Mam wrazenie, ze nie mam nic !
Musze dokupic kilka rzeczy, a teraz nawet nie mam jak, skoro musze lezec...

Nie chce was straszyc, ale chyba rzeczywiscie juz najwyzszy czas kompletowac takie nawet *******ki...

Hmmm...tak prawdę mówiąc to dziś zasiadłam i policzyłam ,że do skompletowania całości potrzebuję jeszcze z dobre 800zł ..łóżeczko z materacem i wkładami do pościeli zamówiłam kilka dni temu więc może dojdzie w przyszłym tygodniu...ale te 800 stów mnie chyba wykończy ..Jezu..skąd tą kasę brać????!!!????

Ja dokładnie też chcę taką pościel jak Futrzaczek i właśnie tych 2 sprzedawców znalazłam :D Inni na allegro mają same miśki :/

Jedną pościel mama chce mi uszyć z pościeli po mnie i moim bracie - będą jaja ;)

reklama
ja sie tak nie martwie ja chcem wiekszosc po niedzzieli kupic jak sie uda bo sie boje ze te bole brzucha to mnie na porodowke zawioza a moj emek sam nie ma na nic czasu wiec musze to sama wszystko jakos pozamawiac-damy rade tylko musimy miec jeszcze troche czasu wiec prosmy nasze malenstwa o przyjscie na swiat w terminach- PROSZE SZYMONCIU MI SIE NIE SPIESZYC-12GO MARCA NAM W OTWOREK ZAPUKAJ!:-)

Do góry