reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Kasiu- sliczne zakupki zrobiliscie dla córci i moje ulubione kolorki różne odcienie fioletu i wrzosu........

a co do rajstopek to moja niunia nie miała ale za to miała skarpetki z grzechotką:tak: i niezła zabawa z tego byla jak nózkami trzepotała hehe

trzebiska - piękne łowy.. najbardziej podoba mi się fioletowy komplecik:-D

zuza - wow! mi to szczęka opada jak widzę tak wszystko ładnie poukładane, poskładane, zorganizowane! zazdroszczę:-)

kasia - cieszę się że udało ci się z tymi zakupami:-) a rajstopki które pokazałaś suuper:-D

tez właśnie wczoraj patrzyłam na te z grzechotką ale zanim zamówie to pochodze po sklepach u nas skoro są takie malusie

tak sobie szukam i szukam i jakoś nie mogę znaleść - kompleciki pościeli dla dzidziusia- bawełniane - niehaftowane - bez obrazków z misiami/żyrafkami/itp... - może być kratka/paski/pasy/jednolity wzór na całości ... w razie co proszę o linki:-)

reklama
no mnie sie te posciele w paseczki strasznie podobaja ale moj M ostatnio stwierdził ze za bardzo zwariowane są ahah mówi ze mały zamiast spać w takim wyrku to by na pewno wojował:-D:tak::-) on woli taki spokojniesze wiec będa spokojniejsze:-p

a ja wlasnie zamówiłam 2 przescieradełka 2 rozki i jeszcze 5 pieluch tetrowych bo te co tu uk kupilam to wydaja mi sie takie mizerne:rofl2: nie takie jak w polsce.......

Do góry