reklama
Kasiu- sliczne zakupki zrobiliscie dla córci i moje ulubione kolorki różne odcienie fioletu i wrzosu........
a co do rajstopek to moja niunia nie miała ale za to miała skarpetki z grzechotką i niezła zabawa z tego byla jak nózkami trzepotała hehe
a co do rajstopek to moja niunia nie miała ale za to miała skarpetki z grzechotką i niezła zabawa z tego byla jak nózkami trzepotała hehe
futrzakowa
yea! to ja!
trzebiska - piękne łowy.. najbardziej podoba mi się fioletowy komplecik
zuza - wow! mi to szczęka opada jak widzę tak wszystko ładnie poukładane, poskładane, zorganizowane! zazdroszczę:-)
kasia - cieszę się że udało ci się z tymi zakupami:-) a rajstopki które pokazałaś suuper
zuza - wow! mi to szczęka opada jak widzę tak wszystko ładnie poukładane, poskładane, zorganizowane! zazdroszczę:-)
kasia - cieszę się że udało ci się z tymi zakupami:-) a rajstopki które pokazałaś suuper
trzebiska
Fanka BB :)
Superaśne są te rajstopki z biedroneczką!!!! Kurcze, może ja też pomyślę o jakiejś sukience i takich rajstopkach... No obłędne!!!!
futrzakowa
yea! to ja!
tak sobie szukam i szukam i jakoś nie mogę znaleść - kompleciki pościeli dla dzidziusia- bawełniane - niehaftowane - bez obrazków z misiami/żyrafkami/itp... - może być kratka/paski/pasy/jednolity wzór na całości ... w razie co proszę o linki:-)
tak sobie szukam i szukam i jakoś nie mogę znaleść - kompleciki pościeli dla dzidziusia- bawełniane - niehaftowane - bez obrazków z misiami/żyrafkami/itp... - może być kratka/paski/pasy/jednolity wzór na całości ... w razie co proszę o linki:-)
6 elementowa pościel orginalna*BABY-RAJ*PROMOCJA (1386128967) - Aukcje internetowe Allegro
moze tu cos znajdziesz
buziaczek1
Fanka BB :)
ale kochane te posciele sliczne naprawdezwlaszcza te w paseczki!
reklama
no mnie sie te posciele w paseczki strasznie podobaja ale moj M ostatnio stwierdził ze za bardzo zwariowane są ahah mówi ze mały zamiast spać w takim wyrku to by na pewno wojował:-) on woli taki spokojniesze wiec będa spokojniejsze
a ja wlasnie zamówiłam 2 przescieradełka 2 rozki i jeszcze 5 pieluch tetrowych bo te co tu uk kupilam to wydaja mi sie takie mizerne nie takie jak w polsce.......
a ja wlasnie zamówiłam 2 przescieradełka 2 rozki i jeszcze 5 pieluch tetrowych bo te co tu uk kupilam to wydaja mi sie takie mizerne nie takie jak w polsce.......
Podziel się: