reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Papciu- ja dosłownie wczoraj widziałam rajstopy na rozmiar 62 i wyżej:) takie grubsze :) były słodkie- chciałam nawet kupić ale się zawahałam bo nie wiem jak one będą rosnąc i żeby sie nie okazało ze te sukienki co dla nich mam na 3m będą na wczesne lato i rajstopki będą leżeć:) A na allegro patrzyłas???
Ja do prania mam lovele wiec nie muszę dawać na podwójne płukanie za to z racji tego ze nie mam płynu sypie proszek na dwie przegrody- wstępne i to drugie pranie...myślę ze to wystarczy:)

http://allegro.pl/yorker-rajstopy-rajstopki-rajtuzy-bawelna-56-62-i1387870849.html takie wczoraj widziałam :)

a tu masz cały stos rajteczek:) hi hi i po lewej do wyboru rozmiaróweczka:)
http://allegro.pl/listing.php/showcat?id=89411&order=p

Ostatnia edycja:
jasne jak ci sie oplaca to kupuj:tak:mi akurat to nie specjalnie pasi bo za 400 zl a 460 zl to to prawie nic a bede je miala za chwile...no prawie ale przyznam ze oferta fajne zeby tylko do uk wysylali to by bylo fajnie...

ZUZA1979 ojjj ale masz to ładnie zorganizowane. Ja to nic to co kupione już mamy to leży gdzieś w szafie rzucone, aby ubranka mamy poukładane.
Mi każdy odradza kupowanie dresików itp, że niby lepiej śpiochy, body, ale co ja poradze jak ja widze taką małą bluze to nie mogę się powstrzymać. Arajstopki ja mam w rozm 62 :-p

papciarkowa - są mniejsze rozmiary! mam sporo rajstopek, ale właśnie od 62 i 68 na pewno ma je w swojej ofercie Wola i H&M. Sukeineczki też wiszą w szafie :D Nie wiem od kiedy zdołam małą wcisnąć w rajtki, no ale mam jakby co ;P a niektóe takie slodkie z falbankami na pupci!

Byłam dziś na kontrolnej wizycie u lekarza i zdołałam zaciągnąć M na zakupy. Był wniebowzięty jak pozwoliłam mu wybierać ubranka dla Zosi, no i oczywiście pochwalę się wam co takiego wybrał. A co do rajstopek kupiłam 4 pary w rozmierzę 56 i 3 w rozmiarze 62.
nasze dzisiejsze zakupy:
DSCF5749.jpgDSCF5752.jpgDSCF5751.jpgDSCF5754.jpg
A jeśli chodzi o rajstopki to mam takie:
56-62 SUPER Rajstopy ze spódniczką AGMI (1391097092) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (żółte i różowe w truskawki)

ec33a0a5be1476bamed.jpgorazf4a4eb69e3e2b5e7med.jpg
CzasNaj rajstopy RAJSTOPKI GRZECHOTKA 56 62 biel (1387103917) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
RAJSTOPY Z GRZECHOTKĄ wzór na pupie 56-62 __hit (1386896975) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
(białe a drugie też biedronki tylko czerwone z białymi kropkami)
rajstopy_grzechotka_6.jpgP1080781.jpg

reklama
Do góry